|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13141 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13142 |
Guest
|
![]() A ty sie nie wypowiadaj zal ci dupe sciska ze nie masz w teamie Dempaha a masz kolesia co mowi EVERIBODI KOMBINERKI , M WALLE DO SRODKA BO WIECIE DEMPAH TO JEST TAKI CZLOWIEK CO RASZOWAC TYLKO POTRAFI.
|
![]() |
![]() |
#13143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2008
|
![]() ![]() a to linari twoja stara |
![]() |
![]() |
![]() |
#13144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2008
|
![]() tak dokladnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13147 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurw, dragon clawa ktos przede mna zlootwal :<
Kisieq :< Lypa, jestem zly ![]()
![]() |
#13148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Analizując poczynania Dempaha można stwierdzić iż ich aktywność na serwerze spadła do minimum... tworzą jedynie noob chary przez co nasuwa się pytanie co zamierzają tym osiągnąć bo chyba nie chcą tak wygrać wojny...
![]() Każdy z was pamięta gracza Name: Yeshill który zarzekał się że nigdy więcej nie wystąpi przeciwko Vision i Duskiness po czym złamał zasady i upadł: Jan 10 2009, 10:23:03 CET Killed at Level 202 by Zwidek and by Imargam starał się jednak on pokazać jakim to on jest cwaniakiem: "WIELKI NEUTRAL YESHILL" o/ Jednak Cipsoft nie lubi cwaniaków: Banished: until deletion because of using unofficial software to play ![]() Patrząc na graczy którzy opuścili serwer muszę stwierdzić iż odeszli najgorsi z najgorszych, ludzie dla których zasady to były puste słowa, prawdą jest że są jeszcze lamusy którzy cwaniakują... jednak furora posiada swojego bohatera, człowieka który nie pozwoli sobie w kasze dmuchać... tym człowiekiem jest Katrila. Xareta - bohman, Schem'at - paccman, mariafrezer- cfaniakman, fiszkela - jatucosznaczemen, draco - kozaczebomogeman i wielu wielu innych... Pamiętam czasy gdy LoA brała paymenty za kupowanie w sklepie w ab'dendriel, gdy płaciło się miesięcznie za wchodzenie na cyclopolis... to było dopiero PA, jednak wy młodzi... co wy możecie wiedzieć o zabijaniu... Jeślibyście mieli wymienić 5 osób które są legendami Furory to kogo byście wymienili? Wybierzcie szczerze... Czemu napisałem tego głupiego posta? Nie mam pojęcia... może żebyście udowodnili mi jak to się grubo mylę? ![]() //Pozdrawiam Dominator |
![]() |
![]() |
![]() |
#13149 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmm powiem taak patrzycie i oceniacie tylko czyjes bledy a sami macie dupy osrane a jak ten Katrila jest dla ciebie najlepszy to ok ale nie mozna byc mistrzem kiedy sie pada i spamuje '' exevo mas san'' moge ci dac cama jak bardzo chcesz. A i odpierdol sie od Yeshilla bo on nie jest pierwszy ktory cos obiecywal i tego nie dotrzymal a zreszta chlopak wiedzial co robi bo z Vision na jednym serwerze grac sie nie da tyle. A i chlopaki co do napinki Youeny i te inne mozecie mnie bluzgac wysylac jakies tanie linki z neta i tak mnie to gowno zrobi bo na mnie TAKIE COS POPROSTU NIE DZIALA ELO y0 =] Ostatnio edytowany przez Linari - 07-02-2009 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
#13150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2009
Imię: Pyrlo
Profesja: Druid
Świat: Barca
Poziom: 405
Skille: 99 foot
Poziom mag.: -4
|
![]() Pikczery z pedobearem są okej
![]() Troche pieprzysz głupoty chłopie troche masz racje. Generalnie mozesz już opuścic te forum w sławie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13151 |
Użytkownik Forum
|
![]() @spowalniacz
Jeden co trzeźwo myśli @Linari Wojne przegrałes, zachowujesz sie jak gówniarz, pucujesz sie na każdym kroku, jesteś trolem jak Twoja mama-trol i trol-tata.Twój rynsztokowy sposób pisania obraża mnie i innych. Po co masz wogóle tu byc ? Widzisz jakis w tym sens ? Jesteś tu zbędny jak pingwin na pustyni. btw. "najmniejsze psy najgłosniej szczekają" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13152 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Świat: Furora
|
![]() Vis i bartek maja racje ..linari wy*******aj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 80~
Skille: 83/72
Poziom mag.: 18
|
![]() @Spowalniacz
Taa LoA to byla gildia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13156 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Gie Nek
Świat: guardia
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
Kolejny turbo-debil się znalazł ... aż żal tego nie skomentować ;] Po 1 to nie oceniaj wszystkich którzy walczą/walczyli po stronie DR na podstawie kilku "stereotypów" ,a co się tyczy Yeshilla to ty co zrobiłbyś gdybyś na 200 lvl'u dostał ograniczenie 1 lvl'a tygodniowo ... może ty lubisz jak robią na tobie PA takie "legendy" z gildii Vision ale inny nie lubią być pomiatanymi to przynajmniej coś starają się zrobić .... tak jak linari napisał "zmień plansze pionku" albo postaraj sie zrozumieć obydwie strony. Over btw drizer jesli to czytasz to znaczy ,że nie masz kolan o/
Ostatnio edytowany przez Tomkooo - 07-02-2009 o 15:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Przykro mi Tomigol ale znowu się mylisz, nazywasz ludzi turbodebilami i oceniasz ich na podstawie tego jak określają twoją stronę. Jesteś upośledzony i te teksty że Drizer niema kolan, chciałbyś ich nie mieć ? Patologia czystą ręką.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Gie Nek
Świat: guardia
Poziom: 20
|
![]() No bo taka jest prawda ;] wrzucasz wszystkich ludzi którzy walczą przeciwko Vision "do jednego worka" razem ze schematami pasterzami itp ... a swoją stronę tylko wychwalasz, mógłbyś nauczyć się trochę samokrytyki. Ja nie mówię ,że DR jest dobrze a Vision złe tylko staram się powiedzieć ,że nie wszyscy są jednakowi.
btw chuj cię obchodzą moje kolana ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mowiac dziwnie jest mi oceniac co sie tutaj dzieje, gdyz jestem w jednej ze stron. Mimo wszystko jakims dziwnym trafem jak ktos odchodzi z gildii, to zawsze gina pieniadze. Nie uwazacie tego za troche dziwna sytuacje? Dlaczego bawicie sie w plebejstwo jak Ci z tibia.de co rozdaja zalosne wrecz hack linki. Dlaczego ludzie wywoluja wojny z powodu zabicia noobchara, zawsze jest mozliwosc dogadania sie, nie trzeba rozwiazywac wszystkiego na wlasna reke, mozna zawsze sie zapytac o rade. Nie jestem w stanie pojac, dlaczego Ci co byli w Vision odeszli. Zle Wam bylo, meczyliscie sie uzerajac sie z kims, wszystko jest ze soba scisle powiazane.
Co do Yeshilla. Ciezko jest go w ogole ogarnac. Dolacza do przegrywajacej strony, mogl sobie grac, a EXP LOCKA MIAL TYLKO NA PALLA. Wiec ogolnie typ jest dobry, no ale nie chce mowic ze sobie zasluzyl, bo raczej nikomu nie zycze hacka. Jedyna osoba ktora opuscila gildie z twarza byl Kaczor. Siedzialem wtedy ja, buki, andi, kaczor i pare innych osob i powiedzial ze on odchodzi bo ciezko mu bedzie potem spojrzec w twarz rl'om. Jednak takie zachowanie tez trzeba umiec u siebie wyrobic, dlatego naprawde szacunek. Wlasciwie to tyle ode mnie, piszcie wiecej z sensem, mniej sie wyzywajcie, a moze sie uda zrobic z tego sensowne miejsce, w ktorym mozna jasno wyrazic swoja opinie nie obrazajac kogos. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#13160 |
Użytkownik Forum