|
|||||||
| Notki |
| Otaku Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
|
Fate / Stay Night - im dluzej mija czasu od obejrzenia tym bardziej mi sie podoba... Opowiada o turnieju magow, odbywajacym sie raz na 10 lat, korzystajacych z pomocy bohaterow z przeszlosci.
Death Note - no tu bylo tyle recenzji, ze mowic nie trzeba. Elfen Lied - tez bardzo ciekawy tytul, raczej dla osob dojrzalych, warto obejrzec. A pod wzgledem graficznym, Byousoku 5 cm. |
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
Dziwne, że nikt nie wspomniał o Love Hina, przecież ta seria jest fantastyczna!
Uwielbiam i mangę LH, i anime, choć moim zdaniem manga jest lepsza. Można się nieźle uśmiać oglądając/czytając LH XD Seria ta opowiada historię Keitaro Urashimy, który mając 5? lat obiecał swojej pierwszej miłości , że kiedyś spotkają się na uniwersytecie Todaj i będą razem szczęśliwi. Keitaro dąży do spełnienia obietnicy, ale nie wychodzi mu to (tak jak wiele innych rzeczy w jego życiu) i po drugim oblaniu egzaminu trafia do pensjonatu dla dziewcząt Hinata...Kolejna świetna seria to X autorstwa pań z grupy CLAMP. Fabuła fantasy, nieco mroczna, wciąga od pierwszego odcinka. I w tym przypadku polecam mangę, ale anime jest wspaniałe, świetna fabuła, kreska, no i soundtrack ![]() Muszę też wspomnieć o dziełach Hayao Miyazakiego. Często ich fabuła może wydawać się niezbyt porywająca, ale dla mnie Miyazaki jest wspaniały. Polecam np. Nausicaa, Tonari no Totoro :'), Laputa, Princess Mononoke... Mogłabym tak długo wymieniać, a już wystarczająco Was dziś zanudziłam ![]()
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
Zacznę od kolejności oglądania:
1. Naruto - Na początku myślałem "best Anime 4ever" wyczekiwałem każdego odcinka Anime i tomu Mangi. Lecz zobaczyłem Bleach. Naruto odeszło w zapomnienie :d (mangę też mam zaliczoną) 2. Bleach - Super Anime ale tylko w 1 odcinkach, reszta za bardzo super hiroł, bohater umiera i "ressurection mode" i jebudu all umierają (Grimmjow np.) (bez mangii) 3. Elfen Lied - Możecie pomyśleć, jak oglądając Bleacha nagle zobaczyłem 1 odcinek EL, szok, ogółem Anime spoko, już w następnych odcinkach myślałem "Zabij kufe zabij". (bez mangii) 4. Love Hina - BEST ANIME, TE NARU PUNCH, TA MIŁOŚĆ, i te buzi na końcu Anime (mam mange kupioną w domq ;p)5. Chobits - Spoko Anime, pantsu, świerszczyki itd. rozbawiły mnie do łez ;D (bez mangii) 6. Soul Eater - Supcio Anime a także Manga, Blair owni, Shinigami sama too ;p (manga zaliczona) We wszystkich tytułach wyżej jestem na bieżąco, jeżeli się jeszcze nie skończyły ;p. Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 12-07-2008 o 11:06. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Imię: Hodal~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
Death Note
Kanon 2006 Code Geass + r2 Hmm... czemu nie napisze o Naruto i Bleachu? Naruto - zapychacze... Bleach - zapychacze... i to co zrobili w akcji ratowania Orihime ; | |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
|
Naruto było fajne do śmierci Orochimaru
Bleach ujdzie ;/ ale mało widziałem Elfen Lied Pikne anime!!!
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
najlepsze:
Place Promised In Our Early Days, The - za całokształt Full Metal Panic! - humor Saikano - fabuła Futakoi Alternative - humor Higurashi no Naku Koro ni - klimat Black Lagoon - klimat + akcja Welcome to the NHK! - również całokształt Lucky Star - humor School Rumble - humor najgorsze: Kanokon - dla mnie porażka po całej lini... Rosario+Vampire - Za to, że każdy ep jest taki sam. Eiken - za wielkosc parapetu. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
DMC i Eyeshield21 (lubię lekkie serie).
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
Co mi się podobało/podoba:
- FullMetal Alchemist - Neon Genesis Evangelion - Bleach - Vampire Knight I i III - Soul Eater - Elfen Lied - Slayers - Soul Hunter - Code Geass R1 i R2 - Green-Green - Fate/Stay Night - Ghost Hunt - Nabari no Ou - The Last Exile - Znajdzie się tu kilka romansideł ale to niezbyt ważne... Czego nie polubiłem: - Wszystkie haremy... EDIT:No dobra... Oprócz Green-Green - Większość typowych ecchi... - Death Note - Naruto - Tsubasa Chronicle... - Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - Znajdzie się tu kilka romansideł ale to niezbyt ważne... Ostatnio edytowany przez Arashel - 25-01-2009 o 12:18. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
Cytuj:
|