|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() yyy... No właśnie, mam problem gdzie expić... Statsy w podpisie... I prosze: nie mowcie nic o rotach, larvach czy goblinach (mdli mnie na ich widok ^^)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Shadow Caves 14
|
![]() Zalezy, czy chcesz uzywac runkow czy swojej broni...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Na twoim lvl można już opłacalnie walczyć samymi runami na guardach. Bo używając broni to szans nie masz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Urug-hai
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 28
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() gdziem mam expic. skile 68/69, levle 21, 4 magic level, eq k-set, vamp shield, bright sword, gs, warrior helmet. Jestem knightem(eq atki bo gram na antice a kupilem przed upadate jak tanie było jeszcze wszystko)
Ostatnio edytowany przez Myha - 29-01-2005 o 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problem za scorpionem. Robiłem Scale armor quest, wszystko szło gładko i przyszła kolej na scorpiona. Myśle sobie łatwy jest bo 45 hp zabije go zaraz. Wiedziałem że zatruwa super mocną trucizną, to wziołem 2 antidote runki. Bije w niego i zaden hit nie doszedł wziołem 1 runke bo juz 30 hp zeszlo od trucizny. Spanikowałem i wziołem 2. Scorpionowi żadne go hita nie zadałem, ma chyba doby def. Potem dedlem od trucizny (15 hp na sec.). Jakie skille mam miec zeby go zabic? Walczyłem z nim odrazu po wyjściu z rooka skille 18/17 Eq. Chain armor, carlin sword, plate shield, leather legs, boots. Kupie sobie Brass legs, i wytrenuje skille do 50/50 na 8lvl. Czy to wystarczy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Miałem problem z ustaleniem twojej płci, ale stawiam na kobiete (TA myha) Jak byś umiała napisać słowo kupiłem/kupiłam to by nie było problemów. Ostatnio edytowany przez Vego - 29-01-2005 o 11:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Hmmm... To zależy kto jest na jakim lvl. Osobiście to ja dopiero zaczynam grać w Tibia, bo gram w nią dopiero jakiś tydzień
![]() 1-4lvl - najlepiej na szczurach,szybki exp i sporo kasy(w jakies 10 minut 40gp) 4-6lvl - expic na tych levelach na wilkach i pajakach, ale odradzam walczyc na tych poziomach z poison spider bo szybko mozna zginac... powyżej 6lvl - na trolach, orkach, a jesli ktos wie gdzie to warto na szkieletach(nic nie robia wiec mozna troche poskilowac shielding), a jak sie juz zabije to sporo rzeczy wypada - sam znalazłem chain armor i pare innych drobiazgow... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie skille na Valkirie?
Chce je zabijać bo musze zdobyć plate armor, a w sklepie za drogi. Na tibia.pl pisze że wypada rzadko, ale tak naprawde to około ile valkiri będe musiał zabić? 10? 20? Czy dam rade z Eq Scale armor twohanded sword brass legs legion helmet boots skille cos okolo 50/50 i około 10 lvl. A z kąd zdobyć póżniejsze zbroje, bo używają je już od 20 lvl ludzie, ale jak patrze to np. Knight armor wypada z black knight. Na tym poziomie raczej go nie rozwale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ludzie uzywaja uhmakerow znam ziomkow ktorzy maja 10 uhmakerow i siedza na mc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra a wiec...
od 10 do 20 lvlu expimy na zamku (orki worriore, orki spermany, mino, zerki, trolle, dwarfy, mino guardy, hunterki, i mino archery, dla ambitnych na goze mamy tez draga orki shamany demon skeletony itp.) skille 60+/60+. Jak by kto nie wiedzial to zamek znajduje sie na zachod od Ab ![]() ![]() ![]() ____________________________________ Lord Suro Titania 25 lvl skille 65/63 i ciagle rosną ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() rade dasz tylko po co? w valkirii zadko faktycznie wypada p-arm. nie lepiej kupic? na wiekszosci swiatow kosztuje w granicach 400-800 gp a to nie jest tak bardzo duzo...
edit: re up, down i wogole re last 10 pages... kuna pierona jak przeczytalem ostatnie 10 stron to normalnie zglupialem... dragon scale legsy na 67 levie i chce isc na demona, 20 level ze skillami 10/10, czy brac kusze na beholdera ( pierona kazde dziecko wie ze wystarczy wedka i 60 skilla w fishingu ), kufa jak nie macie nic inteligentnego do pisania TO NIE PISZCIE!!! ostatnie 10 stron nadaje se do skasowania za wyjatkiem 3-5 postow... reszta postow jest pisane przez debili i noobow, ktorzy kufa gowno co wiedza o tibii...czy ze skillami 60/60 mozna isc na guardy ? tak mozna. czy ze skillami 55/55 i 19 lvl mozna isc na smoki tak mozna... tylko kufa po co? gdzie mozna expic na 10 lvl ze skillami 30/30 kolo thais? mt. sternum. szczegolnie podziemia... KUFA PRZED SKILLAMI 70/70 NIE MA MASS EXPA!!! chyba ze na rotach ze skillami 40/40 na 30 levie... to forum zchodzi na psy dzieki wam "drodzy uzytkownicy" pozniej sie dziwicie czemu niektorzy odchodza od tej strony. jeszcze troche i kupuje slownik polsko "br?" , bede sie uczyl ich jezyka i bede ogladal ich forum bo tam jest wiecej ludzi NORMALNYCH a tutaj niestety wiekszosc ludzi to totalne matoly. malo mnie to obchodzi czy dostane bana za ten post czy nie, jezeli tak to przynajniej szybciej sie zaczne uczyc hiszpanskiego... jak to jest ze na azurze znalem lub spotkalem sie w pierony graczy gdzie okolo 30 to br, kolo 20 swe, kilkunastu z usa kolo 40 z polski, 1 gracz z chin, jeden z hiszpanii i dochodze do wniosku ze kilku ( 4 ) tych z polski jest normalnych i wszyscy w zasadzie obcokrajowcy, a polacy sa debilami/chamami/polmozgami/zlodziejami/lurerami/trapperami/pkrami na 10 lvl z red skullem... i potem sie dziwicie czemu nikt nie lubi polakow... Ostatnio edytowany przez khazad - 31-01-2005 o 01:21. Powód: <PANIC ALERT!!!> |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Gdzie mam epxić mam 17lvl Skille 39/26
EQ: Dark Helmet Plate Armor Plate Legs Spike Sword Dwarven Shield Leather Boots PS:bardziej mnie interesuje exp niż loot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() -.- po co wogule powstal tu temat z jakikmi skilami na walkirie ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak bym nie wiedział że można kupować sprzęt od innych graczy to bym pewnie z rooka nie wyszedł....... Po zatym nie chce kupować, bo na domek zbieram, a jako że gram na Antice, to musze uzbierać koło 100k więc każdy gp się liczy. Niestety padłem bo Szwe.....uuuuu sorry TOP SECRET. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |