|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Nie chcę tu nikomu ubliżać bo się trochę znamy z Linarim, ale czasem powie o 2 słowa za dużo
![]()
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#13483 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() up
nie - on po prostu ma wscieklizne macicy ej to on ma nadzieje ze nie robi z siebie idioty?;/ przykre i smutne ; ( jak dzieci cyganów Ostatnio edytowany przez reasonTHC - 17-02-2009 o 07:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() @Dzidzia2
TO ja bylem z nią w łużku Edit: Linari to człowiek z niklym charakterem, i wątpie czy jak bysmy dali mu jescze jedną szanse to czy poprawił by swoje zachowanie Ostatnio edytowany przez Sienx - 17-02-2009 o 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13485 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A JA ZNAM NICK REASONTHC, POWIEM GO NA FORUM ZA 10K NA AUREI!
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13486 |
Użytkownik Forum
|
![]() O 2 słowa ? Przecież to idiota. On wchodzi na forum i tylko ludzi wyzywa i wyzywa.I miec do takiej osoby szacunek ? Za co sie pytam. 99% forum ma na niego wyjebane. Niech sobie zmieni ten charakter, a napewno wyjdzie mu to na dobre i to nie tylko w tej głupiej grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
![]() Dopalacz.Vis a powiedz czemu Ty w Vis/Dusk jestes :> ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13489 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Fre'neter dalej hunt ,że dalej cos na forum pisalem wiec dla spokoju kumpla udzielam się rzadko więc zważ na to,że nie kazdy bedzie akceptowany,ja mam charakter taki,że moge sie dostosowac-przynajmniej sprobowac bo wiecie jak jest nie zawsze wyjdzie. Co do tych co sie odrywali od gildii etc.Gdybym byl w jakiejs z panujacych gildii(pewnie nie będę nigdy) jezdzilbym na meetingi chyba warto się spotkac z ludzki,z ktorymi zyjemy w'swiecie tibijskim' elo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Moim skromnym zdaniem oprócz tego, że Dopalacz ma w Vis kilku swoich rli, to zasadnicza różnica jest taka...
Vision rządzi serwem już od pewnego czasu, mają BC, który mimo, że kiepsko wypada na tle czołówki tibijskich BC, to nadal potrafił swojego czasu ogarnąć kilka konkretnych walk i to nie tylko na własnym serwie. Z Katrilką i ekipą wiąże się pewna melancholijna stabilizacja, kum kumostwo no i biznesy (Stigandi & Co.). Death Rose to pewien zew walki, chęć gwałtownych zmian, nie pójście na ugodę i walka o ich wymarzone "lepsze jutro" choćby mieli wszyscy razem z tym snem pójść grzecznie spać. Wielu tych którzy walczą za Death Rose znani są ze swojego braku zasad i chęć pokazania siły za wszelką cenę. Dlatego, sam mam kontakt na prawdę z niejednym członkiem Vis (a szczególnie Duskiness), który chciałby trochę obrócić przebieg wydarzeń na Furorze, ale DR na obecnym poziomie nie pokazało alternatywy dla wizji serwa. Potrafią na pewno się czasem dobrze podporządkować Dempahowi i pokazać kilka na prawdę niezłych akcji pvp, ale nie do końca widać w tym przyszłości, ba, po prostu boją się czy nie stracą chara. Większość graczy jest z reguły leniwa, tak samo jak i wszyscy ludzie... Jak kiedyś mówiono, że SLD to siła - to głosowano na SLD. Jak mówiono, że PiS to świetna alternatywa - to głosowano na PiS. Jak pokazali, że PO to "zmiany na lepsze" - to większość zagłosowała na PO. Ludzie boją się wybierać coś innego, przez co ich koledzy by na nich patrzyli krytycznie, a DR nie jest "pewniakiem" na dobre zmiany. Wydaje mi się, że skoro istnieje w Vis i Dusk liczne gro ludzi, którzy chcieliby jakiś zmian ale na obecną chwilę wolą się podporządkować bo chcieli by sobie przyexpić to coś się w końcu kiedyś stanie. Ale narazie będą lizać dupki i pokazywać się kto lepiej walczy za "Katrile". Jeśli DR będzie w stanie pokazać, że potrafią zrobić stacka, wbić wiele fragów, po czym wylogować się tracąc mało ludzi, czy raz na jakiś czas spróbować jakąś openkę - Katrilka zacznie się znów bać. Tylko to musi przyjść jako fala przmeocy, a nie: akcja - a potem tydzień odpoczynku. Gdy w pewnym momencie szala zwycięstwa przechyli się chociaż na chwilę na stronę DR, to więcej osób zacznie pojmować to tak - "skoro tak nie lubię tego [tu możesz wstawić kogoś kogo nie lubisz w V/D] albo Youena, to teraz jest moja szansa się odegrać..." I DR na straconej pozycji już nie będzie. A jak będzie? Tego nie wiem. To tylko takie moje filozoficzne dyrdymałki ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#13491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() http://www.gadudodatki.pl/skiny/show/id/33928
http://www.gadudodatki.pl/skiny/show/id/35954 to dla wszystkich którzy chcą to widzieć wszędzie xD
Tibiaspy.com Ostatnio edytowany przez Sr@x - 17-02-2009 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13492 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Podał bym Ci z chęcią ale jest nagonka na mnie na VT że zdradzam sekrety,(Pewnie im chodzi o to co pisalem na pana S i pana G) wiec jak bym Ci powiedzial to pewnie bym musiał do was dojsc..." po Tych slowach sadze ze grasz zeby moc expic a na vnt Cie nikt nie lubi taka jest prawda :/
Anegdociarz- W Twoich slowach jest wiele prawdy, rowniez ludzi w*****a to ze musza padac przez interesy Katrili bo chyba on sam podjal taka decyzje lub z Imargamem/Zwidkiem. Ostatnio edytowany przez Gensty - 17-02-2009 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13493 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Moim skromnym zdaniem oprócz tego, że Dopalacz ma w Vis kilku swoich rli, to zasadnicza różnica jest taka...
Vision rządzi serwem już od pewnego czasu, mają BC, który mimo, że kiepsko wypada na tle czołówki tibijskich BC, to nadal potrafił swojego czasu ogarnąć kilka konkretnych walk i to nie tylko na własnym serwie. Z Katrilką i ekipą wiąże się pewna melancholijna stabilizacja, kum kumostwo no i biznesy (Stigandi & Co.). Death Rose to pewien zew walki, chęć gwałtownych zmian, nie pójście na ugodę i walka o ich wymarzone "lepsze jutro" choćby mieli wszyscy razem z tym snem pójść grzecznie spać. Wielu tych którzy walczą za Death Rose znani są ze swojego braku zasad i chęć pokazania siły za wszelką cenę. Dlatego, sam mam kontakt na prawdę z niejednym członkiem Vis (a szczególnie Duskiness), który chciałby trochę obrócić przebieg wydarzeń na Furorze, ale DR na obecnym poziomie nie pokazało alternatywy dla wizji serwa. Potrafią na pewno się czasem dobrze podporządkować Dempahowi i pokazać kilka na prawdę niezłych akcji pvp, ale nie do końca widać w tym przyszłości, ba, po prostu boją się czy nie stracą chara. Większość graczy jest z reguły leniwa, tak samo jak i wszyscy ludzie... Jak kiedyś mówiono, że SLD to siła - to głosowano na SLD. Jak mówiono, że PiS to świetna alternatywa - to głosowano na PiS. Jak pokazali, że PO to "zmiany na lepsze" - to większość zagłosowała na PO. Ludzie boją się wybierać coś innego, przez co ich koledzy by na nich patrzyli krytycznie, a DR nie jest "pewniakiem" na dobre zmiany. Wydaje mi się, że skoro istnieje w Vis i Dusk liczne gro ludzi, którzy chcieliby jakiś zmian ale na obecną chwilę wolą się podporządkować bo chcieli by sobie przyexpić to coś się w końcu kiedyś stanie. Ale narazie będą lizać dupki i pokazywać się kto lepiej walczy za "Katrile". Jeśli DR będzie w stanie pokazać, że potrafią zrobić stacka, wbić wiele fragów, po czym wylogować się tracąc mało ludzi, czy raz na jakiś czas spróbować jakąś openkę - Katrilka zacznie się znów bać. Tylko to musi przyjść jako fala przmeocy, a nie: akcja - a potem tydzień odpoczynku. Gdy w pewnym momencie szala zwycięstwa przechyli się chociaż na chwilę na stronę DR, to więcej osób zacznie pojmować to tak - "skoro tak nie lubię tego [tu możesz wstawić kogoś kogo nie lubisz w V/D] albo Youena, to teraz jest moja szansa się odegrać..." I DR na straconej pozycji już nie będzie. A jak będzie? Tego nie wiem. To tylko takie moje filozoficzne dyrdymałki ;p" Niestety, mało było takich akcji, w których znacząco wygrali. Pamiętam tą "masakrę" gdzieś tam w podziemiach obok Thais czy innego miasta gdzie padli Imargam, Zwidek, Wampir, Xespoz i Laen. To dawało morale, a co z tego wyszło? Nic. Wystarczy spojrzeć na tibia.com i porównać sobie zwycięstwa DR do zwycięstw Vis/Dusk. DR ma większość fragów z snake'ów i małych bitewek ze znaczącą przewagą, a na OB, które są praktycznie najważniejsze dostawali w większości przypadków po 4 literach.
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... Ostatnio edytowany przez Seetho - 17-02-2009 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13494 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest taka ze wkoncu Andi przesadzi z interesami i wiele osob odejdzie bo nie bedzie ich to interesowac ze on zarabia hajs na smefie i dla niego jest super
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13495 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@gensty Tak to ja Yołen aka dziara. <shit> Rozpoznali mnie <mom?> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13496 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Hau Hau Azorku do nogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13497 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gensty
Jak Ty przez tyle czasu trwałes w mysli że jestes psem, i postanowiles sie zbuntowac TYRANOWI to pewnie zostal jakis slad na Twojej słabej psychice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13498 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Seetho No sorry, mój fail;p Ostatnio edytowany przez Rasta-Vandetta - 17-02-2009 o 19:21. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13499 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety ale nie bylem w Vision psem :/ ale Ty nim jestes skoro boisz sie przyznac kim jestes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13500 | |
Użytkownik Forum