![]() |
#14041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
|
![]() a to była kontra typowej szalonej piętnastki która stoi przed blokiem badzi w bramie z mniejszymi debilami od siebie i mysli ze jest koks pewnie pochodzisz z patologicznej rodziny i nawet na bilet nie masz przykre co btw zdjęcia widziałem je i jesteś mała pizda ;/ a na vt się nie odzywałem ? bo słuchałem was debile i cisnęliśmy zwale na drugim vt wiec tu masz FAILA ;/ idź pod bramę i wyżyj się na swoich podwładnych (sweet 13-nastakach) może dla nich jesteś bossem przykro mi ;/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2008
Lokacja: Kosmos
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 191
Skille: 96/88
Poziom mag.: 9
|
![]() Kiedyś sie tak nie cieszyleś jak Ci Neyaa PARE dl-i podlurowal i {Szkoda} Ded.
![]() Teraz mścisz sie za stare czasy? Nie osmieszaj sie! Tu ss z Diegiem jak ładnie kiedyś pobijal ten serv! ![]() ![]() Btw. Zebyś kurwo zdechła ![]()
![]() |
#14043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Mikołow
Imię: Loth Catiltorus
Profesja: Paladin
Poziom: 127
Skille: 94/68
Poziom mag.: 21
|
![]() @up
zdajecie sobie sprawę ze za takie coś jest ban? jeśli tak to trapujcie dalej ;p czekam tylko aż znikniecie na miech z candii to będzie nauczka dla was a dla nas spokój ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#14045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
Profesja: Elite Knight
|
![]() prędzej czy później rodzina tomurczaków pierdolnie na glebę ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14046 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hmmm 9/10 candii na to czeka ![]() Mam nadzieję ze stanie sie to JAK NAJSZYBCIEJ !! btw ta fota Xeremona z Tomurkami zajebi*ta!! Tylko szkoda ze wieszok usunął _/ pozdro Ostatnio edytowany przez Loth123 - 18-02-2009 o 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Dark Imperium największe lamy rozwalają questy, tomurka z kolegami ogarami próbuja poja zrobic w najlepsze jak to zawsze nie wychodzi, kriSI shop powstaje na forum.tibia.com a gildia hell brothers uwaza sie za rzadzącą na candi, tak jak Iwonka prosiaczek rządzi demethess ale oni nie biorą udziału w hantaaaach
dle poi wolne dharela nie ma culty wolne nie ma rickiego agrokiego o kurwa w dupe tak to bywa na candii patologia / Archi~ AA ZAPOMNIALEM o allied enemies nast zajebistej gildi xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
The bible of millennium, Eklezjastyk. Ostatnio edytowany przez Eklezjastyk - 18-02-2009 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14048 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2008
Profesja: Knight
Świat: Guardia
![]() |
![]() Dawajcie więcej tych ss'ów a ni sie obijacie!
![]() I do tych od trapów: Trapujecie za free czy za coś? xd I to wasz filmik był kiedyś na YT z trpami? Jak tak to dajcie linka bo niemoge znalesc. xd Pozdro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14049 |
Użytkownik Forum
|
![]() oni nieumia trapowac fartownie im sie udaje bo na mostku to nie zadna sztuka ;/ po zatym każdy z tych koksów raz padł sam w trapie co jest najlepsze ;/ a filmy na youtube z candi były bomby boys i team beki oni są za słabi i zbyt nobiali żeby tak trapowac aktualny filmik z trapami z candi :
http://www.youtube.com/watch?v=L96amO1ycPw |
![]() |
![]() |
![]() |
#14050 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Lokacja: ChoRzów
Imię: Malimandes
Świat: CandJa
Poziom: 8+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 1+
|
![]() Cytuj:
![]()
10:53 Cror Cimel [29]: buy 2 life ring or 2 life ring |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14051 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Taki kozaczek jestes to dlaczego nie ujawnisz swojego nicku tylko zakładasz jeszcze nowe konto na forum? WY*******AJ. Ostatnio edytowany przez Bart>Arcus - 18-02-2009 o 19:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14052 |
Użytkownik Forum
|
![]() uuuuuuu 14, 15-latki się w*****ają przyjedziesz do mnie w wakacje a może zrobisz se turne po całej Polsce i najebiesz wszystkich polaków co graja w tibie ? ;/ btw popytaj twoich dzielnych kompanów na temat trapów jak i gdzie padli to ci dadzą więcej info , nie mówiłem akurat o tobie debilu nie umiesz czytać ze zrozumieniem to lepiej nie czytaj albo idź do szkoły i się naucz a nie na*******asz w tibie i pewnie dla niej s*******asz z lekcji przykre
Ostatnio edytowany przez masterkajt - 18-02-2009 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14053 |
Guest
|
![]() Grałem Na "candia" jakies 2 lata...Niestety Mnie Hakli
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() up.
sorry, ale kogo to obchodzi? ^^ każdy miał kiedyś z tym do czynienia, więc nie jest to jakaś rewelacja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14055 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w tibie gram 3 lata~~ i ani razu hacka nie miałem :> (i niech tak zostanie) @Bart>Arcus ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Loth123 - 18-02-2009 o 19:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() up.
no sorry, jeżeli nie każdy to większość, a jeżeli nie większość to duża liczba graczy, pasuje? ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14057 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gut ![]() a to mi sie udało teraz zdziałać drutem o/ jestem pr0 traper prawie jak tomurka !!11oneone ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14058 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Imię: Aran Huges
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 290
Skille: 110/86
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
ciekaw jestem skąd masz moje zdjęcie ![]() "cisnij zwałę" synu garbatego żyda jak masz coś do powiedzenia priv msg w grze, może w końcu się ujawnisz? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14060 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak masz kolegów napisałem tych (13 i 14 ) ci to już wyżej przynajmniej dobrze ze to potwierdziłeś , tibijskij braci nie mam no niestety bo to tylko gra ale ty chyba ja za bardzo traktujesz serio bo ostatnio byleś 17h online a tak regularnie to po 10 h ;/ wiec masz na pewno dużo tibijskich braci gl ciekawe ile masz pal na semestr przez to gówno pamiętaj tibi się nigdy nie miesza do rl taka przestroga i nie napinaj się bo napinać się możesz do sowich plebow z bramy (13-14 letnich) dla których może jesteś bossem ;/ nawet w tibi zadajesz się z gówniarzerią tu tez masz status bossa ?
|
![]() |
![]() |