![]() |
#281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ale fajny flame. Żałuję, że mam life i spędziłem dzień i pół nocy poza domem, i nie jestem już na bieżąco.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Voon - 01-02-2009 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nie mam nic do homo, chociaz smiesza i denerwuja mnie 'teczowe' parady, ktore w moich oczach, osmieszaja homoseksualistow.
![]() |
#285 | ||||||||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Hey ho, let's go!
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A jak ich nie można tolerować? Nie z przymiotnikami piszemy razem. Cytuj:
Jeśli byłby to mój brat - jest to mój brat, jedna z najbliższych mi osób - i tego nic nie zmieniłoby. Jeśli byłby to mój syn - jest to MÓJ, podkreślam, mój syn - i zależałoby mi na tym, by był w życiu szczęśliwym człowiekiem. A jeśli byłby szczęśliwy ze swoim partnerem, to dlaczego nie? Jeśli byłby to ktoś z mojego otoczenia, nie z rodziny - jego sprawa FFS, nie moja. Po prostu jesteś kretynem, jeśli byś wydziedziczył swoje dziecko po usłyszeniu, że jest homo - dziecko jest jakie jest, i należy je kochać. Zaprawdę odsyłam Cię na - http://www.wy*******aj.pl/ . Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ TOPIC: Mój osobisty punkt widzenia: Każdy ma prawo do szczęścia i do działań zmierzających do niego, póki nie krzywdzi tymi działaniami innych. edit: affz, straciłem godzinę na czytanie tego tematu i przemyślenia. ![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 01-02-2009 o 20:52. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() Cytuj:
mam 17 lat :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() uwierz mi, znam naprawde wiele roznych osob i KAZDA by jechala po takim dziecku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
A tak na serio, przeczytaj cały wątek... (drugi raz już ktoś nie czai fenomenu "tWOI")
![]() |
![]() |
#292 |
Dinozaur
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tylko cichutko zasłonię Albertusa przed kilkoma pociskami, znaczy w jednej rzeczy się z nim zgadzam - ci wszyscy przyjezdni Murzyni są niemożebnie w*****ający. Siedzą tutaj, w większości nie pracują, ciągną zasiłki płacone z podatków ludzi takich jak ja, tutaj w Szwecji.
Moja rodzina tutaj przyjechała, sama znalazła pracę, sama ciężko pracuje jak wszyscy porządni ludzie, a to czarne, nie dość, że biedne nie jest (bo biedni tam to nawet nie mogą marzyć o wyjeździe do Europy, sam bilet jest wart więcej niż oni przez całe życie mogą zarobić, i to sprzedając całą swoją rodzinę do niewoli), dwa, że nagina prawo jak tylko może (już słyszałem o kilku czarnych kobietach, które, będąc na ostatnim roku legalnego tutaj pobytu nie chciało znaleźć pracy - a ta zagwarantowała by im pobyt na stałe - zwyczajnie zachodziły w ciążę, żeby państwo przedłużyło im okres 'nauki'. I tak po kilka razy), trzy, że jeszcze się kurwa rządzi. 'Nie będę tutaj uznawać tych praw, które mi nie pasują', 'Szwedzi są NIETOLERANCYJNI' (a kto ci, kurwa, płaci zasiłki, czarna małpo, kto ci mieszkania prawie za darmo załatwia, kto przegłosowuje durne ustawy o tolerancji w parlamencie, pytam, kto?!), samo nieokrzesanie i hałas na ich 'getcie' (które notabene sami sobie utworzyli wszyscy załatwiając sobie mieszkania w jednym miejscu; ja, biedaczysko, tutaj właśnie mieszkam). Siedzi taki w Szwecji, nie nauczy się przez dziesięć lat języka cywilizowanego, ciągnie zasiłek jak tylko długo może, i jeszcze narzeka, jakie to życie jest ciężkie, gdy nauczycielka w szkole wieczorowej wpisze mu spóźnienie, gdy przyjdzie 10 minut przed końcem lekcji (tutaj jest jedno mądre - w szkole językowej spóźnienia/nieobecności są liczone jak w pracy i odpowiednia ilość 'pensji' jest odciągana). Pff, jeden znajomy nawet dostał wpierdol od trzech czarnych, bo był biały. Ale akurat to rzadkie na szczęście. Do tego te kobiety, poginające przez miasto w swoich obrusach, jak najbardziej przegięci ninja. Jasne, są normalni czarni, nawet ja ich znam, i to takich, co przyjechali tutaj, brali zasiłek, wyuczyli się, uczciwie pracują. Ale większość niestety niemożebnie denerwuje. Bo później słyszysz, że twoja szkoła nie może sfinansować wycieczki za granicę, więc wykładaj grubą kasę na czterodniowy wyjazd. A kasa najpewniej spoczywa w kieszeni zadowolonych przyjezdnych. Aha, o wiele mniej bym był na nich wkurzony, gdyby nie te ich 'bonusy z dupy', jak darmowy zasiłek (bo spoza Unii, jea, kurwa, dziwne, że tylko w Szwecji tak jest) i +10 do Sneaka w nocy. Czyli, zauważcie, są o wiele większe problemy niż nie mówienie, że geje są źli. Bo do tych nic specjalnie nie mam, chyba, że ich cechą rasową jest rozpylanie różowego brokatu na wszystkich, na których spojrzą. @edit: 'cichutko zasłonię' miało znaczyć, że post będzie malutki i niezauważony. Cóż, rozpisałem się. Widzicie, jakie emocje to wzbudza.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 01-02-2009 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() i o tym właśnie misza mowie , tylko ze zagrożeniem są murzyni arabowie itd. najlepiej niech każdy siedzi u siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() @Misza
Wedlug ciebie twoja darmowa kilkudniowa wycieczka za granice jest wazniejsza niz kasa na jedzenie dla tych 'murzynow'. Rownie dobrze, szwedzi moga mowic o Polakach ktorzy tam mieszkaja. Jestes troche w pulapce wlasnego posta. @down Ale on mowi murzyni, a pozniej dodaje, ze tylko czesc. Bankowo jest takze czesc Polakow co siedzi i sie opiepsza, dlatego moga nazywac wszystkich Polakow leniami, jak on nazywa murzynow? Ostatnio edytowany przez Exodus - 02-02-2009 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Ale on / jego rodzice tam pracują, a murzyni siedzą na dupie i ciągną kasę od nich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]() Panie oraz Panowie.
Dyskusja zbacza z głównego tematu, to raz. Dwa; mamy 3 obozy, które w żaden sposób na siebie nie oddziałują (prócz flamewara). A trzeci wniosek to taki, że to nie miejsce i w niektórych przypadkach nie czas na takie wywody. Proponuję zamknąć temat. _/ |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @Topic:
Nic do nich nie mam. Nie widzę powodu by sprawdzać co kto robi w czasie wolnym. Chociaż te ich parady są śmieszne. To jakby wystawianie się na cel z okrzykiem "Patrzcie jacy chcemy być inni! Nie chcemy tolerancji, chcemy być ponad wami!" Adopcja - wykluczone. Dla mnie model rodziny to ona + on + dzieci/ko. A teraz taki offtop: sphinx, jak to miło z twojej strony, że wszystkich łysych wrzuciłeś do jednego worka. Tak jest najwygodniej, czyż nie? Oi, sharp, rash, ns, nr, trads, bootboy - jeden pies, ważne że łysy, tak? I to ma być temat o tolerancji? Litości. Wiadomo. W Polsce 3/4 skinów to nski krzyczące "Wielka Polska! Sieg Heil" albo nrki, którzy (na szczęście) nie tolerują nazizmu (ale tylko ze względu na wiarę - Żydów, Czarnych, ogólnie obcych najchętniej by zagazowali). Pewnie dla was dalej każdy łysy to będzie dres/naziol albo dres będący naziolem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2009
Lokacja: Yalahar
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Barra Bravas
Świat: Luminera
Poziom: 104
Skille: 27
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
popieram , widać mądry użytkownik który zna sie na rzeczy i umie rozróżnić NS od NR. |
|
![]() |
![]() |