![]() |
#6621 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony Odpowiedzi: 13,755 Obejrzeń:1,029,022
![]() |
|
![]() |
#6622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Kuma witamy w klubie miłośników hentai w temacie M&A xD są juz 3 członki(bez względu jak to pojmujecie) tego klubu! ktoś jeszcze chętny ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6623 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No to troszeczke nam brakuje O_o.
No dobra tylko tam pewno wypowiada sie okolo 20-30 osob. A w tym temacie regularnie moze 3-4 ![]()
![]() |
#6624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
2.a ty nie? : p
![]() |
![]() |
![]() |
#6625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() No i smiem sadzic ze iq osob ktore sie tam wypowiadaja jest kapke nizsze ;c
![]() |
#6626 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Nie no co Ty... wydaje Ci sie ![]() @Topic A ja jak co tydzien znowu narzekam ze Bleach wyszedl i jeszcze tylko RAW jest : ((((
![]() |
#6627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Bo to ty budzisz największy strach, czyż nie? Mnie reprezentuje moja sługa Otakuma.
![]() |
#6628 |
Użytkownik Forum
|
![]() naucz sie japońskiego. i odrazu po wyjściu wersji netowej (czyli prze konwertowanej na .avi'ty i inne) będziesz mógł ogladac : p
![]() |
![]() |
#6629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Na największy topic na tibia.pl nie ma co liczyć ;p Nawet z naszymi umiejętnościami. Jest kilka tematów z 10k+ postów, a nawet widziałem temat mający 27k... Ale pare miesięcy i będziemy 1-wsi w OWOiONie i jednym z największych na t.pl
@Kuma Mechy nie podniecają mnie jako mężczyzny. Podobają mi się jako facetowi! Rozumiesz? Jedni lubią szybkie auto, inni klocki lego, a ja lubię mechy. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Nari
Z Rayza juz sie spotkalem - nic strasznego. @Corgar Podzielam! @Jakastamfurora Ja tam wroze, ze koniec Tibii w obecnej postaci jest coraz blizszy. Wtedy tamten temat zniknie, a M&A bedzie w pelni chwaly! Mwhaha! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6631 |
Użytkownik Forum
|
![]() tylko winni sie tłumaczą ;> luz ja wolałem Lego (buahahah! moja paronastoliczbowa kolekcja Bionicle(c) jest wspaniała!) nic tym w dziwnego ze "lubiłeś" mechy ^^"....... "Kiedy Ken spotyka Gundama " codziennie u Frizza
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 17-02-2009 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6632 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mała dygresja.
Tibia się nudna zrobiła. Ale teraz jest okres przejściowy więc co się dziwić. Zobaczymy jak będzie za kilka update'ów gdy tibia będzie typowym MMO. ~~~~~~~~ Ja też to chce do Hentai Addict club!! @Ray-chan Ja się tłumacze? Przecież piszę że uwielbiam i kocham mechy. Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 17-02-2009 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6633 |
Użytkownik Forum
|
![]() you love it? you Fap at this Oo?
![]() |
![]() |
#6635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() A masz kogoś innego żebym mógł zastąpić? : P
Btw. ściągam Hayate no Gotoku, ciekaw jestem, czy będzie fajne : P.
![]() |
#6636 |
Użytkownik Forum
|
![]() @gro
ale ale!....wtedy był Mod. Tomp. obok! i mial wielgaśny miecz od tej z FSN! @frizz nie! straciłem sens zycia! ide sie pociąć D:!
![]() |
![]() |
#6637 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
Uważaj na Rayze... Najpierw cię zauroczy, potem zagada, następnie zbubaczy i nie będziesz wiedział kiedy znajdziesz się z jego tentaclami w łóżku. @Rayza Jeszcze chwila i cie na gg zablokuje. Na 2 godziny! Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6638 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bo...bo.... upije cie! i będziesz tego żałować! o!!
![]() |
![]() |
![]() |
#6639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Corgar
Z obecnym systemem Tibia na pewno nie bedzie typowym MMO, a update'y wygladajace tak jak do tej pory (a na inne sie nie zapowiada), niczego nie zmienia. CipSoft z upy na up tylko bardziej ulatwia Tibie, upodabniajac ja do OTSa. @Saikano Cos mi sie wydaje, ze zdegraduje NGE z pozycji The best of the best Anime I have watched. 7 epow do konca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6640 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rotfl xD
![]() |