![]() |
#7341 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
http://i32.tinypic.com/23wp9h5.gif http://img140.imageshack.us/img140/1...ngwanewqs2.gif ? Co do ratowania wyników przez Torresa, też odpowiem gifem xD http://i36.tinypic.com/2vl0cr6.gif Jak widać, nie zawsze trzeba ratować wynik, no i nie tylko on coś strzela. BTW. Gdzie znaleźć takie gify? http://i34.tinypic.com/4j85fs.gif Fajnie się to ogląda ![]() @Down A na Unicefie i tak zarabiają ;> Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-02-2009 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7342 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7343 |
Użytkownik Forum
|
![]() A widzisz, nie. Ale te wszystkie "szejkowskie" Manchestery City mają na moje więcej kasy o.O
![]() |
![]() |
#7344 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możliwe, nawet bardzo. Tak samo drużyny, w których grali Batistuta, Cocu i inni. Chyba, że chodzi tylko o drużyny z Europy, bo nie doczytałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7345 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry, stary, ale Bendtner ma ogromny talent. Przegląd pola i pomysł na rozegranie akcji na poziomie Bergkampa. Jeszcze tylko ogranie, obycie taktyczne, poprawienie dokładności zagrań - będzie fantastyczny.
![]() |
#7346 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Anderson i Nani i tak będą lepsi od wyżej wymienionych, szczerze w to wierzę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7348 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daj mi jeden dobry mecz Andersona w MU.
A Nani to pajac i nic z niego nie będzie. Bendtner zje całą tę plejadę talentów na śniadanie. Wespół w zespół z Velą.
![]() |
#7349 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dlaczego niby Nani to pajac? Słucham? Jeśli w przeciągu trzech lat Arsenal zdobędzie majstra, albo wygra Ligę Mistrzów, przyznam się do błędu i uznam twoją wyższość. @Edit Yohowy bonus: http://fishblow.com/ Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-02-2009 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7350 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
Ogarnij się, bo takie teksty już 2 lata dajesz, a jeszcze ani jedna Twoja zapowiedz sukcesów się nie udała ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7351 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7352 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
Za to na Santiago nie może zagrac kazdy kto wyłoży kasę. więcej niż kibice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7353 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7354 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7355 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit Ale ta jasnoniebieska koszulka jest pedalska : o @Edit 2 Laskę ma fajną, ale ten sweterek... No i te białe buty ;[ Dobrze, że Giggs się tak nie ubiera. Nienawidze mody z południa ;[ @Edit 3 Ale chatę ma zajebistą! Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 14-02-2009 o 11:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7356 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Czemu mam wrażenie że mówisz identycznie o każdym zawodniku Arsenalu, na temat którego dyskutujemy... Kurwa szkoda że bramkarza nie macie na poziomie Bargkampa bo 11 Bergkampów to już by była paczka ;]
![]() |
#7357 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo masz zakrzywione postrzeganie rzeczywistości ?
![]() |
#7358 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ile razy to pisałeś na tym forum, że Bendtner=drewno? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7359 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem, nie pamiętam. Może pary razy napisałem. Ale odkąd tylko zacząłem obserwować jego grę, widziałem fantastyczny przegląd pola i to, że zawsze ma jakiś fajny pomysł na rozegranie akcji. A że mu ciągle odskakuje piłka i jego zagrania nie są mega dokładne, to już osobna kwestia.
![]() |
#7360 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chelsea - jej bym jeszcze nie skreślał, oni są w stanie się zmobilizować. Liverpool - może mieć problemy, ale nie musi, są na dobrej drodze. Villa - bez szans. Więc bez przesady, że wszystko jest możliwe. Manchester United FC Liverpool (z tym FC tak dumnie brzmi, nie wiem dlaczego) Chelsea Londyn Aston Villa Arsenal Londyn Everton Niżej zbyt wyrównana walka, by mógł utrzymać się taki stan rzeczy. Fakt, że Portsmouth czy Tottenham są na końcu tabeli potwierdza tylko, że Anglia to piłkarski szczyt. Mało tego, drużyny z Championship są owiane światową sławą (mimo wszystko), a nawet niektóre z niższych lig (ile by się ich nazbierało). Chciałbym, aby Leeds powróciło... Szkoda ich. Ale ostatnio moje życzenie o odrodzeniu Liverpoolu zadziałało, więc kto wie, kto wie... |
|
![]() |
![]() |