![]() |
#5902 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mylisz się. Wiadomo, że młodzież ''musi się wyszaleć'' i jakieś tam piwko, albo winko kiedyś też było wśród młodzieży, tylko teraz to oni chleją na potęgę, zażywają narkotyki, a świadomość, że np.dziewczyna pije prawie codziennie nikogo już nie dziwi.
![]() |
![]() |
#5903 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A Ty ile masz lateqqq? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Może to nikogo nie dziwi, ale to już nie jest normalny dzisiejszy tryb życia.
![]() |
![]() |
#5906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() czasy sie zmieniaja..
10 lat temu dzieci graly na boisku w pilke i znalesc wolne boisko to byl problem, a teraz na osiedlach pustki, bo dzieci wola maniaczyc nawet te najmlodsze moze glupi przyklad, ale pewnie tez to zauwazyliscie, ze coraz mniej dzieci widac na boiskach Ostatnio edytowany przez Exodus - 06-02-2009 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5907 |
Guest
|
![]() @UP
Racja, w 5 klasie podstawówki nie mogłem znaleźć wolnej ławki, czy czegokolwiek do siedzenia na placu zabaw, bo tyle było rodziców z dziećmi. Teraz w wakacje przechodząc obok tego samego placu mam wrażenie jakby był jakiś skażony, czy coś- zawsze pusty. Smutne ![]() |
![]() |
![]() |
#5908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Tak dla sprostowania nazwa nicku nie świadczy o tym, że jestem kibicem Lechi. Kiedyś zrobiłem taki nick bo mnie wkurzył jakiś temat :> I nie obracam się w towarzystwie pseudokibiców, mam normalne towarzystwo, ale mówie to co widzę po kumplach moich kumpli :>
I pastę do butów :>
![]() |
![]() |
#5909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Też jestem z Gdańska i jakoś nie zauważyłem by ktoś kto nie jest kibicem Lechii był mniej fajny. Może to jakiś inny Gdańsk, ten twój wygląda jakby mieszkali tam sami kibice i pijoki.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5910 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jaka dzielnica?
![]() |
![]() |
#5911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() No nie wiem, u mnie w mieście boiska powstają jak grzyby po deszczu, a w raz z nimi co raz więcej młodych i starych ludzi na nich grających. Żeby znaleźć coś wolnego, czasami musimy robić rundki wokół osiedla, do skutku, co zajmuje sporo czasu.
![]() |
#5912 |
Krzyżak
|
![]() JA i moje towarzystwo sporo pijemy. Ja nie piję od miesiąca, a oni nadal mnie lubią. Nie trzeba pić, żeby być fajnym ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5913 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiadomka, że są spoko ludzie, ale mi generalnie chodziło o takie grupki kozaków dla których inni by wskoczyli w ogień byleby tylko się z nimi przyjaźnić :>>
![]() |
![]() |
#5914 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
@Lechista zawsze tak bylo, ze jedni imponuja innym, trzeba sie z tym pogodzic, zreszta co to komu przeszkadza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5915 |
Guest
|
![]() Czyli można tu wkleic swoją fotkę?
![]() |
![]() |
![]() |
#5916 |
Krzyżak
|
![]() Nie, tu się komentuje fotki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5917 |
Guest
|
![]() mam 14 lat i jakos chociaz w szkole 80 % pije pali i ćpa to są jescze osoby na tyle mądre żeby niemarnować swojego zdrowia a co do tych pustych boisk...
teraz boisko masz w komputerze pod tytułem FIFA to smutne ale taka jest rzeczywistość polskiej młodziezy |
![]() |
![]() |
#5918 |
Krzyżak
|
![]() @Gogar:
Ale kolczyki w wardze są pedalskie ; < |
![]() |
![]() |
![]() |
#5919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie zawsze. Jedynie prawie zawsze. : )
@Gogar: wszyscy wiedzą, że okulary to lans, i że w nich przed TV nie siedzisz, chyba, że do zdjęcia.
![]() |
![]() |
#5920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nie pierdol. Ja osobiście zmieniam się w Johnny'ego Bravo, i jak na razie idzie mi dobrze - nie dam rady jedynie spać w moich okularach. Czasem łatwo na coś wpaść o późnej porze, ale pasywny bonus do lansu jest tego wart.
|
![]() |
![]() |