|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2009
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Antica
Poziom: 77
Skille: 84/59
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Tak jak w nazwie tematu... to juz chyba 3 raz wylogowuje się... zalogowuje się i nagle nic czarno znika mi cala mapka ktora sobie odkrylem... ehh.. a co dziwne to ot ze nie znika wszystko tylko np. poziom 0 a poziom -1 jest caly.. LOL co robic ? Help...
@EDIT@ Albo mam jeszcze 2 problem ... zaznaczam na mapce np. ze ma isc na poludnie a on idze na pólnoc albo wschodz... a droga jest prosta i bez przeszkud... LOL help... Ostatnio edytowany przez LordMateuszek - 31-01-2009 o 20:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Długo trzeba czekac na tym forum na odpowiedź ? -.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Tak.
<znaki> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
|
![]() Masz mało ramu w komputerze albo laserowa myszke a ona ma jakis blad i komputer tak wariuje na grach tego typu
@edit: Pomogło? Ostatnio edytowany przez Dabir - 31-01-2009 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() Cuz problem nie jest taki banalny, a czy wczesniej wszystko bylo ok? tzn czy mapki sie zapisywaly wogule kiedys? Jak tak to znaczy ze problem jest praktyczny a nie teoretyczny tzn ze wszystko jest ok z sprzetem. Prubowales zrobic reinstall ?
EDIT: Cytuj:
EDIT: @down spoko, ale mysle ze w tym przypadku nie jest to powodem
"Wystarczy ciężka praca, by coś osiągnąć" Ostatnio edytowany przez Zyphius-Knight - 01-02-2009 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
|
![]() up:
w myszcze laserowej jest laser! a alser o niwazne jakies slije jest niezdrowy dla fszystkiego dla komputera rowniez i tak sie dzieje poprostu wlacz pasjansa na pare h i jak przyjdzies to w tym miejscu gdzie jest pasjan wyglada jak rozlany ekran wiem bo mialem taki problem z grami pytalem ludzi i mi to wlasnie powiedzieli zmienilem na kulkowom i elegancko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Procesor: Intel Core 2 Duo E4300 3,6 GHz (dwurdzeniowy)
Karta graf.: PCX GF 8500GT 256MB 128BIT System: Windows XP Home Edition (orginalny nie pirat ^^) Pamięć ram: 2 Gb Płyta: Intel- 775 GIGABYTE GA-945GZM-S2 to nie wina kompa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Powiem tak ... jak odpalasz otsy z wlasnymi klientami to oczekuj zawsze tego ze tracisz cala mape i hotkeye ~~pozdro!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() @LordMateuszek
Nie odpowiedziales na pytanie -Czy Probowales zrobic reinstall? Jesli nic nie pomoze mysle ze format zalatwi sprawe no ale nie wiem :-)
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nie chce robic reinstala tibi bo wtedy to wogole sie wszystkie mapki usuna ;/ ? a wiec ? |
|
![]() |
![]() |