![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
|
![]() O rly?? dlaczego tak sadzisz ?? masz jakieś podstawy ze sformułowałeś te twierdzenie ??
@down XD następnym razem kup blessy jak chcesz się wyjebać 2gi raz XD Ostatnio edytowany przez arx261 - 10-02-2009 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() za slabo kciuki trzymasz...
zapros wszystkich z osrodka i nastepnym razem trzymajcie razem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() haha nie ma za co trzymac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
|
![]() jedno muszę wam przyznać macie takie poświecenie za kolegów ze to aż szok po raz kolejny to widać <cam adde> gdy ciap ciap pada w tym samym momencie co toksong resztkami many chce wyleczyć swojego kompana który stoi w trapie XD
Ciap Ciap [105]: Exura sio "Toksong Ciap Ciap [105]: Exura sio "Toksong btw. scrypt Xadiego?? XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Serio Bardol zakoncz już swje pro elo zabójcze pisanie... Nie mam natury się kłócić ale moim zdaniem <po obejrzeniu Twojej foto> w rl'u jesteś poprostu gruby a uważasz się przynajmniej za Bruce Lee.. Proszę zakończ już te pisanie bo jest to trollowanie
![]() Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cisnać po nas potrafisz a może czas ogarnąć siebie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
spokojnie jak bedzie mozliwosc odbotuje sobie... ani razu nie obrazilem zadnego z was... no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales zydzi zawsze byli cfani jubilery wsztystkie itp wy macie HG na wlasniosc i baja @down powaznie? shit to mi nie wyszlo padlem bez blesow z tego wzgledu iz gdybym po nie poszedl to albo bym ich i tak nie kupil albo padl w trapie a tak przynajmniej wyjebalem fikolka na pustyni Ostatnio edytowany przez meravi - 10-02-2009 o 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
to z poświeceniem to była ironia |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
|
![]() @meravi
Kolego mieszkam nad polskim morzem, urodzilem się w Polsce. Moi rodzice są 100% polakami wiec czemu używasz na mnie synonimów typu "Czarny" lub "Żyd" To ze walczę po czarnej stronie mocy ![]() Gremb
![]() |
![]() |
![]() |
#271 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
nie, nie bedzie takiej mozliwosci. haha good joke ^.^ mi sie podoba po tej tak zwanej "czarnej stronie" morgany jak to nazywacie czy wam sie to podoba czy nie fakt ze w avis jest jeden murzyn fakt jest akurat liderem avis no i co z tego. Na obecną chwilę nie moge powiedzieć o nim złego słowa. I nie widze powodu aby wyzywać kogoś za kolor skóry czy narodowość masz jakis kompleks na tle zydów mera? moze rodzice zydkami byli a ty teraz obwiniasz za to caly swiat. szkoda ze przez internet ej i nie wyjebales fikołka tylko placka >. > //magro kthxbye
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ale co do tego że jesteś 100 % polakiem to sie nie zgodze ;p rodzice to nie wszystko, spojrz głębiej w swoje korzenie ^^ |
|
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
|
![]() "no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac
ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales" czy juz wiesz dlaczego uzywam takich synonimów? napisze to tylko raz czytaj uwaznie dla mnie mozesz byc zolty i miec reka na plecach bawie sie w ten serv od poczatku istnienia bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat jude raus i za to nie mam szacunku do was (jak hurricane przegralo wojne sprzedalem postac, bo zydom nie place) i tez mieszkam nad morzem, wiec jak stawiasz flaszke i masz 20+ lat to moge ci to wytlumaczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ja Ci stawiam pół litra biznesowej |
|
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() @meravi
Nah mam 18 ![]() ![]() @edit Jezeli nie masz szacunku do nas bo poszliśmy na 2 strone to dlaczego masz szacunek do twoich przyjaciół którzy do niego poszli aby wywalić polaków <mam na myśli Arpens którzy byli w Avis> I teraz z nimi siedzisz na vt jak gdyby nigdy nic
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 10-02-2009 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie mam wam za zle ze nas nie lubicie/lejecie nas macie jakis tam swoj powod i tyle- jebac, nie wierze tylko, ze poszliscie do zydow.. moze tak bedzie lepiej... okej teraz sie polaczyliscie i jestescie "kolorowi" tylko nie napiszcie zaraz ze was od gejow obrazam... @Grebol bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat------ DLATEGO oni sie nawrocili mam nadzieje ze wy tez sie obudzicie Ostatnio edytowany przez meravi - 10-02-2009 o 15:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mamo kupe mi sie chce, poczekaj chwile zaraz pokroje i przyniose przestan juz pierdolic! ! 1! 11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() @meravi
na nawroty za pózno.. Czuliscie się pewnie i stwierdziliscie ze po co wam garstka od 70lvl do 130lv magów która ma mase bot charów którzy tylko zajmują respy. Wykopaliscie nas bo uwazaliscie ze się już nie przydamy. Powód zabicia kogoś tam! bo coś tam! to tylko prykrywka. Nie mam o to żalu bo to tylko gra ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum