![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Nie wiem co wybrać Two-handed Sword (atk 30 def 25 dwuręczna) czy Broad Sword (atk 26 def 23 jednoręczna). twohanded w carlin za 950 (jak można gdzieś taniej to mówcie) a broad sword nie wiem gdzie kupić ani za ile. Z czego wypadają te miecze, czy są dostępne z questa? (nie pytam z jakiego).
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Broadsword na wolnym rynku nie jest zbyt drogi (chyba) zależy jaki świat. Najlepiej zajżyj do działu "Ceny equip na różnych światach" i szukaj od końca swojego świata. Tu masz odnośnik na ostatnią strone http://forum.tibia.pl/showthread.php...759#post240759
A jeśli chcesz wiedzieć to zajżyj na strone.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 30-01-2005 o 09:27. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Broad sword jest 2 ręczny
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Obie są dwuręczne, więc odradzam Ci ich używanie.
Znacznie lepsze połaczenie da broń jednoręczna i tarcza, jeśli nie masz dobrych skili. Zaoszczędz na przykład na spike lub serpent sworda, do tego kup dwaven shielda. Broń dwuręczną opłaca się używać od okolo 75 fightingu, wcześniej nie ma większego sensu. Oczywiście wtedy nie broad czy two handed tylko Giant Sword.
Ostatnio edytowany przez xemmoe - 30-01-2005 o 09:37. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Miecze: Two-handed Sword (2 ręczna) i Broad Sword (2 ręczna), wiec tarczy nie bedziesz mogl uzuwac. Co spowoduje pogorszeniu sie obrony, ale to twoj wybor. Lepszy jest miecz Two-handed Sword ma wiekszy atak i obrone. Tak jest mozliwosc zdobycia mieczy z questu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdecydowałem się Spike Sword, Serpent nie bo def mały. Do tego dwarven shield i będzie niezłe combo. Ale gdzie to kupić. Opłaca mi się stać w mieście i wołać buy ........... Ciekawe ile ludzi będzie to miało. Spike sword jest z jakiegoś questa?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Łódz-Eudezet
Stan: Na emeryturze
Imię: Witifi techace
Profesja: Paladin
Gildia: Nowy świat nowa nadzieja
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 26/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() o broad sworda mozesz poprosic ludzi którzy ida na dragi zeby ci 1 przynesli a jezeli grasz na julerze dam ci za free jak mam a 2hand z beholdera wypada
Ostatnio edytowany przez Witifi - 30-01-2005 o 09:48. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli chcesz koniecznie miec broadsworda to poszukaj dobrze na senji.....Upppss(Modki moze nie skasuja posta). Wiecej o questach na pw
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwarven shield z solidera wypada.... Będe dawał z nimi rade z spike sword, copper shield, brass legs, scale armor, solider helmet i skillami ok. 50/50 na 9/10 lvl? Czy spike sword jest dostępny z questa albo z potwora?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jest quest na spike sworda z fire devilami, i spike sword jak dobrze pamietam wypada z vampirka. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, dzięki za posty, już wszystko wiem. Temat do zamknięcia.
|
![]() |