--> |
|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Oto kilka zdięć z ciekawych miejsc w Ghostlandize obok Carlinu. Pierwszy raz zamieszczam zdięcia, więc prosze o wyrozumiałość i komentarze.
Biała Dama, ciało mężczyzny i tasak. Niewierny mąż? ![]() Po podejściu bliżej wszystko znika... ![]() Duch latający obok drzewa. Żebyście widzieli moją mine jak pierwszy raz go zobaczyłem ![]() ![]() I znowu po podejścu, po duchu nie ma śladu. ![]() Najpiękniejsze miejsce jakie widziałem w Tibii.... ![]() ...z bliska okazuje się nie za przyjemnym miejscem. ![]() Jest jeszcze kilka takich niespodzianek np. kraczki jagodowe- uschnięty krzak, czy pojawiające się w ostatniej chwili pole truciny. Niedługo zamierzam umieścić fotki z walk i podziemi, ghostlandu, a na razie prosze o komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Fajne ss czy istniała by możliwość wklejenia mapki tibi gdzie to dokładniej jest ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Co to za miejsce ? piękne widoki zmianiają się w bagna ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Bardzo klimatyczne miejsce z ciekawymi efektami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec to miejsce jest na zachod od Carlin (zachodnie wyjscie z miasta), ten duch to tylko iluzja on nie bije ani sie z nim nie gada, to miejsce jest przy jaskini ghuli i skorpinow radze tam chodzic z czarem Antidote bo skorpkow nie jest tam malo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() O, fajne miejsce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2003
![]() |
![]() No spox miejsce a jakie potworki mogę tam spotkać??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() fajnei zrobione screeny i dobrze opisane dobra robota , btw fajne miejsce trzeba się kiedys wybrać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Super screeny!Jeszcze tylko mapka dojscia i bedzie cool...Trzebaby wiecej takich miejsc zrobic bo fajny bajer
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc jests to naprawde bardzo blisko Carlinu, na zachód jest ścieżka, a potam dziura i już. (O mape postaram się potem). Już kiedyś ktoś pisał tu o ghostlandzie ale żeby nie było pytań:
Na powierzchni: Rat, Cave Rat, Poison Spider 1 piętro pod ziemią: ww. oraz Skorpiony, Skeletony, Ghule (w jedym miejscu równierz DS) 2 piętro: Więcej DS i ww. W jednym ciekawym miejscu także Wild Warrior, Stalklery, Fire Devil. Niżej jeszcze nie schodziłem ale jestem pewien, że mozna spotkac tam Banshee. Niedługo nowe fotki, z walki i innych ciekawych miejsc w Ghostlandzie! Ps. jest to teren dla FACC. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak obiecywałem nowa porcja fotek:
Wyruszam z Carlinu z nowo kupionym k-armorem i 4 UH, by pokazać wam ghostland. 1 Połowa drogi, popatrzcie na mape gdzie to jest, żeby potem nie pytać na forum. 2 Oto wejście, niezbędna łopata i lina. 3 I już po drugiej stronie. Pod ziemią są tylko Rabity, więc screna nie robiłem. 4 Ktoś padł na DS'ie. Pamietajcie UH niezbędne! 5 Wejście do respa gdzie spędzam najwięcej czasu. 6 Na razie tylko Skeletony i Cave Raty. Niżej jest ciekawiej ![]() 7 Trafiłem na full respa ![]() 8 To jest dziura-pułapka. 6 skorpionów i zasypany ropeplace. Wiem z własnego doświadczenia ![]() 9 Nie tylko Ghule ale i duzo skorpinów. Trzeba zawsze mieć mane na czar Antidote! 10 No własnie, zatrucia się zdarzają... 11 Moje skile ![]() 12 Wyszedłem aby pokazać wam inne miejsca, a tu ktoś się widac tego ducha przestraszył ![]() 13 To już drugi resp i atak Fire Devila. 14 Wieża, gdzie jest wg. mnie najtrudniej. 15 W wieży na dzień dobry 2 Ghule 16 Zaraz potm DS. Za nim, niżej Stalklery i Wild Warriory ale pokaże wam to kiedy indziej (szkoda mi UH). 17 Jeszcze inny resp, najmniejszy tylko 2 Skeletony. 18 Znowu w pierwszym respie, nadal nikogo tu nie ma. 19 Niestety zlazło sie dużo osób, bede wracał. 20 Już poza Ghostlandem i pokaz lootu z 30 minutowego hunta. 21 To narazie koniec, jak już pisałem niedługo ide niżej, gdzie jest już gorąco. Koment plx? ![]() Re: Down Raczej przypuszczam, że wątpie. Czyli nie spotkałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Zdjecia sa super. Tak opisales droge ze kazdy z wylaczonym monitorem trafi
![]() Nizej na 100% jest tam Banshe. Kiedys tam bylem w pierwszych godzinach po grudniowym update (mnostwo ludzi sprawdza nowy teren) i jeden gostek co stamtad wyszedl to wszedzie krzyczal cos w stylu: You lose 146 hitpoints due by a Banshe. Z takimi skilami to tam kolo DSa to wszedles tylko po zdjecie? Bo chyba bez zucia UHa to bys nie wyszedl z tamtad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() SSki super!!! Dobrze ze droge pokazales...i potworki jakie sa w srodku-na razie sobie odpuszcze
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Jak tylko się dorobie stuffu to się przejde na skele
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Zdjęcia cool
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wcześniej jak tam byłem niżej to zabiłem go z bratem, zeszło 5UH. Tak, wszedłem tam tylko żeby pstryknąć fotke
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() hehe wszystko fajnie i wogule, ale screeny w jakiniach są do dupy, zainwestuj w torche albo utevo lux bo nic a nic nie widać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne screeny. Ja też tam byłem. W tej chacie, co mówiłeś, że jest najtrudniej też byłem, nawet niżej. Spotkałem tam 4 ds naraz, a ponieważ jestem ryckiem to nie opłacało mi się iść dalej. Miałem nadzieję że pokażesz obrazki z niższych poziomów
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() re: up
Stalkery są tylko dla PACC jełopie |
![]() |
![]() |