![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: prince the vegeta
Profesja: Royal Paladin
Świat: pythera
Poziom: 62
Skille: x/x
Poziom mag.: 15
|
![]() Mam do was takie pytanie odnośnie paladin armor ,mianowicie czy w trakcie skillowania lub expenia skille leci wolniej czy normalnie.
Prosił bym aby wypowiedział się ktoś kto to sprawdził xd. @down "Prosił bym aby wypowiedział się ktoś kto to sprawdził xd." Sprawdziłeś to >.<? Nie ufam jakimś wiki dlatego pytam sie kogoś kto to sprawdził xd. Ok ,dziekówa panowie ;p. Temat można zamknąć. Ostatnio edytowany przez masz.malego - 28-01-2009 o 15:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Leci jakbyś go nie miał założonego.
http://wiki.hunted.pl/wiki/Paladin_Armor Cytuj:
Poza tym z własnego doświadczenia wiem. Ostatnio edytowany przez RailChris - 28-01-2009 o 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Poruszyłeś nie do końca zgodny temat. Było już takich tematów sporo i każdy kończył się setkami spamu kłócących się ze sobą użytkowników.
Ufaj wiki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() to chyba oczywiste, normalnie leci skill/mlvl , jak masz np z eq 2+ mlvl, i masz 58mlvl, to jak dostaniesz advanca pisze 59mlvl a nie 61
Nikt by nie uzywal tego eq na normalne hunty gdyby wolniej lecialy skille |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Profesja: Knight
![]() |
![]() Fakt...
Jednak zawsze miałem takie wrażenie że skille mi wolniej idą. I na wszelki wypadek zdejmowalem i zakladalem cos slabszego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Podczas skilowania lepiej mieć zdjętego, ponieważ będzie się minimalnie mniej walić ale jednak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2009
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 20
Skille: 84/70
Poziom mag.: 11
|
![]() Sprawdziłem to, wbiłem 3 skile w distance fighting za kazdym razem po wbiciu dokładnie 50% ściągałem lub zakładałem armor, za każdym razem wychodziły podobne winiki różniące się max 1 minutą (to może być wina blood hitów).
Wniosek? Skill rośnie normalnie, tak jakbyś niemiał na sobie paladin armora. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2009
Imię: Hubi D Byk
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 40+
Skille: 72+\61+
Poziom mag.: 13
|
![]() Też na tibia.com np: 90 skill a jak zalożysz pall armor to i tak pisze 90 skill
![]() |
![]() |
![]() |