Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-02-2009, 09:59   #13141
Linari
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox Pokaż post
Poprostu wkleilem fraga, nic wiecej. Co za roznica ile gram w tą smieszna tibie?

Poprostu taka ze sie podniecasz wszystkim nawet zabity 80 naitem ktory nic nie znaczy i nie znaczyl ale coz wy w vision macie juz glupote do glowy wpojonom
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-02-2009, 10:04   #13142
Linari
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzidzia2 Pokaż post
czemu nie ma masslogow ? dempah inny ora serwer ? no bez niego tylka nie rusza zeby cos samemu wymyslec
A ty sie nie wypowiadaj zal ci dupe sciska ze nie masz w teamie Dempaha a masz kolesia co mowi EVERIBODI KOMBINERKI , M WALLE DO SRODKA BO WIECIE DEMPAH TO JEST TAKI CZLOWIEK CO RASZOWAC TYLKO POTRAFI.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 11:12   #13143
Weezing
Użytkownik Forum

Weezing's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2008

Domyślny

a to linari twoja stara
Weezing jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 11:20   #13144
Weezing
Użytkownik Forum

Weezing's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2008

Domyślny

tak dokladnie
Weezing jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 12:06   #13145
Jety
Użytkownik Forum

Jety's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Linari Pokaż post
EVERYBODY KOMBINERKI SKULTERPA BA ULPA
HAHAHAHAAA

Za to ty wiesz w chuj co piszesz..
Jety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 13:11   #13146
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Linari Pokaż post
Dokladnie to ty nie wiesz co ty piszesz bo ci gierka mozg zjadla i myslisz tylko gpkami a twoja stara zamienia sie w npcka =]
Wielki "legends never die" idz stąd bo nic nie wnosisz do tematu i raczej Linarim nic wiecej nie wniesiesz. Jestes jak martwy szczur co nikogo nic nie obchodzi. Wyjdz stąd bo EWRYBODY maja Cie w czelusciach rowu marjańskiego.
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 13:14   #13147
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

kurw, dragon clawa ktos przede mna zlootwal :<

Kisieq :<

Lypa, jestem zly
stary 07-02-2009, 13:30   #13148
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Analizując poczynania Dempaha można stwierdzić iż ich aktywność na serwerze spadła do minimum... tworzą jedynie noob chary przez co nasuwa się pytanie co zamierzają tym osiągnąć bo chyba nie chcą tak wygrać wojny...

Każdy z was pamięta gracza Name: Yeshill który zarzekał się że nigdy więcej nie wystąpi przeciwko Vision i Duskiness po czym złamał zasady i upadł:

Jan 10 2009, 10:23:03 CET Killed at Level 202 by Zwidek and by Imargam

starał się jednak on pokazać jakim to on jest cwaniakiem:

"WIELKI NEUTRAL YESHILL"
o/

Jednak Cipsoft nie lubi cwaniaków:

Banished: until deletion because of using unofficial software to play

Patrząc na graczy którzy opuścili serwer muszę stwierdzić iż odeszli najgorsi z najgorszych, ludzie dla których zasady to były puste słowa, prawdą jest że są jeszcze lamusy którzy cwaniakują... jednak furora posiada swojego bohatera, człowieka który nie pozwoli sobie w kasze dmuchać... tym człowiekiem jest Katrila.

Xareta - bohman, Schem'at - paccman, mariafrezer- cfaniakman, fiszkela - jatucosznaczemen, draco - kozaczebomogeman i wielu wielu innych...

Pamiętam czasy gdy LoA brała paymenty za kupowanie w sklepie w ab'dendriel, gdy płaciło się miesięcznie za wchodzenie na cyclopolis... to było dopiero PA, jednak wy młodzi... co wy możecie wiedzieć o zabijaniu...

Jeślibyście mieli wymienić 5 osób które są legendami Furory to kogo byście wymienili? Wybierzcie szczerze...

Czemu napisałem tego głupiego posta? Nie mam pojęcia... może żebyście udowodnili mi jak to się grubo mylę? Te i wiele tematów ma zachęcić was do fajnej rozmowy a nie wrzucania pedofilskich zdjęć.

//Pozdrawiam Dominator
spowalniacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 13:43   #13149
Linari
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spowalniacz Pokaż post
Analizując poczynania Dempaha można stwierdzić iż ich aktywność na serwerze spadła do minimum... tworzą jedynie noob chary przez co nasuwa się pytanie co zamierzają tym osiągnąć bo chyba nie chcą tak wygrać wojny...

Każdy z was pamięta gracza Name: Yeshill który zarzekał się że nigdy więcej nie wystąpi przeciwko Vision i Duskiness po czym złamał zasady i upadł:

"WIELKI NEUTRAL YESHILL"
o/

Patrząc na graczy którzy opuścili serwer muszę stwierdzić iż odeszli najgorsi z najgorszych, ludzie dla których zasady to były puste słowa, prawdą jest że są jeszcze lamusy którzy cwaniakują... jednak furora posiada swojego bohatera, człowieka który nie pozwoli sobie w kasze dmuchać... tym człowiekiem jest Katrila.

Xareta - bohman, Schem'at - paccman, mariafrezer- cfaniakman, fiszkela - jatucosznaczemen, draco - kozaczebomogeman i wielu wielu innych...

Pamiętam czasy gdy LoA brała paymenty za kupowanie w sklepie w ab'dendriel, gdy płaciło się miesięcznie za wchodzenie na cyclopolis... to było dopiero PA, jednak wy młodzi... co wy możecie wiedzieć o zabijaniu...

Jeślibyście mieli wymienić 5 osób które są legendami Furory to kogo byście wymienili? Wybierzcie szczerze...

Czemu napisałem tego głupiego posta? Nie mam pojęcia... może żebyście udowodnili mi jak to się grubo mylę? Te i wiele tematów ma zachęcić was do fajnej rozmowy a nie wrzucania pedofilskich zdjęć.

//Pozdrawiam Dominator

Hmm powiem taak patrzycie i oceniacie tylko czyjes bledy a sami macie dupy osrane a jak ten Katrila jest dla ciebie najlepszy to ok ale nie mozna byc mistrzem kiedy sie pada i spamuje '' exevo mas san'' moge ci dac cama jak bardzo chcesz.
A i odpierdol sie od Yeshilla bo on nie jest pierwszy ktory cos obiecywal i tego nie dotrzymal a zreszta chlopak wiedzial co robi bo z Vision na jednym serwerze grac sie nie da tyle.

A i chlopaki co do napinki Youeny i te inne mozecie mnie bluzgac wysylac jakies tanie linki z neta i tak mnie to gowno zrobi bo na mnie TAKIE COS POPROSTU NIE DZIALA ELO y0 =]

Ostatnio edytowany przez Linari - 07-02-2009 o 13:45.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 13:43   #13150
Jacek_Gmoch
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2009

Imię: Pyrlo
Profesja: Druid
Świat: Barca
Poziom: 405
Skille: 99 foot
Poziom mag.: -4
Domyślny

Pikczery z pedobearem są okej .

Troche pieprzysz głupoty chłopie troche masz racje. Generalnie mozesz już opuścic te forum w sławie .
Jacek_Gmoch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 13:59   #13151
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

@spowalniacz

Jeden co trzeźwo myśli

@Linari

Wojne przegrałes, zachowujesz sie jak gówniarz, pucujesz sie na każdym kroku, jesteś trolem jak Twoja mama-trol i trol-tata.Twój rynsztokowy sposób pisania obraża mnie i innych. Po co masz wogóle tu byc ? Widzisz jakis w tym sens ? Jesteś tu zbędny jak pingwin na pustyni.

btw.
"najmniejsze psy najgłosniej szczekają"
stary 07-02-2009, 14:03   #13152
Linari
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jacek_Gmoch Pokaż post
Pikczery z pedobearem są okej .

Troche pieprzysz głupoty chłopie troche masz racje. Generalnie mozesz już opuścic te forum w sławie .
Ja nic nie bede opuszczac i ty nie jestes od tego zeby mi mowic co mam robic pionku zmien plansze =]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 14:10   #13153
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor

Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Linari i dopalacz.Vis...
pojdziesz stad czy nie?! Boo jak pierdolne siekiera!!

zal kurwa zal -.-
bartek8808 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 14:21   #13154
Jety
Użytkownik Forum

Jety's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah

Domyślny

Vis i bartek maja racje ..linari wy*******aj
Jety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 14:34   #13155
Tymuss
Użytkownik Forum

Tymuss's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2008
Lokacja: Włocławek

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 80~
Skille: 83/72
Poziom mag.: 18
Domyślny

@Spowalniacz
Taa LoA to byla gildia robili Pa ale potrafili utrzymac server bodajze ze 4 lata bez wojen. A teraz jak Reverto Vox wygralo wojne jest tam taki sam burdel jak na furorze
Tymuss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 15:50   #13156
Tomkooo
Użytkownik Forum

Tomkooo's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw

Imię: Gie Nek
Świat: guardia
Poziom: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spowalniacz Pokaż post

"WIELKI NEUTRAL YESHILL"
o/

//Pozdrawiam Dominator

Kolejny turbo-debil się znalazł ... aż żal tego nie skomentować ;] Po 1 to nie oceniaj wszystkich którzy walczą/walczyli po stronie DR na podstawie kilku "stereotypów" ,a co się tyczy Yeshilla to ty co zrobiłbyś gdybyś na 200 lvl'u dostał ograniczenie 1 lvl'a tygodniowo ... może ty lubisz jak robią na tobie PA takie "legendy" z gildii Vision ale inny nie lubią być pomiatanymi to przynajmniej coś starają się zrobić .... tak jak linari napisał "zmień plansze pionku" albo postaraj sie zrozumieć obydwie strony. Over

btw drizer jesli to czytasz to znaczy ,że nie masz kolan o/

Cytuj:

Originally Posted by CrunkAintDead:
gz zabijania random pajacow

Originally Posted by Khazul:
random to on nie jest;p
przedwxczoraj w nocy zrobil tp na darashii 3 osobom z dr wiec wiesz ;p
o/

Ostatnio edytowany przez Tomkooo - 07-02-2009 o 15:51.
Tomkooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 15:55   #13157
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Przykro mi Tomigol ale znowu się mylisz, nazywasz ludzi turbodebilami i oceniasz ich na podstawie tego jak określają twoją stronę. Jesteś upośledzony i te teksty że Drizer niema kolan, chciałbyś ich nie mieć ? Patologia czystą ręką.
spowalniacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 16:02   #13158
Tomkooo
Użytkownik Forum

Tomkooo's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw

Imię: Gie Nek
Świat: guardia
Poziom: 20
Domyślny

No bo taka jest prawda ;] wrzucasz wszystkich ludzi którzy walczą przeciwko Vision "do jednego worka" razem ze schematami pasterzami itp ... a swoją stronę tylko wychwalasz, mógłbyś nauczyć się trochę samokrytyki. Ja nie mówię ,że DR jest dobrze a Vision złe tylko staram się powiedzieć ,że nie wszyscy są jednakowi.

btw chuj cię obchodzą moje kolana ?

Cytuj:

Originally Posted by CrunkAintDead:
gz zabijania random pajacow

Originally Posted by Khazul:
random to on nie jest;p
przedwxczoraj w nocy zrobil tp na darashii 3 osobom z dr wiec wiesz ;p
o/
Tomkooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-02-2009, 16:24   #13159
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Szczerze mowiac dziwnie jest mi oceniac co sie tutaj dzieje, gdyz jestem w jednej ze stron. Mimo wszystko jakims dziwnym trafem jak ktos odchodzi z gildii, to zawsze gina pieniadze. Nie uwazacie tego za troche dziwna sytuacje? Dlaczego bawicie sie w plebejstwo jak Ci z tibia.de co rozdaja zalosne wrecz hack linki. Dlaczego ludzie wywoluja wojny z powodu zabicia noobchara, zawsze jest mozliwosc dogadania sie, nie trzeba rozwiazywac wszystkiego na wlasna reke, mozna zawsze sie zapytac o rade. Nie jestem w stanie pojac, dlaczego Ci co byli w Vision odeszli. Zle Wam bylo, meczyliscie sie uzerajac sie z kims, wszystko jest ze soba scisle powiazane.

Co do Yeshilla. Ciezko jest go w ogole ogarnac. Dolacza do przegrywajacej strony, mogl sobie grac, a EXP LOCKA MIAL TYLKO NA PALLA. Wiec ogolnie typ jest dobry, no ale nie chce mowic ze sobie zasluzyl, bo raczej nikomu nie zycze hacka.

Jedyna osoba ktora opuscila gildie z twarza byl Kaczor. Siedzialem wtedy ja, buki, andi, kaczor i pare innych osob i powiedzial ze on odchodzi bo ciezko mu bedzie potem spojrzec w twarz rl'om. Jednak takie zachowanie tez trzeba umiec u siebie wyrobic, dlatego naprawde szacunek.

Wlasciwie to tyle ode mnie, piszcie wiecej z sensem, mniej sie wyzywajcie, a moze sie uda zrobic z tego sensowne miejsce, w ktorym mozna jasno wyrazic swoja opinie nie obrazajac kogos.

Pozdrawiam
stary 07-02-2009, 16:59   #13160
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

@up

To Ci sie udało
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania