|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: pan jadu
Profesja: Knight
Świat: titania
Poziom: pan
Skille: 42/38
Poziom mag.: 3
|
![]() Posiadam knighta 20 lvl skile 43/39 eq ,plate legs ,blue robe(ze starej postaci) ,Crimson sworda, platinium amulet, leather boots , dragon shield . Mam wątpliwości doradźcie co zrobić , co kupić i czy grać nim dalej czy zacząć od nowa i grać kimś innym
Pozrdro i z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() To TWOJA postać. Rób co Ty uważasz. Jeżeli naprawdę chcesz rady to Ci doradzę ;]: wywal Tibię z kompa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() To publiczne forum.
![]() Co do tematu, jeśli znasz wszystkie za i przeciw w kwestii wyboru profesji innej niż knight to sam musisz zdecydować. Jeśli zaś, masz zamiar grać właśnie rycerzem to nic nie stoi na przeszkodzie byś został na tym, który masz. W kwestii tego co robić, na dobry początek poświęć kilka dni na trening, nie powiem do ilu bo to jest wolna kwestia, ale jednak powiem, że 60/60 powinno Cię zadowolić. Następnie przeczytaj po prostu poradnik dla knighta i dowiesz się co dalej ![]() Zaś w kwestii zakupów, na początek sprzedaj Blue robe i kup Knight Armor bądź całego k-seta w zależności od ceny. W razie pytań odpisuj w temacie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() napewno musisz podskillowac mysle ze na 20 lvl 60/58-60 to jest minimum...
proponuje sprzedac b robe i (jesli jeszcze nie robiles to zrob deserta 1cc sie przyda ;p) kupic jakis lepszy armor...najlepiej odrazu calego k seta... to moja uwaga...zrobisz jak bd uwazal to Twoja postac :>
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mam jednak wrażenie, że ta postać jest wybotowana. Skile o tym świadczą.
A to czy masz grać to zależy od Ciebie. W ogóle co to za pytanie?
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |