![]() |
#7441 |
Użytkownik Forum
|
![]() No skoro tak się ciskasz o poprzednie sezony, to ja tylko przypomnę, że Cardiff to finalista poprzedniej edycji FA Cup. I naprawdę, ironizowanie fatalnie ci wychodzi. Zajmij się lepiej naprawianiem gniazdek czy wkręcaniem żarówek. Nie wiem, czego was tam uczą w technikum.
|
![]() |
#7442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Kurde no, Arsenal wygrywa z MOCARNYM Cardiff, myslę, że bez problemu wygrają LM, skoro pokonali TAKĄ potęgę.
Właściwie po cholerę resztę meczy rogrywać, powinni od razu przyznać Kanonierom Puchar LM i Premiership. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7443 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7444 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podstawowym napastnikiem jest Adebayor. Do pary ma Perskiego. Więc stfu. Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to stfu, stfu.
![]() |
#7445 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I co teraz cwaniaku? @Edit 10:19jackinovsky:another season with arsenal winning *** all ! @Edit 2 Wchodzi Biszof, zobaczymy, czy strzeli hat-tricka, jak to nam obiecał Wenger. @Edit 3 A nie, sorry, to był Yoh. Mylą mi się :/ Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 16-02-2009 o 22:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7447 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rzucasz ciągle tym samym linkiem, w którym Bendtner mówi, że WEDŁUG NIEGO to on powinien grać ciągle przez 90 minut, a nie żaden inny napastnik. I wedle tego wysnuwasz wniosek, że to Bendtner jest podstawowym napastnikiem Arsenalu, nie zważając przy tym na to, że Wenger sukcesywnie stawia na Adebayora z van Persiem. Screw you.
![]() |
#7448 |
Użytkownik Forum
|
![]() Który to ten młody duńczyk?
@Edit Dla tych głupszych: przypomnijcie sobie mój ranking, popatrzcie na napastników. Yoh i tak niczego się nie domyśli, więc można go wnerwiać dalej XD @Edit 2 10:30boozzman:so ,maybe U hates them but u are still watching their play cuz its better than every in the world Widząc to, czuje się, jakbym grał w Zombie Infection Mod :/ Każdy taki sam, każdy przed nimi ucieka... @Edit 3 ALE BENDTNER TO LAMUS : O Przypomnę teraz zamieszanie, jakie wywołałeś po kontuzji Eduardo -.- Przypomnę też kontuzję Sneijdera. Kurde, nie musicie mi przypominać, że piszę do Yoha :/ Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 16-02-2009 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7450 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Coś pięknego w okół stwórz! Świat ten nie jest taki zły, Pozwól tylko marzyć i śnić! @Edit Nie piszcie tu przez chwilę, idę spać, spotykamy się jutro po szkole? ...to be Shaman King! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7451 |
Zbanowany
|
![]() Żartujesz, że Ty do szkoły idziesz? Ja cały dzień będę oglądał powtórki zmiażdżenia wybitnej drużyny Cardiff. Arsenal>ALL. Cieszę się, że się odrodzili. Właśnie wróciłem do domu po całonocnej fieście. Było świetnie. Teraz idę odsypiać. Dobranoc :*
Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 17-02-2009 o 05:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja pier... znów ostatni strzal Sikory. Znów słabe strzelanie, ale gdyby nie ten ostatni strzal... Byłby medal, złoty.
http://www.youtube.com/watch?v=OCfxAqCt4og Ostatnio edytowany przez Articuno - 17-02-2009 o 08:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Gdyby Cardiff było naprawde mocnym zespołem, grywali by w 1 lidze Angielskiej, więc Yoh nie cuduj z Cardiff.
Co do ogólnego meczu, ASNL zagrał bardzo łądnie podobało mi się, szczególnie, że wrócił Edu, i to jak wrócił ^^. Co do Bendtnera, to Anonimowy przestań rzucać tym śmiesznym linkiem, gdzie Bendtner uważa się za jednego z najlepszych, ON TAK MÓWI, a nie Ci Ważniejsi, to raz, a dwa, gdyby był do cholery podstawowym zawodnikiem Arsenalu, to by nie mówił że powinien grać od początku do końca. Jesli tak mówi, to znaczy, że nie gra... Dalej kontynuując w sprawie Benka, nie jest on z pewnością jednym z najlepszych. Dobrze gra głową, ok, wysoki wyskok do piłki, wzrost, motoryka nie najgorsza, przeglądu pola też złego nie ma, ale to wszystko, i nie mozna o nim powiedzieć "jeden z najlepszych". Jak już to "jeden z najlepszych rezerwowych Arsenalu", to tak. Jeżeli już jakiegoś napastnika mozna określić takim mianem, to Robina, lub Eduardo. (Tak pamiętam o Emanuelu...) EDIT: "Duńczyk ze złością zaprzeczył jakoby na łamach prasy domagał się gry w wyjściowym składzie Arsenalu."
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 17-02-2009 o 12:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7454 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
JU MADAFKIN LEJM! Swoją drogą, specjalnie zerwałem się z histy i polaka, żeby poklikać z wami! LOL! Nie można grać w 12 -.- Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 17-02-2009 o 13:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7455 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() http://www.sport.pl/pilka/1,65050,62...nie_lubia.html Ciekawe, jednak duża część kibiców Barcelony to sezonowcy...
Najbardziej podoba mi się ten fragment: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 17-02-2009 o 13:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7456 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Anonimowy~ Ty wez najlepiej poklikaj sobie na "wyloguj sie" (prawy gorny rog jak cos)
up: Wierzysz w te glupoty? bo jak mi robili takie ankiety to specjalnie odpowiadalem inaczej niz mysle A Eduardo mial powrot krola =D i teraz gdy Adebayor wypadl na 3 tygodnie to mysle ze wskoczy do skladu na czas kontuzji Adebayora a i moze w nim zostanie
![]() |
![]() |
![]() |
#7457 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7458 |
Użytkownik Forum
|
![]() Youth Power!
Swoją drogą spotkałem się ze stwierdzeniem, że PIERWSZA 11 Manchesteru jest młodsza od Arsenalu ![]() @Edit Tylko nienaginajcie w żadną stronę... Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 17-02-2009 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7459 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
a sezonowcy są nie do uniknienia... ale ten fragment co przytoczył Xendriel mnie rozwalił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7460 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj: