![]() |
#13341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
|
![]() Black-Jack w dupe to siebie stado dzikich afrykanczykow jebalo w iglo wiec nie pierdol huju z buszu mi pierdol w*******asz teksty jak nedzny klakier
zaczoles pisac posty ni z huja ni z cipy co w rl ktos cie pobil czy nie zwaliles dzis konia ? a moze padles ? hahahah zal mi cie taki koks jestes na*******ac sie chcesz? phiiiiiii kurwaa panie idz w kukurydze ![]()
|
![]() |
#13342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2009
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gears Of WaR
Poziom: 154
Poziom mag.: 9
|
![]() fifi ty jak cos napiszesz;pppomg..................
żal 3maj sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2008
Imię: Herager
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Fifi jak zwykle wie wszystko najlepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2008
|
![]() haha fif kurwa próbujesz być koksem wywyższająć innych ? 16 latku jebany ? kurwa rozjebał bym ci ryj za taki tekst tylko że ty umiesz wydukac to z siebie tylko za pomocą klawiatury
![]() ![]() chuj ci w dupe nygusie ejjj fifi kurwa roz*******asz mnie chyba kazdy z orszaku jest starszy od ciebie cioto jebana |
![]() |
![]() |
![]() |
#13345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() to ze ma 24 lata nie znaczy ze jest dorosly psychicznie wystarczy poczytac co pisze, znam wiele osob w wieku 20lat~ i nie pisza takich glupot jak on,
Pozdro fifi rl fajterze ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez catopierwszynajwiekszy - 01-02-2009 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() Cytuj:
jagus znalem cie kiedys byles spoko ale tez ci lev odpierdolil shere'khan moze skojarzysz moze nie dpcy mnie to twoi rl pisali ze kurwa jestes co wiecej dodawac ? a pisze to co czuje bo kurwa zal jak taka suka jak andrzej pada i placze do filipa ze nie jest polakiem bo go ujebal w*****l go to padl ron jebal 5 laTKOW bo mu z dupy smierdizlao i musial na kogos zgonic to bil a teraz obronca kurwa danery i smieszni jego protegowani no kurwa zal panowie i te teksty o botach ze ron ma tylko do namierzania 200 eda jak sam pisal ze ma dosc recznego expienia i sela bota za hajs a udaje siweta kurwe przy czym filip 100 % szczerosci i mowi jak jest nic nie ukrywa a nim gardzicie bo wami pomaita nauczcie sie suki przegrywac z honorem ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() True hurts cato
![]() dostaliscie wara w dupe nasrac mi na forum mozecie max, mowicie ze nie cheatujecie (jak kazdy wie prawde bo nawet ssy wklejacie haha) jak macie jakiegos chara czy cos to gadacie all co myslicie po wylapaniu hunta bo wczesniej sie o chary boicie ;d pozdro fair plajerzy - namierzacze 200 lvlUw "cmon baby 3 yrs of playin on this serv all u can is flame flame and flame ;d" przygarnij kropka.... Ostatnio edytowany przez Phil128 - 01-02-2009 o 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13348 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ooooo kurwa masz starych kumpli gangsta ale to ze placisz za ich przyjazn to juz szczegol kurwa wez kieszonkowe idz na kurwy poczujesz sie lpeiej madafakerze p.s temat only danera udzielisz sie w nim czy nie masz tu hara ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() Ostatnio edytowany przez catopierwszynajwiekszy - 01-02-2009 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13350 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
o ty ostry wariaci kurwa ruszyles mnie naprawde az nie wiem gdzie s*******ac taki masz ciety jezyk to ze ty walisz nie znaczy ze kazsdy musi kurwy jak twoja matka to mam na 3 slowa w lozku a dzieku pederastom jak ty ron nie ma opcji obrony i lecimy z koksem mam nadzieje ze cieszy to cie rownie mocno jak mnie niedowartosciowana suczko |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Black cipko naucz sie pisac z sensem bo jak narazie pokazujesz jakbys byl nie dojebany w 4 miejscach albo gorzej pierdol lodowe i filipka swojego w dupeczke nie zapomnij o gumce ?
![]() ![]()
![]() |
#13352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty jacek czemu jedziesz na rodzine ? niedojebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak spocilem sie kurwa bo mnie boli co jakas miekka suka pisze o mnie na forum i to ze ron ucierpi na tym naprawde poce sie o chuj by to p.s nawet moj old spice w sztywcie mi niepomaga taki z ciebie mastah powaznie ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13354 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bo tak zawszew robilem z twoim dilerem gp rorenerem hwhehehehehehehe ty kurwa CIOTO wiem jK CIE TO BOLI DLATEGO TAK PISZEW A JESTES KOZAK USTAW SIE W RL TYLKO NIE JAK RON Z TEKSTEM ZE NIE JSTES W STANIES SIE ZABLOKOWEAC ANI OSLONIC BO JUZ KURWA ZANDEJ *****E NIE DARUJE HEHEHEHEHEHHEHE I JEDZIEMY Z KURWAMI PO CALOSCI CIESZYSZ SIE SUKO NIEDOWARTOSCIOWANA ????????????? BO JA ZAJEBISCIE !!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 01-02-2009 o 02:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13355 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezdzisz na rodzine = jestes jebanym lamusem Proste koksie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13356 |
Użytkownik Forum
|
![]() suka to twoja stara huju jebany w porzeczki madafaker z ciebie z dupy leatywiarz
z wal se konia bo tobie to najlepiej robi ron mi mowil zes jest pedal i jebales go w dupe ale potem nie chcial ci stac i huj a nie robota dziwka z ciebie tania bo starszych umiesz jechac *****gwizku kosmiczny masturbowany przez ufo w sadomaso i co podniecony tym ze kazdy wie ze jestes pedal i lubisz pederastow ? nie dowartosciowany to ty jestes hujolepku to ze nie mozesz zaruchac i sie wyzywasz na forum to juz twoja wina i po co taki czlowiek zyje jak ty chyba po to zeby lizac rowy grubasowi i lizac pale
Feel The Love ! Ostatnio edytowany przez Klaas14 - 01-02-2009 o 02:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13357 |
Użytkownik Forum
Poziom mag.: 76
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orszak Fail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13358 |
Użytkownik Forum
|
![]() miekkiego to ty huja masz pizdo lesna z bazantami nie myjesz dupy i rodzynki masz w dupie ...
kurwa chlopie takis kozak jak z koziej dupy traba na ustawki chcesz ? hahahahahahahahahahahahahahahah wes nie zartuj bo kozy sie zleca old spice ? hahaha tys widzial old spica chyba w dupie filipa jak mu robiles dobrze po wygranym battle ![]()
![]() |
#13359 |
Użytkownik Forum
|
![]() FILIP KURWA A TY SIE NIE CIECZ BO DO CIEBIE DO ANGLI PRZYJEDZIEMY I NIE BEDZIESZ TAKI KOZACZEK DO HUJA DLUGIEGO ! BIE BOJ CIE NA CIEBIE I NA PALE CZYJDZIE CZAS
![]() ![]()
![]() |
#13360 | |
Użytkownik Forum