![]() |
#6481 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja też mam dylemat: nowy dysk/płyty DVD. Jednak na razie zostanę przy płytach- moje DVD z tv nie obsługuje USB, więc sprawi mi to problem : P.
Cytuj:
@edit! Katastrofa! Tragedia! Kryzys! Okropieństwo! Syf! Ściągałem sobie Wolf's Rain a tu angielski dubbing! Mam focha na to anime, polećcie jakieś inne.
Ostatnio edytowany przez Nari - 14-02-2009 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Nari
Jak to mkv to mozesz wylaczyc : P @Topic A ja siedze i gram w Wanko to Kurasou :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6483 |
Użytkownik Forum
|
![]() O! Clannada najnowsze epy sobie pooglądam. Tak mi się skojarzyła gra Grocka z grą Clannad a później przypomniało mi się, że mam anime do oglądania : P.
btw. as suspected... Gra warta Grocixa, od razu widać, że loli : P.
![]() |
#6484 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Expected jak juz xD A gre polecil mi Rayza! Ale racja, pasuje mi... ; D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suspected też pasuje! Choć raczej mi się pomyliło... Nie! Suspected jest i tak lepsze : P. Lepiej podejrzewać niż spodziewać się, nee? Nee?
![]() |
#6487 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Wanko No i koniec sesji, starzy w domu >.< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6488 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mówiłem, że chodziło mi o expected tylko, że źle napisałem. A co mają rodzice do gry? : P Clannad AF 15-18 Ukryty tekst:
I niech ktoś mi poleci jakieś fajne anime. Może być smutne, komedia, byleby fajne i wciągające. Onegaishimas.
Ostatnio edytowany przez Nari - 14-02-2009 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() W ktorym momencie jestes?
ocena TLR po 8 epach - 7/10, klasyczne ecchi, nic specjalnego ; ) ale pewien czlowiek z tego tematu polecil mi mange, bede musial zobaczyc, bo podobno wiele lepsza niz anime BTW ![]() edit: walentynka dla was : ] Ostatnio edytowany przez i386 - 15-02-2009 o 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6492 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
No a co moga miec do loli eroge... Mmh... @i386 Starzy weszli jak dobieralem sie do Nadeshiko-san, po urodzinach Kotarou :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6493 |
Użytkownik Forum
|
![]() No baa każda przykładna uczennica przedszkola marzy o swoim prywatnym Pedobearze xD
![]() |
#6494 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeczytałem całą i śmiało mogę stwierdzić, że po pewnym czasie robi się tan nużąco jak w mało którym eechi (czyli BAAAARDZO).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Lol, z tego co mi pisal rayza, to nadal wychodzi ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6496 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ajj, nie dopisałem. Przeczytałem całą, jaka wyszła : D
#edit A i jeszcze jedno, ja polecam ci przeczytać Mysterious Girlfriend na onemandze. Dużo mniej ep (+), bardziej poważne (+) no i mniej, a właściwie duuużo mniej nagości (no tu zależy dla kogo +/-). Ostatnio edytowany przez Argen - 15-02-2009 o 02:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6497 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Ej, jak gadacie o anime, którym nie oglądałem robi się nudno : P To co? Porozmawiamy o SD? Poświęcimy te 4 strony ?
![]() |
![]() |
![]() |
#6498 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po długim namyśle, bohater SD nie był AŻ tak podły jak by się wydawało. Nie wiedział do końca którą z tych 2 dziewczyn (już nie pamiętam jak się nazywały, tu się pokazuje jak ja oglądam animki) kocha, ta koleżanka ze wcześniejszej szkoły to go do łóżka sama zaciągnęła a tamte trzy to się mu do domu wpakowały... (chyba).
P.S.: Tylko ten temat z CAŁEGO forum potrawi być prowadzony nawet w nocy ; ] MANIAKI ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6499 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6500 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za późno, jesteśmy jak tsunami (or whatever).
Niestety, z tego co pamiętam on wcale się nie opamiętał na końcowe odcinki. Był wściekły jak tamta powiedziała, że jest w ciąży, bo przez to nie mógł się już ru***ć a kiedy zobaczył tamtą pierwszą w święta odrazu do domciu zaprosił ^^ |
![]() |
![]() |