![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Warto pracować na Violet Proto-Drake'a, w końcu 310%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Brew of the Year. Co jesli nie zapisalem sie do klubu (zapisac mozna sie tylko podczas Brewfestu) i nie moge pic co miesiac? Jak nadejdzie Brewfest i bede mial zaliczone wszystkie eventy to bede musial sie zapisac i czekac jeszcze rok na JEDEN ACHV?
Mam nadzieje ze wyeliminuja to z wymagan do Brewmastera :/
![]() |
#864 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
(10 znaków)
![]() |
![]() |
#865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Kumpel kumpla podobno zagadał z GMem i ten powiedział, że Brew of the Year nie będzie się zaliczał, coś jak ten achi z halloweenu z maskami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() No i dupa z tytułu... Jebane bag of candies -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Z tytułów ja mam tylko eldera
![]()
![]() |
#869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie ma to jak Jenkins xD easy do zrobienia =P i jak dokupie sobie wkoncu prepa(jak wyjdzie ulduar) to wkoncu wdrapie sobie OwNeDa i Slashdance. Oj to bedzie fun na bg w alluchow wbijac flage hordy z napisem OWNED!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zna ktoś może jakąś dobrą osobę sprzedającą Prepaidy za golda? Lub orientuje się gdzie takową znaleźć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jenkins to najbardziej żałosny tytuł jaki obecnie istnieje.
Blizzard wzorowo zbezcześcił i zmieszał z błotem tą legendę (jako gracza).
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() A mógłbyś po krótce streścić historię tego gracza? Czym zasłynął?
Jeśli zaś chodzi o tytuły to zdobyłem jedynie na obu postaciach Ambassadora, a na rogalu jeszcze The Diplomata. Pewnie byłoby więcej, ale wciąż nie mam WotLK, bo mam ważniejsze wydatki póki co...
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Nie mam pytań po obejrzeniu filmiku, lol.
![]() |
#878 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Widać, że wielcy fani tytułu tu są - a nawet nie znają Leeroya Jenkinsa.
A zwłaszcza taki Racon - wielki mędrzec, który osądza nie wiedząc na ten temat nic... Co do Leeroya - która wersja jest prawdziwa - niezupełnie wiadomo. Przedstawię więc wszystkie trzy 1. (najmniej prawdopodobna) Odbywają się jakieś targi, na których gildia (w której był Leeroy) prowadziła rajd - transmitowany na którymśtam telebimie przy stoisku WoWa. Leeroy zrobił rozróbę - jak sam powiedział - by pokazać, że wciąż jest to tylko i wyłącznie gra i ma być dla przyjemności. 2. (Średnio prawdopodobna) Rajd gildii. Leeroy poprosił specjalnie o UBRS, poniewaz potrzebował stamtąd jakiś item (nie wiadomo który) - no i gildia się zgodziła pójść. Następnie odstawił co odstawił, by pokazać, że ta gra zrobiła się za bardzo poważna. 3. (Najbardziej prawdopodobne) Progress rajd. Poszli do UBRS, gdzie Leeroy w pewnym momencie odstawił co odstawił. Tłumaczenie takie jak wyżej - to tylko gra, nie mozna rpzesadzać z graniem na poważnie. Które z nich jest prawdziwe - who knows? Nie widze powodu by odrzucać jakąkolwiek hipoteze na podstawie własnego widzimisie - wszak nie pozjadałem jeszcze wszystkich rozumów (Ale jestem w trakcie! <mlask>). Tak czy siak - legenda to była wspaniała - pokaz jak należy podchodzić do tych rzeczy oraz informacja, że nie można zatracać się tak w grze. No, ale potem przyszedł WotLK i napatoczyła się masa "fanów" Leeroya, którzy krzycząc "Let's do this..." nie wiedzą tak naprawdę nic. No, ale blizz już zniszczył Naxxramas, więc co to dla nich.
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
Zresztą jakieś 9/10 achievementów nie zasługuje na to miano "osiągnięć". Szczytem szczytów są "osiągnięcia" world events, z których tak naprawdę 3 są jako tako znośne (eventy, ponieważ tytuły i osiągnięcia wszędzie są bez wartości, oprócz troszkę zabawnego "Brewmaster").
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |