![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord Evad napisz do mnie w grze jak będziesz grał na Thebes nick: Kacyk albo wyślij PW na forum kiedy będziesz grał to nauczę Cie prawie wszystkich skilli i zostanę twoim mentorem
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To teraz jeszcze snowboardowa jakaś by się przydała ;p @Up Jest w tej grze jakiś limit lvlowy? I czy exp idzie w miare szybko (za next silkroada podziękuje...) Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 14-02-2009 o 17:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() maksymalny lvl to 120 jeszcze nikt go nie osiągną
![]() Exp idzie szybko. Jak użyjesz jeszcze tytułów ktoś z friend listy awansuje plus do tego dochodzi bonus w każdy weekend 150% exp plus bonusy z gildii i eliksiry to w moim przypadku lvl bije 1-2h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
z myśleniem problemu nie ma , z angielskim zdeka jest...no cóż, sciągnałem klijenta i co? i nie dziala qwa.......... ale gra zapowiada się fajnie, więc raczej pogram..przynajmniej trochę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja pierw chciałem sciagnac ta altantice, ale chec mi odeszla jak zobaczylem ze walki sa turowe ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Erverse, jak Cabal?^^ lvl?
nie narzekaj, sam widziales jakie skyle/grafika, ogolnie jak sie gra i w porownaniu do innych mmo to jest miodzio |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hehe no ta
![]() 14, powoli idzie ![]() btw. nie narzekam na cabala, tylko na atlantice czy jakoś tak ![]() chcialem sciagnac ale jak zobaczylem fizyke gry to ble ;x Drugi edit ^^ mam takie pytanie. Czy cały czas można mieć tylko 4 skille jednego typu, czy co lvl (ten apprentice, regular itp) miejsce na skille podnosi się np o 1 slot? Ostatnio edytowany przez Erverse - 14-02-2009 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ilość miejsc się zwiększa, teraz na cabalu jako że np. core'y praktycznie nie lecą trudno się dorobić jakiejś sensownej kasy(na low lvlu) więc nie będziesz miał za co tych miejsc zapełnić jak wbijesz troche skilli ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
|
![]() Mowisz masz xd
http://projectpowder.outspark.com/ |
![]() |
![]() |