![]() |
#1461 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Cytuj:
aha, jaki masz windows? firewall raczej to nie jest, wiec wiesz Ostatnio edytowany przez robek - 26-01-2009 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Powiecie mi koledzy czy na intel gma 900 będzie można spokojnie pograć??
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1463 |
Guest
|
![]() Moj problem polega na :
Grafice w tibi . 1- nie nmoge ustawic 32 bitow tylko 16 2- gdy rosciagam ekran na tibi robia sie piksele 3- stary komp 4- karta graficzna - s3 virge dx/gx moze ktos wie co mogl bym zrobic zeby to wszystko lepiej wygladalo? Instalowalem Directx 9.0 ale nie moge nawet tego zaznaczyc ![]() Proszę o pomoc i z gory dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2009
|
![]() Otóz mam problem:Gdy włączam tibie lub jakas gre przez internet wylacza mi sie Net:Orange freedeom.Niewiem co zrobic.
Raczej to niejest wina zlej instalacji tibi bo czasem udaje mi sie wejsc i zagrac przez 3 minuty .potem mi sie wylacza.I jak tibie wylaczeto po 1 min wlacza sie net . Mam router NETGEAR. Prosze o szybką odpowiedz. Z góry dzieki. ![]() ![]() ![]() Niezbyt znam sie na kompie ![]() I jeszcze jedno gdy wylacze ta gre internetowa to niema ikon. Mam Windowsa i wyglad Visty.NIwiem co zrobic Ostatnio edytowany przez PasSioN - 28-01-2009 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam pytanie
![]() Czy na intel gma 900 będzie można spokojnie grać w tibie??
![]() |
#1466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Chce zrobić zrzut ekranu za pomocą uosu. Posiadam vistę, ale pewien pan też ją ma i robi zdjęcia bez problemu. U mnie gdy chce zrobić zdjęcie tibii dzieje się następująca rzecz. Robie zdjęcie ok. Sprawdzam w folderze w którym się zapisało i zonk. Raz wychodzi po prostu czarny obraz a raz biały. Biały wychodzi w momencie, gdy tibia jest włączona, ale postać nie jest zalogowana czyli na oknie startowym (4 postacie w jaskini a na górze napis tibia). Czarna kartka wychodzi w momencie gdy postać jest zalogowana. Jakieś rady?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Dreamland Traveler
Świat: Hiberna
Poziom: 151
Skille: 89/81
|
![]() Mój problem przedstawia się tak:
![]() Mija to po zamknięciu tibii. Czym to jest spowodowane i jak się tego pozbyć? Z góry dziękuję ![]()
![]() |
#1470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Otóż mam problem z klawiaturą, a ściślej z kilkoma przyciskami. Gdy klikam "q" pojawia się "q1", "w" - "w2", "e" - "e3" itp. Wygląda tak, jakby łapało dwa przyciski naraz. W czym jest problem? Zepsuta klawiatura czy coś z kompem? Z góry dziękuje za pomoc.
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() @up
ja bym otworzyl klawiature i zobaczyl czy czasem przyciski na siebie nie nachodza, bo takie prawdopodobienstwo tez istnieje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej mój kumpel potrzebuje pomocy.Będę wdzięczny
![]()
![]() |
#1474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() szukam sterowników do płyty głównej epox ep-8KRA2+
szukałem, znalazłem, ale nie chce się ścigać ... może u was będzie działać, proszę o szybką pomoc
![]() |
#1475 |
Guest
|
![]() Witam,
od dzisiaj nie mam glosu w filmach, wczesniej normalnie byl.. tak samo jest z youtube albo z wrzuta.. muzyka w winampie normalnie gra.. |
![]() |
![]() |
#1476 |
Guest
|
![]() A więc tak... mam taki problem że w każdym filmie do którego są napisy , napisy są opóźnione/przyspieszone choc wiem że są dobre (porównuję czas w napisach do czasu tej sekwencji w filmie i się zgadzają) Nie wiem czym jest to spowodowane dodam że chodzi o filmy RMVB (mam sciągnięty kodek real media 1.9)...
|
![]() |
![]() |
#1477 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2009
|
![]() moj problem to samoistne resety komputera
od jakis 3 lat gdy w komputerze wymienilem procesor, karte graficzna windows na xp i dodalem ram to zaczal mi sie resetowac komputer gdy cos robie. moze sie resetowac 10 razy dziennie a moze sie resetowac raz. resetuje sie nawet jak nic przy nim przez pare minut nie robie. ostatnio nawet czasami przed resetem zaczal mi sie pojawiac na 3s niebieski ekran (to jakies 20% moich resetow). zwykle jednak resetuje sie bez najmniejszego ostrzezenia. probowalem juz wielu rzeczy jak wymiana zasilacza oczyszczanie z kurzu wymiana listwy ktora mogla robic spiecia, czy formaty. ostatnio pozyczylem od kolegi ram bo chcialem zobaczyc czy moze jedna kostka mojego nawala i dac ten na probe jednak nie pasowal. jednak wyjalem na chwile stary ram i wlozylem go znow. po tym zabiegu komputer nie resetowal sie przez 2 dni co w ciagu 3 lat chyba mu sie nie zdarzylo. czy to moze wskazywac na uszkodzony ram lub jego ze tak powiem niedobór? temp procesora jak kiedys sprawdzalem siegaly max 55 stopni. aktualnie posiadam: AMD Sempron(tm)Processor 2800+ 1,61 GHz, 512 MB RAM jak chcecie wiecej to napiszcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Użytkownik Forum
|
![]() uP.
Powodem twojegp problemu jest tzw. blue screen na nasze niebieski ekran śmierci ,który pojawia się w xp w pliku c:\windows\minidump. Oczywiście owy scren można odczytać specialnym programem, ale to nużąca lektura, lecz odsyłam do google. Występowanie owego screna jest spowodowane min.: -złymi sterownikami -problemem z ramem -problemem z chłodzeniem itp,itp Owy problem możesz odczytać właśnie z owego pliku. pozdrawiam acha. temp. w normie. Twoim problemem może być ram, nawet w 90%, gdyż może ram który dokupiłeś,kłóci się z tym co już miałeś. Miałem podobny problem na swoim stacjonarnym komie, gdy po dołożeniu ramu zaczął pojawiać się ns. Ogólnie to podziwiam cię że używasz xp na 512 ramach , ja bym już dawno kur...dostał ![]()
Tyle teorii,tak mało dróg, jeszcze mniej rozwiązań... Ostatnio edytowany przez TaJemniczy - 03-02-2009 o 08:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Silesia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mihau cichociemny
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() witam. to nie problem z kompem ale nie wiedzialem gdzie umiescic posta a nie chcialem nowego tematu. powiedzcie mi jak zmienic ustawienia zeby byla widoczna liczba postow kazdego gracza ? bo nie umie tego rozkminic a podobno takie cos jest ;S
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam pytanie o grafikę intel gma 900, z góry dziękuję.