![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
bez komentarza , dziecko smoka tez nazywa sie piskleciem UP Fajne ze kombinujesz z tymi kartkami , ale tego dowiecie sie chyba dopiero w czesci 7 (o ile dobrze pamietam spis odcinkow) , dla ludzi lubiacych takie zabawy to podpowiem ze cos dziwnego juz bylo w calym fake , 1 postac. ale to zobaczycie w czesci 4. PS. zabic tego smoka chcial bo go o to poprosil wladca krasnolodow. PS! zaczynam robic odcinek 8 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Cytuj:
Smoki inaczej też nazywamy dużymi ptakami ;o chociaż że są gadami. @topic Coraz lepiej ci to wychodzi ... rup rup daley!! <evul> Ostatnio edytowany przez Hyuu - 28-01-2009 o 20:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() ODCINEK 8 "Ascher i Jego Nauki"
![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() dzisiaj ukaze sie tez odcinek 9 i 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Skoro młody smok to piskle, to młodego węża nazwiecie szczeniakiem?
Pisklę to ptak, a smok to gad, nie ważne czy ma skrzydła czy tyłek zamiast pyska, ptakiem nie jest... Nie wiem kto to wymyślił, ale inteligencją się przy tym nie popisał ![]() Już bym się nie obraził jak byś go nazwał oseskiem ;p Lepiej by było jak byś dawał rzadziej, a trochę dokładniej pracował nad grafiką i efektami.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 28-01-2009 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest źle. Bardzo dużym plusem jest to ze często bardzo wstawiasz nowe odcinki
![]() @do tych co sie czepiali ze to ssy z rl Każdy ma swoj styl,jak robi to na podstawie rl to jego sprawa,mi to jakos nie przeszkadza. Pozdro
![]() |
#67 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() @2up
Cytuj:
@Komiks 'skond', 'wogole'. Z reszta, skąd ten wieśniak wie jak on to mówił? Podglądał go? popracuj trochę nad spójnością. Wiesz, że ja nie mówię tego ze złośliwości, bo na prawdę dobrze ci życzę.
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale nazywając smoka - który jakby nie patrząc jest istotą fantastyczną i nigdzie nie ma o nim wspominiane - pisklem nie. Nie wiem czemu mylicie smoki z jaszczurami ;/ @topic: Eee... Fajne, no niech będzie... Ehh...
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() ODCINEK 9 "Yalaharianskie Klejnoty"
![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . Xarov pobiegł do podziemi , po około godzinie usłyszał dziwnie skrzeczący głos . ![]() Juz niedługo ODCINEK 10 "Spotkanie po Latach" |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() "skond" omg...
Nie numeruj tych wypowiedzi tylko wstawiaj je od góry po kolei tak jak mamy czytać... Czyli tą wypowiedz przy której wstawiasz nr. 1 dajesz najwyżej nr. 2 niżej itd.
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Może nie ma kropek, może nie jest super, ale zapał autora owni wszystko.
@Down "Stąd" "skąd" X.X
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 28-01-2009 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jak sie pisze. ? pisalem z tad , zle skond tez zle. powie mi ktos?
up. dzieki od 11 odcinka napewno takiego bledy juz nie bedzie ODCINEK 10 "Spotkanie po Latach" ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() Kilka odpowiedzi na pytania ktore zaraz zadacie 1.Xarov zyje , zostal bardzo mocno zraniony 2.Karn uciekl bo przestraszyl sie ze zaraz caly zakon go dopadnie 3.Z czesci 1 zostal tylko odcinek specialny pt. ODCINEK 11 "Dzielo Karna" 4.Kilka dni po oddcinku specialnym ukaze sie 2 czesc przygod Xarova pt. CZESC 2 "PRADAWNE RYTUALY" Ostatnio edytowany przez Albertus - 28-01-2009 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() ;o
no ;P cieszy mnie to że chce ci się dawać cały czas nowe party, nie jak innym ;< RUP RUP DALEY!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Imię: Mayanard Shathriath
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
|
![]() xarov zawsze spoko...
22:38 Mayanard Shathriath [177]: dla luntka 22:38 Mayanard Shathriath [177]: gey ring 22:38 Lord Mereth [191]: zamawiam 14:46 Mayanard Shathriath [178]: odejdz stad 14:46 Mayanard Shathriath [178]: luntek 14:46 Lord Mereth [191]: wychodze zaraz |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Co do piskląt: w jednej mojej książce o mitologii pisze, że smok to jaszczurka o nogach lwa i skrzydłach nietoperza. Czy więc to jest w pełni gad, to bym polemizował. I jeszcze jedno; określenie młodego smoka pisklęciem wywodzi się od najstarszych pisarzy fantasy.
@Top: Fake nabiera tempa i naprawdę teraz mi się podoba. Fajnie, że dodajesz często party, ale mógłbyś poprawiać błędy, o których mówimy, np. jak brak kropek na końcach zdań. No i te "skond" gryzie w oczy.
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Evenix
Świat: Xerena
Poziom: 32
Poziom mag.: 34
|
![]() Po co w parcie 8 ten Ascher zamiast stać to cały czas do niego idzie?
![]() W parcie 9 widać jak jakiś potworek coś gada na ostatnim ss... Patrz na takie "strzeguły"!! Nie lepiej powiedzieć że klejnotów nie ma? ![]() I te błędy ortograficzne... ![]() A tak w ogóle to coraz lepiej ci idzie! ![]() 7/10 za chęci i efektowne walki! ![]() Ostatnio edytowany przez Evenix - 29-01-2009 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Efekty z gimpa są słabe...
Nie czytałem zbytnio tekstów, nie mam ochoty... Nie "Death" tylko "Mort", skoro używasz nazw tibijskich to poprawnie... Skoro to fake w tibi to na boga ozywaj inkantacji czarów tibijskich a nie angielskich słów... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
|
![]() W odcinku 8 jak Xarev gada z tym kolesiem, to ten koleś chodzi w miejscu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() to tak ,
ze on chodzi to nie , po prostu tak stoi , wy nigdy nie staliście z nogi na nogę? bo ja tak często stoję ze mam jedna nogę wysunięta u mnie tibijski jest tylko świat nie musza być takie zaklęcia i postacie wiec nie czepiajcie sie do rzeczy które zabiorą efekt który jest w tym fake , chyba lepiej urozmaicenie a nie w każdym fake te same zaklęcie , ta sama fabula itp itd. ortograficznych za dużo tam chyba nie ma , no te "skond" już teraz wiem jak sie pisze to w next partach to sie nie zdaży a kropek nie ma bo nie wiem gdzie je stawiać , ale obiecuje ze sie postaram ciesze sie ze niektórym sie podoba ; dzisiaj będzie odcinek specjalny i zrobię kilka dni przerwy aż do drugiej części efekty w gimpie mówiłem odrazu ze słabe robie... 1 raz w życiu gimpa na oczy widzę PS. w niektórych momentach będziecie naprawdę zszokowani , mam w głowie i na kartce +/- scenariusz fake i wszystko sie ze sobą połączy , nawet drobne szczegóły z 1 części. myślę ze najwięcej niespodzianek i takich fajnych wątków będzie w części 7. tam będziecie zszokowani wieloma rzeczami! a szczególnie zakończeniem które planuje bardzo nie pasujące do całości fake A i podziękowania dla sir sire za wystąpienie w fake w roli mayanarda Ostatnio edytowany przez Albertus - 29-01-2009 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Kropki się stawia na końcu zdań. Przy okazji zauważyłem brak wielkich liter na początkach zdań w niektórych miejscach.
![]() |