|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Wyrzysk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mala Jeru
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Pride.
Świat: Honera
Poziom: 70
Skille: 88/71
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Witam...mam takie pytanko : na jakim swiecie obecnie sa najtansze items?-gram na Honera....gdzie sa ceny BARDZO WYSOKIE...a chcialbym zaczac grac na innym świecie..thx
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Imię: Maciej king
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 14
Skille: -/-
Poziom mag.: 1
|
![]() to zależy co chcesz kupić
(ja osobiśćie gram na arcanii a ceny są pośrednie) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Antica.
Ceny BAAAAAAAAAAARDZO MAŁE więc za ok. 1k kupisz plate set ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Świat: Isara
|
![]() 1K za plate seta to było tanio 3 lata temu.
Ale Antica i Nova jako najstarsze są zarazem najtańsze. Btw, tani świat znaczy dobry? Jeśli byś się wybił to też na tym tracisz, no ale.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Harmonia - tu itemy już są prawie za darmo. Jeszcze 2-3 update i gracze będą dopłacać żeby ktoś od nich cokolwiek kupił.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
|
![]() Thoria Ceny Djinowe czyli najnizsze jakie moga byc
np mms stoi okolo 50k:/ Pacc za gp? cena okolo 150 do 220 max |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Nebula - djin i rashid itemy chodzą za najniższą kase;
mms, gl, dh - 50k (czasami mniej); softy - 250k; anni itemy - 200k; poi itemy - 50k; |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dolera.
Ale to enfo;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Furora
Mpa - 250k Iteamy z anni - 250-300k Softy - 200-240k Demon Helmet - 60k+ Iteamy z 3ciej areny Sav - 80-110k MMS - 60k+ G legi - 60k+ Arbalest/Ave/Arc Staff - 40k+ iteamy z Inq - 400k Wojna strasznie obniżyła ceny na furorze, które i tak były śmieszne, ale teraz to już tylko zostaje płakać. Iteam którego cena jest stabilna to Mandrake, no ale na to wyłączność jak narazie ma Rester, który lootnoł już 8 albo 9 Mandrake. Cena 900k-1kk |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2009
Lokacja: Katowice
Imię: Lord Roger
Profesja: Knight
Świat: Astera
|
![]() Astera.
EQ jakie powinieneś mieć Bohy- 30K MMS - 100K Blue Legsy- 15-20K Yalahari Mask - 80-100K Wandy i Rody - Bardzo tanio Magma Coat- 25K Spirit Coat- 1K Softy - 300K Loot: Bohy - -II- DSM - 40K Addon itemy - Średnio Drogie. Ogółem nowe światy non-pvp polecam. Mój server jest światem o średniej cenie itemów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Secura!!!!!
Poi itemy ave,arbalest,arcane 20k~~ softy 230k~~ DH,g-legi,mms 50k/70k~~ MPA 250k~~ Itemy z Inq okolo 400k Itemy z aren ( warlord ) 60-90k
Błąd jest przywilejem filozofów, tylko glupcy nie mylą się nigdy. — Sokrates Ostatnio edytowany przez Brtek00 - 14-02-2009 o 07:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Najtaniej jest na non-PvP, szczególnie niemieckich.
Nieprawdą też jest to, że skoro Antica i Nova są najstarszymi światami, to tam będzie najtaniej - wszystkie przedmioty w ostatnim update zostały wprowadzone w tym samym czasie na wszystkich 72 serverach, więc ceny najszybciej będą spadały tam gdzie jest najwięcej ludzi i h-lvli. (to się tyczy kilku ostatnich update) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Own3d. Harmonia i itemy za free? Tam na plate legsy trzeba uzbierać 750 gp a na Antice za 1k masz plate set z helmetem
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Z kąś!
Imię: Mayezon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Primal Hunters
Świat: Secura
Poziom: 20+
Skille: Trenuje
Poziom mag.: 3
|
![]() secura ale nie polecam grac ;> a raczej odradzam i to bardzo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nodarin nie pomyliły ci się lata ? Może i kiedyś tyle kosztowały choć wątpię. P-legi początkujący gracz może znaleźć na ziemi przy respach dragów - obawy zbytniej nie ma przed dedem bo zawsze wszędzie jest pełno ludzi. Nikt nie da więcej za P-legi niż 150gp skoro u NPC sellniesz za 112 i to musisz się fatygować aż do Kazz. Ceny na Harmonii spadły do cen skupu NPC, a w niektórych wyjątkach to max 1-5k zysku na itemku. I żeby była jasność - mówię tu o itemach, które skupują NPC. Przykładowe ceny: BOH - 30-34k Itemy POI - coś około 30-40k Softy - ~260-290k Wandy i Rody w cenach NPC +0,5-1k
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Gdynia
Imię: Jaag Vlik
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Poziom mag.: 30
|
![]() Harmonia zdecydowanie najtańsza , początkowe eq dla knighta:
Serpent Sword- 600-800 gp(mi sie udało za 500 kupić ![]() Plate Legs-200-300gp Plate armor-400 gp (500 max) Dwarven Shield 50-100gp Steel Helmet-200 gp(od noobków kupisz poniżej 200 jak ci sie uda, ja kupiłem za 100 od 33 lvla w thais ![]() Na Harmonii jest masakra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadza się. Nawet jak poleci dragonka, boh, FS, DSM itp. , to już tak nie cieszy jak kiedyś. Gdzie te czasy kiedy grałem na arcanii a na bohy musiałem uzbierać około 70k. Ehhhh - co raz gorzej.
![]() |
![]() |