![]() |
#1501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja jestem chetny, tyle ze moje znastwo o GW nie jest za wysokie i niewiem co znaczy to owe "AB". o.O
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Tak wogule to jesteś kurzickiem czy luxonem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() AB- aliance battle czyli bitwy sojuszy
Żeby brac udzial w AB musisz byc w gildi, wtedy w siedzibie gildi jest npc ktory wysle cie na pole bitwy (polecam amerykanski dystrykt bo tam najwiecej osob) Ab to wojna pomiedzy Luksonami A Kurzickami (przynaleznośc do nich zalezy od gildi) biorą w niej udzial gracze ktorzy zbieraja sie w trzy czteroosobowe zespoly (u Luksonów i Kurzickow) i walcza ze soba na losowej mapie o tak zwane Kapliczki, ktore po przejeciu uwalniaja npc wojownikow danej kapliczki. Co 7 s gra sprawdza ktora druzyna ma wiecej kapliczek i przyznaje jej dane punkty. Druzyna, ktora pierwsza zdobedzie 500 punktow wygrywa ![]() Ps: Żeby grac na ab trzeba miec Guild Wars Factions (dzieki za przypomnienie WrD) @edit Ja jestem KURZICK ![]() @down Faktycznie przeciez to najwazniejsze... dzieki :* Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 08-02-2009 o 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Zapomniałeś dodać, że aby móc walczyć na AB, trzeba mieć Factions ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cygan
Dzieki, jak bede to zagadam do ciebie (zapodaj nick jesli mozesz ![]() @topic Mam jeszcze kilka pytan odnosnie GW ;p 1. Co mozna zdobyc ze skrzyni Zaishen(?)? ZK kosztuje okolo 5k (jak dla mnie, poczatkujacego gracza to calkiem spora sumka), wiec napewno nie "wypadaja" jakies badziewia. 2. Czy uzywajac jedna postacia ZK, moge potem otworzyc skrzynie po raz drugi ta sama postacia (oczywiscie zakladajac ze ponownie zdobede ZK)? 3. W siedzibie gildii jest Mistrz Gildii od ktorego mozemy wykupic nastepnych NPC'ow. Jest tam jeden ktory zajmuje sie sprzedaza broni i pancerzy. Czy sprzedawane przez niego itemy sa takie same jak przy tworzeniu eq na pvp, czy sa to odrebne itemy ktore mozemy uzyska tylko przy zakupie u niego? 4. Pytacie siebie nawzajem do ktorej frakcji wasza gildia nalezy (Luxonowie czy Kurzikowie). Gdzie w takim razie mozna to wybrac, po ktorej stronie chcemy byc? Mamy udac sie do jakiejs specjalnej osoby, czy poprostu chodzi tutaj o to, po ktorej stronie walczymy i zdobywamy tytuly? Btw. Sorki ze tak wypytuje, ale kazdy kiedys musi zaczac, a nie wszyscy na poczatku odrazu all wiedza. ![]() Sledzilem kilka forum o GW, ale wiekszosc graczy posluguje sie nieznanym jak narazie dla mnie slangiem i skrotami. ^^ Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 08-02-2009 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
2. Oczywiście. Ludzie kupują po kilkadziesiąt ZK i spędza cały dzień na otwieraniu skrzyń. Zwykle wylatują w/w szity, ale jak już ci się poszczęści, zwróci ci się cała kasa wydana na klucze, nawet więcej. 3. Nie przypominam sobie, aby takowy NPC sprzedający armory i weapony był możliwy do wykupienia do GH. xd 4. Możesz wybrać, po jakiej stronie będziesz grać. Są dwa rodzaje gildii: Kurzick i Luxon. Należeć możesz do jakiej chcesz. Także w fabule Factions w pewnym momencie będziesz musiał wybrać stronę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Jeśli chodzi o ZK to jest to kolejna rzecz to wbijania titla(patrz Zaishen rank). Z chesta leci sam crap może prócz everlasting toniców. Sama cena jest uzależniona faktem że ZK kosztuje 5 reward pointow albo 5k fb. Jednak jest to dobra sprawa żeby się szybko wzbogacić bo wystarczy że obstawiasz mATka a po rozstrzygnięciu dostaniesz reward pointy... Za ostatniego mata dostałem 2x130rp co daje 52 zk czyli zrobiłem całkiem dobry interes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Witam,
gram w GW od 2-3 lat, sam nie wiem ![]() w każdym razie dawno się nie logowałem, nie mam GW na kompie nawet chyba, a tam wszystkie 3 kampanie + prawie full unlock itemów i spellów Nie wiem czy jeśli ktoś się długo nie loguje to konto usuwają? I co się zmieniło w ostatnim czasie?
![]() |
#1509 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gdzie tam, ja nie logowałem się prawie rok i konto stoi, bo sprawdzam co jakiś czas...
Sprawdź i tyle ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Krzyżak
|
![]() No ja wczoraj zalogowałem się po ponad 2 latach i dalej śmiga. No właśnie, szukam towarzyszy do gry w Guild Wars! Po 2 letniej przerwie wreszcie znalazłem czas by znowu przysiąść nad grą, jednak gra jest tak skonstruowana, że najfajniej gra się z kolegami! : ) W związku z tym czekam na jakiś odzew z waszej strony. Najlepiej na GG/Tlena/PW. Znajdą się jacyś chętni gracze? : >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiesz... Ja gralem ostatnio non stop, gdy nagle przyszedl czas na Maple Story. Jak bede mial chwile czasu to odezwe sie do ciebie na PW.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() właściwie ja też mam jakieś tam konto, fabuła factions i prop skończona.
chętnie bym wrócił do gry. :-) ale jak Glamri napisał fajno by było mieć jakąś ekipe z którą by się wspólnie grało, znajdzie się ktoś taki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Witam, kiedyś grałem w GW niestety grę musiałem sprzedać...
Dodam grałem w GW od nowości około pół roku... A więc postanowiłem powrócić do gry , jak myślicie co kupić na sam początek ? Kupiłbym najchętniej podstawke + jakiś dodatek... Własnie mam pytanie jeszcze , jeżeli kupie np Nightfall to do wyboru postaci będą tylko 2 dodatkowe czy te z podstawki + dodatkowe ? DZięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z "podstawki" i dodatkowe.
Po za tym to nie ma czegoś takiego jak "podstawka", wszystkie 3 fabuły ( Nightfall, Prophieces, Factions ) są na równi i z każdą można rozpocząć grę ![]() Jedynie EotN jest dodatkiem. @: Ja bym chętnie pograł w team'ie... Proph i Nightfall only... Może factions kupię xd @edit: Najchętniej nightfall z bonusami i obie kampanie na hm xd
![]() |
![]() |
#1515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Luker Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() właśnie też szukam jakiejś ekipy do gry... jakiś klan... Można także założyć nowy klan "Tibia.forum.pl" ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cilivio Inferno - to mój nick jakby coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Luker Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Ej... Chłopaki no to piszcie nicki oraz w jakiego Guild warsa gracie...
Możemy zrobić fajną ekipe z nas chłopaki... Może nawet gildie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nick:
Sasuke of Anbu Exoriss Slayer Quan Ninja Nightfall, Factions i EotN. Jak co to piszcie, ale nie obiecuje ze bede siedzial czesto. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 06-06-2009 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może bardziej ogólny?... Bo na 100% klan się nie utrzyma, jeśli będziemy się ograniczać do t.pl ;P
Za mało osób tj. I większość nie będzie grać po jakimś miesiącu...
![]() |
![]() |
#1520 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm, to moze dolaczycie do mojej gildii? Mam peleryne, siedzibe i jak narazie ani jednej osoby. xd
Co o tym myslicie? ![]() |
![]() |
![]() |