![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Odrudas Lous
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pacera Rulers
Świat: Pacera
|
![]() moze zle sie okresle, ale to kultowy temat =D
|
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Zapraszam do komentowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik Forum
|
![]() Graty ziomki oby tak dalej
![]() PS. Widzę że Lusi z Legnicy tak wiec w Niedzielę byłem tam na turnieju ![]() ![]() @Edit Siatki Siatki ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 29-01-2009 o 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() Ta Xevez niema to jak dragi tez tam siedze strasznie duzo kasy w 4 dni jakies 400k
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Świebodzice-City
Stan: Na Emeryturze
Skille: 99/85
|
![]() "
![]() Tak gorąco na dworze, że może się wyrobię ze skillami do wakacji ![]() Pzdr PS: 16 lev ;P" |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
uUuUuUuUuUuUu Wspomienia uUuUuUuUuUuUu |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Imię: Enzos
|
![]() Up@
tak wspomnienia ![]() a to dzis miałem głosniki wylaczone wiec alarmu ani dudu ![]() ![]() noob advance ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Kanq - 29-01-2009 o 06:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2009
Lokacja: Kopenhaga
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Gz ladne screenu czekam na next.
Zycze powodzenia w grze. Yondaime |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik Forum
|
![]() haahahaahaha gon gon XDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() * Wąski nie Wsaki, literowka ![]() Ostatnio edytowany przez lusifer - 29-01-2009 o 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Odrudas Lous
Gildia: Pacera Rulers
|
![]() gz lusi, szybko Ci ida lvle na palku ^^
![]() |
#693 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Imię: Royal'Palladynka
Profesja: Paladin
Gildia: Brak;/
Poziom: 96
Skille: 87/67
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Widzę że temacik się rozwinął już 35 stron ;] Ssy spoko Gratz lvle i m lvle ;] trzymać tak dalej ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() 148
![]() Loot sux;d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail KickSoft...
Odrobiony poziom.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() 1h temu postanowiłęm wybrać się na anni.
W skład teamu wchodzili: Xevezq 148 ek Dama Kasia 109 rp Uszolog 133 ms Damon Ista 115 ed Po 15 sekundach dzielnej walki Dama Kasia i Damon Ista padli, więc zostałem sam z Uszologiem:s Jemu skończyła się mana, ale dzielnie leczył się exurą gran;d, a ja musiałem bić demce z e grana + się leczyć. 6 minut później demony zostały zabite, a ja odebrałem swoją nagrodę;d ![]() Ostatnio edytowany przez Xevez - 29-01-2009 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Świebodzice-City
Skille: 99/85
|
![]() otoczony oceanem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji
Ci co mówią, że mówią nie mają racji Ci co biorą nie dają nie mają racji Ci co chcą, a nie biorą nie mają nic Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji Ci co mówią, że mówią nie mają racji Ci co biorą nie dają nie mają racji Ci co chcą, a nie biorą nie mają nic Siedzę na kwadracie brat Ale muszę jeszcze po coś iść Będę iść, zaciśnięta kiść dłoni No bo goni banda nicponi Nie mów nic do nich Stróże prawa, to oni ziom, nic tu po nich Hojni w wyrokach, bogobojni na pokaz Całą dobę dowód zbrodni krąży na blokach Ja ciąże na bokach - był jest i będzie, co? A Mały Książę milczy na komendzie, bo? Dziś masz skutki swych działań z przeszłości Melodia o prawdzie, słowo o lojalności Zostały kości rzucone, trwa pościg po kabone, Słowo od gości za mikrofonem Jestem tu po to by ubarwić krainę cieni A ty jak wolisz, to włącz Kalwi i Remi Lecz każdy mój kamrat z podziemi ci potwierdzi (coo?) Że brak hajsu rozsierdzi cie szybko w chuj Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji Ci co mówią, że mówią nie mają racji Ci co biorą nie dają nie mają racji Ci co chcą, a nie biorą nie mają nic Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji Ci co mówią, że mówią nie mają racji Ci co biorą nie dają nie mają racji Ci co chcą, a nie biorą nie mają nic Wiesz że w chuju mam ograniczenie prędkości Weź wyciągnij wnioski, życie to nie konkurs piękności Mam dość złości, ten ból przenika mnie do kości Gdzie się podziało źródło mojej radości Szukam GO, czasem znajduje TO Kiedy życie mnie fałluje TO, ładuje BROŃ Dziś do pieca dojebuje BO, jutro zbuduje DOM Słowem katuje FON, pruje TOŃ moja łajba, Dynda kajdan, to bardziej prawda czy raczej bajda? Słowem kręce filmy jak Andrzej Wajda. Tym bardziej mokro, im bardziej bangla To nie gra na skandal, Jem s*****eli to jak "Dramat w Andach" Granat w zębach mam I grama w rekach mam I nie wymiękam man Bo w głowie fach mam Jestem jak Batman - zapal reflektor na niebie, Jak kłuje cię inspektor na glebie - pierdol go Ja gadką wściekłą rozjebie to całe zło Ich dom Babilon zamienie na bilon... Ja zamienię na bilon, Zamienie na biblon, Ja zamienię na bilon to. Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji Ci co mówią, że mówią nie mają racji Ci co biorą nie dają nie mają racji Ci co chcą, a nie biorą nie mają nic Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji Ci co mówią, że mówią nie mają racji Ci co biorą nie dają nie mają racji Ci co chcą, a nie biorą nie mają nic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |