|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
W tym temacie wypowiadajcie się czy jesteście tolerancyni w stosunku do homoseksualistów.
Więc ja zacznę. Nie jestem tolerancyjny dla tych ludzi. Uważam że parę może tworzyć tylko mężczyzna i kobieta. Czekam na wasze posty. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
Ja nie jestem tolerancyjny, bo tolerować można coś, co nam przeszkadza. A mi homoseksualiści w niczym nie przeszkadzają.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
+ zmniejszają konkurencję u dziewczyn.
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
|
Hmm... śmiesznie wygląda ak idzie np. 2 facetów za rękę albo stojąw Biedronce i zastanawiają się:
- A może to mięsko weźmiemy? Upiekę Ci je i będzie bosko Mnie np. trudno w takiej sytuacji powstrzymać rotfla. Nie żebym się zaczynał śmiać na cały sklep, ale jakoś tak człowieka śmieszy ta sytuacja =d Co do kobiet - dużo przyjaciółek czy też dziewczyn rodem z gimnazjum ma w zwyczaju chodzenie za rękę, czy też te swoje całuski na 'dzień dobry', więc les tym samym ja osobiście rzadziej zauważam. Czy mi przeszkadzają? No niech sobie już są i robią co chcą razem, ale akcje typu 'wychowywanie dziecka przez dwóch ojców' są dla mnie żałosne i jestem stanowczo przeciwny takiemu czemuś. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Moze nie to ze nie jestem tolerancyjna czy cos. Poprostu mi obrzydza jak widze faceta z facetem. ;/// czy tam babe z baba ;/
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
chodzilo mi o cos wazniejszego niz konkurencja, dokladniej np. o to co sobie pomysla o nas ludzie z innych krajow, pozatym jestem wierzacy i to tez do pewnego stopnia zabrania mi tolerowac takich ludzi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Słitaśny Krulik
Data dołączenia: 21 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
|
Na moje to w tym temacie zaraz zacznie się flamewar, ale żeby nie było offtopa to powiem, że mi to nie przeszkadza. Niech ze sobą robią co chcą, ale dopóty, dopóki to nie dotyczy mnie.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
Jak chcą niech sobie będą. Ja tam nikomu do łóżka nie zaglądam. Ale obnoszenie się z tym poprzez różne parady czy ciągłe próby wywalczenia adopcji jest przeze mnie nie tolerowane.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
Cytuj:
Akurat większość krajów europejskich byłaby zdziwiona naszą wrogością wobec homoseksualistów. Ostatnio edytowany przez Litawor - 30-01-2009 o 18:12. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
Jak wyżej ich sprawa ale wkurzają mnie czasami swoimi głupimy projektami, walkami o równouprawnienie i te rzeczy.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
Lesby - Tak
Geje - Nie |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
Cytuj:
@top: czysta matematyka: im więcej gejów, tym mniej 'chętnych' na panienki czyli konkurencja mniejsza, im więcej lesbijek, tym mniej panienek. Zatem geje = dobrzy, lesbijki = złe (aczkolwiek słodkie).
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
Mnie nie przeszkadzają.
Uważam lepiej zająć się chociażby pedofilami niż nimi. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Z ust mi to wyjąłeś ; D!
@topic Osobiście nie lubię gejów, ale takich już perfidnych. Mówią jak po kastracji, zachowują się typowo jak przygłupy w sytuacjach, w których nie wypada. Wiecie o co mi chodzi, po prostu próbuje uświadomić każdemu, że jest gejem w sposób debilny. Takich nienawidzę. ; ) A dwie dziewczynki niczemu sobie... ;P
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
W przeciwieństwie do 14-letnich-''skinhedów'-próbujących-się-wyróżnić nie przeszkadza mi to. Od każdych reguł są odstępstwa. Kochasz się to się kochaj tylko się tym nie obnoś.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
Napisałem ze do pewnego stopnia, czyli nie powinienem sie zgadzac na zwiazki pedalow, ale Kosciol mowi tez by ich szanowac (tego akurat nie przestrzegam x))
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
A niech sobie geje robią co chcą. Mnie to nie dotyczy i tego się trzymam.
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
@2up:
No to kościół says: bezdenny topic. /t.pl/ |
|
|
|
#19 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 13 01 2009
Lokacja: Kraina zamków i jednego klucza...
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2009
Lokacja: /\ u niego
Stan: Na Emeryturze
|
Czyli jestes naprawde wierzacym? Ale wierzysz 'wybiorczo'? A co z prezerwatywami? Tolerujesz czy kupujesz i masowo palisz..
|
|
|
|