![]() |
#161 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2009
Lokacja: Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Barra Bravas
Świat: Luminera
Poziom: 104
Skille: 27
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
3 razy udalo mi sie wziasc na raz ;D winko 0,7 na hita to jest cos albo 2 razy wzielem na raz cwiarteczke miodowki lubelskiej ;D ale pozniej gardlo palilo ;D |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() dokończę Twoje ostatnie zdanie:
czego skutkiem są wypadki śmiertelne, niechciane ciąże, etc. |
![]() |
![]() |
#164 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 02 2009
Lokacja: Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Barra Bravas
Świat: Luminera
Poziom: 104
Skille: 27
Poziom mag.: 66
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]() Jak ktoś jest dorosły to w ciąże nie zajdzie, aha.
A wypadki to predzej ktoś po 18, no chyba że chodzi o akcje typu 'ciekawe co sie stanie jak wbije ci nóż w brzuch' |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Przesluchajcie to i macie odpowiedz: http://dropdeaddude.wrzuta.pl/audio/...s_-_still_dres
![]() A tak powaznie to; Z wygladu dresiarz, z radzaju muzyki, ktorej slucham to hip-hopowiec. Za to "duchem" to nie wiem z kim sie utozsamiac...poprostu jestem soba i nie widze zwiazku z zadna subkultura. Nie lubie "techniawców", bo w wiekszosci to pozerskie lamy. Do wszelkich rastamanow/metali/punkow nic nie mam. Nie wiem jak to wygladalo kiedys, ale teraz Emo to tez w wiekszosci pozerka. Co do alkoholu do szczescia mi wiele nie trzeba: 0,5l + hortex pomaranczowy, ale i tak pije tylko okazyjnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
Co masz na myśli pisząc Techno? Większośc elektronicznej muzyki typu:Trance,House,Dancecore,Electro,Electro-house etc. Czy może ten jeden wyszczególniony gatunek? Jeśli to pierwsze to wiele z tych utworów ma słowa(nawet czasem b.fajne)Ale głównie w tej muzyce o to nie chodzi! Bo przy tej muzyce można się relaxowac, bawic czy nawet rozmyślac. Co kto lubi, tylko że oczywiście nie każdy potrafi i nie każdy lubi. Sam tej muzyki słucham b.długo i irytuje mnie fakt, że jeden z drugim i trzecim piszą o niej takie dyrdymały. Jeśli miałeś na myśli samo techno. Ja mam paru ulubionych wykonawców, nowoczesnych kawałków w tym typowym stylu nie mam zbyt wielu ale też może ona służyc do wszystkiego. @@ Co do subkultur ![]() ![]() Apropos muzyki to każdą muzykę można szybko zaszufladkowac i obrazic jej słuchaczy Metal-darcie mordy Hip Hop-układanie wierszyków śpiewanych o libacjach i akacjach Regge- słuchanie nacpanych ktorzy "spiewaja"o cpaniu Techno-(muzyka klubowa,elektroniczna)- muzyka dla blachar,dresów,debili zero roli człowieka w tworzeniu muzyki itp itd Itp itd Każde z nich można łatwo obalic ,ale łatwiej by było się w to nie bawic i o tym nie dyskutowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widac, ze niektorzy wyciagaja wnioski z przebywania dosc dlugo na tym forum, a inni nie i dalej probuja pokazac, ze ich muzyka jest lepsza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dlatego mówię, że to wszystko tylko po to, żeby się popisać przed innymi, jaki to ja jestem biedny i nie kochany, pomimo tego, że nic mi w życiu nie brakuje, rodzice zap**rdalają w pracy, robią co mogą, żeby mi niczego nie brakowało. No ale cóż, młodzież jest podatna na takie bzdety. Nie chodzi nawet o subkultury, bo przykładowo znam wielu metali itp, z którymi można normalnie porozmawiać (czyt. własny rozum), a z ogromną większością (jak i nie wszystkimi...) emo jest inaczej - to co przeczytają w ''poradniku'' ''jak być emo'' wcielają bez namysłu w życie.
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Zostałem nazwany EMO GEJUSZKIEM przez dzieci z mojej wioski ![]() I tak przyznaje, jestem je*anym emo pozerem, gdyż słucham techno i noszę pumki ![]() ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozwolcie, ze odswieze temat, idiotyzmem byloby zakladanie nowego.
Otoz chodzi mi o to, co sadzicie o sposobie ubierania sie u mlodziezy? Mowiac to mam na mysli 13-15 lat, wiec jeszcze w sumie takie dzieci. Osobiscie irytuje mnie chociazby udawanie "emo", czy skejta wsrod rowiesnikow szkolnych. Takie wiecie, dosyc dawno modne stalo sie podcinanie sobie zyl (a raczej cyrklem lekko depilujac naskorek), co wg mnie jest debilizmem w naszym wieku. Rozumiem, jezeli ktos nie ma pieniedzy, rodzice nie zyja, ale taka zabawa z zyletkami raczej nie zawsze konczy sie dobrze. Denerwuje mnie takze cos takiego, ze np. kiedy ide w glanach (chodze w glanach, poniewaz mi sie strasznie podobaja, sa wygodne i przede wszystkim nie zniszcza sie po paru miesiacach) ktos potrafi glosno krzyknac, ofc przy kolegach, ze co to ze mnie za pedal, bo chodze w glanach w jesien. Tak samo z trampkami, ktore uwielbiam. Wiekszosc ludzi uwaza, ze nosze je chociazby dlatego, ze nie stac mnie na lepsze buty, choc te kosztowaly tyle samo. Zamierzalem kupic sobie plecak-kostke i duzo naszywek, ale raczej tego nie zrobie, bo spotkam sie z dosc "ostra krytyka" kolegow i kolezanek. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? @down nie chodzilo mi o to. Mialem na mysli to, ze denerwuje mnie ta ogolna moda na to emo i skejta, nie chcialem tutaj kogos obrazic, czy postawic nizej. Ostatnio edytowany przez Maldoryz - 12-10-2009 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Czyli co, skejta sie udaje, a punkiem/metalem sie po prostu jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() pierdol system, graj hardkorowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez spinek : D
e tam, udawanie skejta. chodze w czym chce, a to ze podobaja mi sie spodnie z 'krokiem w kolanach' lub szeroka bluza, nie znaczy ze jestem jakims pozerem. po prostu mi w tym wygodnie, a to ze interesuje sie kultura hip-hopowa to juz inna sprawa. ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Jeżeli „koledzy i koleżanki”, "ostro krytykują" Cię, za to jak wyglądasz, to chyba nie są Twoimi kolegami/koleżankami… Przynajmniej takie jest moje zdanie ;P
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |