|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gierka fajna pograłem 30 minut mam Nick Pediator Aripck i gram na serwie wrath.
Co do samej rozgrywki gra przypomina nieco icewind dale. Musze jeszcze trochę się douczyć ale idzie mi nieźle: wiem jak okienka przesuwać, otwierać drzwi , atakować, zbierać loot z potworów. Dziwi mnie tylko jedno wybrałem elfa maga i na początku chodziłem z mieczem . czy to normalne? teraz wale z jakiejś laski. czy nie powinienem walić z czarów? A i jeszcze jedno : nie jest to jakiś hackn'flash zaznacza się potwora i dusi na atak. życzę miłej zabawy .
![]() |
#103 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() up
Jak chcesz to mozemy razem poexpic. Tez gram na tym servie. A jak nie bedziesz czegos wiedzial to ci chetnie pomoge. nick to Cuful Cufek. Chodze minosem czyli zauwazysz ![]() Ostatnio edytowany przez Cuful - 10-07-2007 o 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Aripck
Jak chcesz, mogę Ci pomóc i co nieco wytłumaczyć - napisz na gg, nawet jak będę niewidzialny. Za dużo gadania na forum. Nr w profilu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
|
![]() Kurcze jakos mi sie odechciewa grac. Troche zamotana jest ta ga. Nie wiem gdzie sa snow wolfy choc juz 1 tam bylem. Ciagle szukam i trafiam na jakies silne story ktore prawie mnie zabijaja. Wie ktos gdfzie jest miejsce zeby dodawac skille do umiejetnosci (czarow)?
@down Teraz tez gram nephilimem i chce profesje wybrac ktora by miala naprawde mocne czary zadajace obrazenia(tak zeby duzo obrazen zadawaly) wiec kto moze nim byc? Ostatnio edytowany przez Cuful - 11-07-2007 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie żadne miejsce tylko trainerzy... W mieście stoją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra mam juz 15 nephilima jest channelerem. Ma naprawde moce ciosy wszystkich wciaz rozwalam (wulfiny, snoboldy wolfy) moj best hit to 87 . Nick Nephik.
Ostatnio edytowany przez Cuful - 13-07-2007 o 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra ktoś w SB? Ja wróciłem, mam dwie nowe postacie - Azani Blackstone, 41 Human Warlock i Dobler, na razie <20 Shade Assassin, ale go rozwijam. Już dużo więcej wiem o tej grze, więc może być lepiej... I polaków jest już masa ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() Słaba gra tak szczerze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak szczerze, ile grałeś i jaki lv wbiłeś? Sprawdziłeś PvP?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() |
![]() |