|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
|
Tak sobie myślę - mam ten 71lvl na Calmerze i jestem pierwszy. Te stuknięte 3 lata się ma, doświadczenie też. Combosy rozgłośnione itp, itd. Pomyślałem sobie czy nie pobić rekordu w expie.
Przypuszczając, że w lutym będę miał tydzień ferii mam czas na 24h przy kompie. Mając PACCa (teraz czekam na wypłątę) można expić na wolfach i trollach na PACCu. Jedyna osoba, która tam siedzi to 48lvl. Ostatnio i tak rzadko expi, ale nvm. Mój licznik na godzinę wynosi około 3% na godzinę (w granicach 8-9k). A Calmera jak spokojna tak i szybka po godzinie 15:00 (waszej 16:00). Gdybym zostawił około 20 expa do lvla rozpocząłbym expienie o 6:00 rano (wasza 7:00), żeby uniknąć insomaniaca. SS jest o 11:00 (wasza 12:00), więc te 5 godzin, zostaje 18-20h. Policzmy, gdybym miał exp rate około 9k wychodzi mi wciągu 25 godzin wychodzi około 225k. Do wbicia mam 248600 punktów doświadczenia z 72 do 73. I teraz chciałbym z wami poprowadzić dyskusje na temat czy tracić czas na wbijanie rekordu czy expić zachowując zdrowie? Co prawda chciałbym zaliczyć kolejny cel.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Z jednej strony stracisz cały dzień, oślepniesz i będziesz miał koszmary o Tibii. Z drugiej chwilowy podziw tibijczyków. Ale to Twój wybór.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
Jesli to Twoj nastepny cel, ktory nie daje Ci spokoju to nie powstrzymuj sie...
P.S. Tylko pamietaj zeby niczego nie brac i pozniej 3 dni ode(?)spac ;P Szczerze - ani jedno ani drugie... komputer sam w sobie nie jest zdrowy... Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 28-01-2009 o 08:22. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Na Emeryturze
|
heh cieżko bedzie, no ale powodzenia
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Według moich kolejnych wyliczeń uda się bez insomaniaca wbijać w ciągu 40h. Jednakże taka granica przyzwoitości to 30h. 15h przed i 15h po Save Servie.
Nie no, po prostu fajnie by było, by non bot zajął to pierwsze miejsce. @down Wsparcie się przyda, ale tylko w trakcie expienia.
Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 28-01-2009 o 17:30. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Olkusz
Imię: Pethaf Rookstayer
Gildia: Nie jestem członkiem, ja go mam!
Świat: Titania
Poziom: 32
|
Pomysł popieram, ale czy grupa Rookgaard zrzuci się na twoje leczenie?
Taka ilość godzin może naprawdę poważnie wyczerpać organizm. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
Just go for it.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Napisz kiedy bedziesz bić rekord to cię wspomożemy na Calmerze
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Jednak wolę powstrzymać się od tego celu. Nie chcę mieć potem problemów rodzinnych. Lepiej expić powoli bez maniactwa. Wbiłem ten 72 już mówię co się będę męczyć.
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
|