![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
|
![]() OWRZ wnioskujac z twojego stylu pisania, i razacych bledow ortograficznych (FAJNO masz laske, tez poprawila semestr STUDII?) Masz najwyzej 14-15 lat, a spinasz sie na tematy o ktorych mniemam ze nie masz pojecia. Na dodatek, nie wiem komu sie starasz przypodobac, bo raz cisniesz po Flow, a drugim razem probujesz sie podlizac. Przemysl to buska :*
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2009
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
Skille: 101/80
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Sluchaj, nie musze nic udowadniac, zwlaszcza komus, kto uwaza sie za madrzejszego od telewizora. Chcesz bledow? Poszukaj w historii swoich postow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
No po prostu brak mi słów. Boże, ile ja chciałbym Ci napisać, ale mi się nawet nie chce. Powiedzmy, że riposta Wisza mnie w miarę satysfakcjonuje, ale nawet ona nie oddaje w pełni Twojej głupoty. Nawet w połowie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Nie tylko Ty chciałbyś powiedzieć temu typkowi coś ciekawego na jego temat.Tylko,że innym tez się nie chce.Z tego co pamietam ten koles ma około 15 lat(nie jestem pewny) więc watpie ze z tą swoja super hiper mega zajebista laska jest "Dość dlugo" A co do Walentynek to pewnie zabrał ją do kina na "W pustyni i w puszczy"kupił Cole 0.5l na dwóch i impreza gotowa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() MATEOOOO ZROB PORZADEEEK Z TYM TEMATEM TAK JAK Z POPRZEDNIM XDDDDD przynajmniej nie bedzie zbednego nawijaniaaaaa, wydal 200zl na wieczor z panna, yebac jego sprawa ( nie bronie, ale to jemu ubylo z kieszeni, a nie mi wiec ?;D)
/tylko czytajacy i ogladajacy wszystko z gory smyq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. smyq dołączył się do napinki.. xd
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Guest
|
![]() chuj wam w dupe mutanty jebane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Można było sie po Tobie spodziewac,że napiszesz coś bardzo interesującego. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Apropos walentynek: Nie piszcie nic o czyms o czym nie macie pojecia bo każdy kto coś wie na ten temat widzi tego małolatka przed kompem...
( dawanie dupy/mam 1000 lasek/ziomki mi zazdroszczą ) OWRZ,wiesz juz jaka maszynką sie masz golić? edit: Bardolek,walczysz do konca ! Ostatnio edytowany przez Arav_ras - 15-02-2009 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() o jaaa
![]() miałem, ale specjalnie dla ciebie zostane szparagu ;d podobno słowo żyd wyszło z użycia 'jebany mongole' xD
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Guest
|
![]() buahaha
![]() ![]() Eter Rael Feb 15 2009, 21:43:36 CET Killed at Level 227 by Bred Saraia and by Forlond pierwsze ofiary ... Ostatnio edytowany przez OWRZ - 15-02-2009 o 22:00. |
![]() |