Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-02-2009, 16:03   #761
Ulrikk
Guest

Domyślny

Nie wiem, czy już o tym pisano, ale co sądzicie o 'dopalaczach'? Wczoraj oglądałem reportaż na tvn, jakie to są złe, niezdrowe, uzależniające i 'skłaniają młodzież do próbowania cięższych środków'
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-02-2009, 16:28   #762
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Skoro TVN tak mówi, to na pewno tak jest.

O Dopalaczach mówiliśmy już co nieco. Sieć zwęszyła pieniądze i doprowadziła (czy zaraz doprowadzi) do delegalizacji całej masy substancji, które od wielu lat były sprzedawane przez Internet. A jeśli pytasz o same substancje, to różne sprzedawali, jedne lepsze, drugie gorsze.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2009, 18:10   #763
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

litawor na zakonczenie to po 1 lepiej robic cos malego niz nic nie robic z czasem bedzie coraz lepiej... po prostu o wieeeeeelu naszych inicjatywach, pomyslach w trakcie realizacji nie wiesz dlatego rozmowa na ten temat nie ma sensu.. a po 2 to jesli marsze itd bylyby nic nie warte to nikt by ich nie organizowal.

btw. sam zrob strone, wypromuj i zbierz za 2 miesiace 10tys osob ktore popra Twoje poglady a moja roczna wyplate dostaniesz od reki za 2 miechy

co do popularnosci strony to nie rozsmieszajcie mnie... kazdy kogo zaciekawil glebiej temat mj bez problemu dotrze do naszej strony. Tak samo jak ja nie znam wielu stron ktore wy znacie od dawna
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2009, 20:41   #764
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
A jak dla mnie nie, zakładając oczywiście, że te liczby mają coś wspólnego z rzeczywistością. W Polsce mieszka ok. 38 mln osób, z czego 71,1% jest w wieku 15-64 lat, a 13,3% powyżej 64 lat. Mamy więc ok. 32 miliony osób powyżej 15 lat. Zatem twoje 200 tys. to 0,6% społeczeństwa. No nieźle, nieźle.

A wszystkie te autorytety, marsze itp. nie są nic warte, jeśli media o nich milczą.

Tym samym potwierdzasz moją tezę.
no to pokaz mi jakakolwiek inicjatywe ustawodawcza ktora podpisalo wiecej ludzi jest teraz jakas o 3 kroli jako o swiecie panstwowym ktora ma podpisac milion.
A mowiac ze te 200tys to malo i ze nie mowia o tym w mediach, u mnie w woj. (lubelskie) ostatnio byla jakas inicjatywa ustawodawcza a propo zmiany czegostam w szpitalu nie wglebialem sie w temat, fakt pozostaje faktem ze 100tys ludzi uratowalo szpital w okolicy i napisala o tym tylko gazeta lokalna ktora ma moze 20tyś sztuk nakładu wiec to zaden naklad. Rozumujac to tak jak ty, ci ludzie nie robia nic dobrego i wogole sa ble i do dupy bo stanowia promile spoleczeństwa. Zbierz 200tys ludzi w jednej sprawie np. delegalizacji alkoholu/papierosow (ktore wg. WSZYSTKICH BADAN JAKIE ZOSTALY PRZEPROWADZONE sa o wiele bardziej szkodliwe niz mj [w usa co roku na choroby zwiazane z paleniem papierosow umiera 500tys ludzi a przez WSZYSTKIE narkotyki zaledwie 50 to chyba cos znaczy]) to wtedy porozmawiamy o feministkach i paradzie rownosci tez niczego bys nie wiedzial gdyby nie skini ktorzy na*******aja w nich kamieniami bo to temat nie interesujacy. A jak chcesz koniecznie uslyszec o WK to na marszu w warszawie zorganizuje kolegow i obrzucimy orszak kamieniami, gwarantuje ci, ze w kazdych wiadomosciach beda o tym mowic, zadowoli cie taki rozglos i uznasz to za "lepsze bo mowili o tym w tv" ?
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-02-2009, 20:45   #765
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

@Snagoth
Ok, nie ma sensu się spierać, bo tak naprawdę nie ma o co. W sumie poglądy mamy chyba takie same (przynajmniej w omawianej w temacie kwestii).

@Draggy_Slayer
Nie bardzo rozumiem, o co tobie ciągle chodzi, a ty wyraźnie nie rozumiesz, co się do ciebie pisze. Szkoda na to czasu.
stary 04-02-2009, 20:48   #766
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

no to naucz sie czytania ze zrozumieniem, mowisz ze 200 tys ludzi to malo no to zbierz 200 tys ludzi w 1 sprawie ktorzy podpisza sie pod twoim postulatem.
mowisz ze media o tym milcza to ci mowie, ze latwo moga przestac, widac ty masz zasade - niewazne jak wazne zbey mowili - na szczescie ja i WK nie wyznaja takiej zasady
btw
czytanie ze zrozumieniem mam opanowane chyba calkiem niezle skoro zdalem mature i studiuje na najlepszym uniwersytecie w kraju

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 04-02-2009 o 20:50.
stary 04-02-2009, 21:02   #767
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
no to naucz sie czytania ze zrozumieniem, mowisz ze 200 tys ludzi to malo no to zbierz 200 tys ludzi w 1 sprawie ktorzy podpisza sie pod twoim postulatem.
mowisz ze media o tym milcza to ci mowie, ze latwo moga przestac, widac ty masz zasade - niewazne jak wazne zbey mowili - na szczescie ja i WK nie wyznaja takiej zasady
Ja nie mówię, że łatwo. Trudno i gratuluje podjętego wysiłku. Doceniam to. Ale nie przedstawiaj tego tak, jakbyście dokonali jakichś cudów. Ty w ogóle jestes z WK? A co do mediów - ważne jest *jak* mówią, tylko że muszą mówić. Bo ćpunów nie musisz przekonywać, żeby poparli legalizację, przekonywać trzeba tych, którzy się tym nie interesują i nic o tym wcześniej nie słyszeli.

Cytuj:
czytanie ze zrozumieniem mam opanowane chyba calkiem niezle skoro zdalem mature i studiuje na najlepszym uniwersytecie w kraju
Zdanie matury wielkim osiągnięciem nie jest, nie ma czegoś takiego jak "najlepszy uniwersytet w kraju", bo są dwa ogólne uniwersytety, które praktycznie nie różnią się poziomem i prestiżem, do tego dochodzą jeszcze te "tematyczne", jak np. medyczne. A na takim najlepszym uniwersytecie też mogą studiować półanalfabeci. Ja niby uczę się w najlepszej szkolne średniej w Polsce, a różne ciężkie przypadki w niej widziałem.

A ty wyskakujesz z coraz to innym tematem, bo zaczęło się od jakiegoś profesora, teraz gadasz mi o jakichś podpisach... Rozmawiałem ze Snagoth o WK i chyba już skończyłem, a z tobą nie wiem nawet, o czym rozmawiam. Może ja też mam problemy z czytaniem, ale nigdy wcześniej ich nie zaobserwowałem u siebie.

Ostatnio edytowany przez Litawor - 04-02-2009 o 21:05.
stary 04-02-2009, 21:09   #768
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

no ja uwazam ze jest cos takiego jak najlepszy uniwersytet w kraju wystarczy popatrzec na rankingi uniwersyteckie w ktorych zawiera sie srednia ocen/liczba przewodow doktorskich etc.

a o profesorze to byl przyklad a nie odrebny temat, widze jednak mozesz miec problem nie tyle z czytaniem co ze zrozumieniem czytanego tekstu

edit
a co do najlepszej szkoly sredniej to jednak jest pewna roznica bo do szkoly sredniej musi pojsc KAZDY a w dobie nizu demograficznego obnizaja sie wymagania, a na studia idzie kto chce

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 04-02-2009 o 21:12.
stary 04-02-2009, 21:54   #769
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Domyślny

@lit
no raczej mamy te same poglody i nie ma sie co spierac. Ciezko jest osiagnac to co osiagnelismy ale jeszcze trudniej jest to poprawic. My wiemy gdzie musimy kierowac swoje dzialania itd wiec wszystko idzie powoli do przodu

i tak na prawde najwiecej dzieje sie wlasnie po cichu, zeby dopiero efekty mogly byc przedstawione gdy stana sie juz faktami

a co do draggy to powiem tyle ze pisze logicznie, sensownie i posiada argumenty
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
stary 05-02-2009, 05:42   #770
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

Cytuj:
no ja uwazam ze jest cos takiego jak najlepszy uniwersytet w kraju wystarczy popatrzec na rankingi uniwersyteckie w ktorych zawiera sie srednia ocen/liczba przewodow doktorskich etc.
No to sobie popatrz na te rankingi z ostatnich lat i powiedz mi, jakie tam widzisz uczelnie (żeby ci uprościć sprawę - jak chcesz ocenić na ich podstawie, czy lepszy jest UJ, czy UW).

Cytuj:
a co do najlepszej szkoly sredniej to jednak jest pewna roznica bo do szkoly sredniej musi pojsc KAZDY a w dobie nizu demograficznego obnizaja sie wymagania, a na studia idzie kto chce
To nie jest kwestia niżów i wyżów, odkąd o rekrutacji do szkół średnich i na studia decydują państwowe egzaminy (gimnazjalny, matura), które są projektowane pod debili, to, gdzie się akurat dostałeś, niewiele znaczy. Poza tym jeśli tam studiujesz zarządzanie albo pedagogikę, to i tak możesz być analfabetą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
a co do draggy to powiem tyle ze pisze logicznie, sensownie i posiada argumenty
Ja mam inne wrażenie. I argumenty na co? Bo ja od początku nie do końca wiem, o co mu chodzi.
stary 05-02-2009, 11:33   #771
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Witam :>
Wracam po baniku nowo narodzony, już bez kłótni chciałem się tylko ciebie Drogi Litaworze zapytać co sądzisz o ludziach z defektem którzy rodzą dzieci z jednym okiem, bez ręki lub innymi wadami genetycznymi? To zależy od narkotyków czy jest to w pewnym sensie mit?
I jeszcze jedno dot. Legalizacji marihuany. Po marihuanie masz halucynacje co prowadzi do tego, że jak wsiądziesz do samochodu to możesz kogoś potrącić bądź zabić. Rozumiem, że po alkoholu też tak jest ale alkohol w ciele człowieka może być bardzo łatwo wykrywalny przez policje a niestety na marihuane nie mam sposobów. No chyba, że się mylę i w czasie kontroli można sprawdzić czy ktoś jest pod działaniem marihuany. Proszę o odpowiedź i bez tekstów typu: Jak nie masz o tym pojęcia to się nie wypowiadaj. Ten temat jest chyba po to żeby się czegoś dowiedzieć :>
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 05-02-2009 o 11:40.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2009, 12:07   #772
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Drogi Litaworze
Jak miło

Cytuj:
zapytać co sądzisz o ludziach z defektem którzy rodzą dzieci z jednym okiem, bez ręki lub innymi wadami genetycznymi? To zależy od narkotyków czy jest to w pewnym sensie mit?
Defekty, jakie opisujesz, są trochę przesadzone (z jednym okiem?!), ale generalnie defekty płodów są typowe dla dzieci alkoholików:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Alkohol...2_p%C5%82odowy

Szczerze mówiąc, nie wiem zbyt wiele o wpływie innych narkotyków na płód, ale nie ulega wątpliwości, że podczas ciąży należy unikać wszelkich używek, zwłaszcza że wiele z nich może powodować poronienie (np. LSD). Należy przy tym zaznaczyć, że narkotyki mogą oddziaływać na płód jedynie w trakcie ciąży i chociaż próbowano udowodnić, że jest inaczej, palenie marihuany nie wpłynie na nasze potomstwo.

Cytuj:
I jeszcze jedno dot. Legalizacji marihuany. Po marihuanie masz halucynacje co prowadzi do tego, że jak wsiądziesz do samochodu to możesz kogoś potrącić bądź zabić.
Halucynacji jako takich po marihuanie nie ma. Reakcja na bodźce jest wolniejsza i można mieć trudności ze skupieniem się na przepisach drogowych, więc na pewno pod wpływem marihuany nie należy prowadzić, ale badania wykazały, że jest to bezpieczniejsze niż prowadzenie pod wpływem alkoholu - osoba "spalona" jest bardziej świadoma swojego stanu, nie ma tendencji do brawury i z tego powodu zazwyczaj jedzie wolniej i ostrożniej. Natomiast człowiek pijany myśli, że jest świetnym kierowcą i w ogóle to wcale nie jest taki pijany. (wyniki tych badań zostały zawarte w raporcie WHO na temat marihuany z 1997 roku, gdzieś tam jest dostępny w Internecie)

Cytuj:
Rozumiem, że po alkoholu też tak jest ale alkohol w ciele człowieka może być bardzo łatwo wykrywalny przez policje a niestety na marihuane nie mam sposobów. No chyba, że się mylę i w czasie kontroli można sprawdzić czy ktoś jest pod działaniem marihuany.
Też nic nie wiem o możliwości sprawdzenia, czy ktoś jest pod wpływem marihuany. Można np. zbadać mocz lub pot, ale to nie umożliwia ustalenia, czy ktoś jest obecnie pod wpływem, czy palił dzień lub dwa wcześniej.
stary 05-02-2009, 19:04   #773
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Domyślny

@lech
sluchaj, napisales normalnie, logicznie i co wazne konkretnie wiec taka tez dostaniesz odpowiedz (przynajmniej od normalnych ludzi o.O).. bo naab jak napisze to pewnie dostalby taka odpowiedz jaka podsunales bo on nie napisal by logicznie, normalnie itd

Lit wyjasnij na temat samochodu ale musze podkreslic ze zadnych halucynacji nie ma! nie wiem skad taki pomysl

a co do tej kontroli to drogowka ma narkotesty (z tego co wiem to waznosc ich minela w styczniu) ktore wykrywaja thc (a takze wszystkie inne narkotyki) do 12h od ostatniego palenia/zażycia i wystarczy tylko slina. Na szczescie kosztuja one okolo 50zl i sa jednorazowe co oczywiscie sprawia ze policja ma ich stosunkowo niewiele i jesli nie juz, to pewnie niedlugo znikna z wyposazeniania policji.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
stary 05-02-2009, 19:49   #774
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Na szczescie kosztuja one okolo 50zl i sa jednorazowe co oczywiscie sprawia ze policja ma ich stosunkowo niewiele i jesli nie juz, to pewnie niedlugo znikna z wyposazeniania policji.
Na szczęście? Ja jednak uważam, że prowadzenie samochodu będąc nietrzeźwym jest wyjątkowo nieodpowiedzialne i egoistycznie. Nieważne, czy używką był alkohol, czy marihuana.
stary 05-02-2009, 20:29   #775
elekkkk
Użytkownik Forum

elekkkk's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Hounslow (londyn)

Stan: Niegrający
Imię: Siehe
Profesja: Druid
Gildia: --Brak--
Świat: Pacera
Poziom: 22
Skille: 0/21
Poziom mag.: 22
elekkkk ma numer GG 9035700 elekkkk ma login Tlenu Elekkkk@tlen.pl Send a message via Skype™ to elekkkk
Domyślny

Nie biorę, nie brałem.
Chociaż zawsze chciałem spróbować marihuany (ale nic innego!)
stary 05-02-2009, 20:59   #776
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
litawor albo na prawde nie skumales o co chodzilo Draggy_Slayer albo sie bawisz. Jemu chodzilo po prostu o to ze profesor palac marihuane za duzo ryzykuje, a nie chodzilo mu o to ze palenie przeszkadza w zdobyciu tytulu doktora czy profesora i tyle a do pytania gdzie mialby nosic zielsko to chociazby od dila do domu
Gówno ryzykuje. Tak jakby policja z psami chodziła po ulicach i sprawdzała każdego z przechodniów : d Zresztą, na oszukanie psów też są sposoby.

Cytuj:
@litawor

co do wczesniejszego posta to zaufaj mi ze rozgloszenie wlasnych pogladow (tym bardziej na temat narkotykow/marihuany) dla wiekszej widowni jest bardzo trudne.
Trudne czy nietrudne, PR macie gówniany.
Cytuj:
i tak na prawde najwiecej dzieje sie wlasnie po cichu, zeby dopiero efekty mogly byc przedstawione gdy stana sie juz faktami
Gdyby było o tym głośno, mówiło się o tym - efekty byłyby dużo szybsze. A teksty "doceńcie to co robimy, to nie jest łatwe" możecie sprzedawać nastoletnim fanom.
Cytuj:
o prostu o wieeeeeelu naszych inicjatywach, pomyslach w trakcie realizacji nie wiesz dlatego rozmowa na ten temat nie ma sensu..
Skoro o nich nie słyszał, a jak widać coś o tej marihuanie wie, to jak najbardziej ma to sens. Skoro nawet tacy ludzie o waszych inicjatywach nie słyszą, to co dopiero ci, których do ich słuszności trzeba będzie przekonywać?
stary 05-02-2009, 23:16   #777
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Może mieć narkotesty ale jak wykryją, że możesz być pod wpływem THC? Tak jak każdemu albo większości sprawdzają czy nie pili alko(po alkomaty są tanie) to na Thc nie będą każdemu sprawdzali. Zresztą jakie są zewnętrzne objawy po marihuanie? Czerwone oczy(można mieć z przemęczenie. Słyszałem kiedyś o preparacie ukrywającym to) i to chyba wszystko. A po alkoholu odrazu wyczujesz.
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2009, 23:52   #778
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

@lechista
1.nie potwierdzono nigdy zeby narkotyki powodowaly defekty plodow
2.marihuana nie powoduje halucynacji
3. sa testy wykrywajace obecnosc marihuany w organizmie, nie prowadzilem nigdy ani po marihuanie ani po alkoholu wiec nie wiem ale sadze ze jakbym mial wybierac to wolalbym prowadzic po marihuanie bo jestem badz co badz bardzije kumaty
4. po marihuanie zrenice inaczej reaguja wiec to objaw zewnetrzny i generalnie ma sie bardzo ciezkie powieki, latwo rozpoznac kogos kto jest po marihuanie, jak czasem zapale i wyjde ze znjaomymi to zawsze rozpoznaja nawet jak gadam z sensem to porpostu "widac po oczach"
@lit
no proste a propo rankingu patrzysz co jest na 1 miejscu
i nie studiuje pedagogiki aczkolwiek mam znajomych na 1 i 2 roku pedagogiki na uj i debila zadnego tam nie ma, wrecz przeciwnie mocnny odsiew jest. I niz ma duzo do rekrutacji do szkol obowiazkowych, poniewaz skoro jest mniej dzieci to jest tez mniej zdolnych dzieci (z roku na rok matury sa coraz latwiejsze lub jesli poziom jest jednakowy to wychodza slabiej) wiec poprostu bierze sie ludzi z lapanki widze to po moim miescie rodzinnym, jak ja szedlem do lo (najlepsze w miescie a i tak bylo kiepskie) to trzeba bylo miec 150 pkt zeby sie dostac, w tym roku 110, to chyba cos znaczy a wiem ze to nie odosobniona sytuacja

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 05-02-2009 o 23:53.
stary 06-02-2009, 06:05   #779
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Domyślny

Cytuj:
3. sa testy wykrywajace obecnosc marihuany w organizmie
Są, ale one nie pokazują, czy dana osoba jest pod jej wpływem, a jedynie czy zażywała ją w ciągu ostatnich dni.

Cytuj:
4. po marihuanie zrenice inaczej reaguja wiec to objaw zewnetrzny i generalnie ma sie bardzo ciezkie powieki, latwo rozpoznac kogos kto jest po marihuanie, jak czasem zapale i wyjde ze znjaomymi to zawsze rozpoznaja nawet jak gadam z sensem to porpostu "widac po oczach"
Zależy od osoby i tego, ile pali. Po tych, którzy palą często, czasami w ogóle nie widać.

A o twojej edukacji już nie chce mi się dyskutować. Dobrze, jesteś na najlepszym uniwersytecie, gratuluję.
stary 06-02-2009, 08:09   #780
Rafayen
Użytkownik Forum

Rafayen's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów

Stan: Niegrający
Skille: 13/37
Rafayen ma numer GG 1502169
Domyślny

Cytuj:
Wystarczą krople do oczu i wszystko znika : )

Pozdrawiam

Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie.

Lastfm
Rafayen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania