|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() Ok, sprawa się trzyma tak:
Szukam ludzi , gotowych do rozpoczęcia gry na serverze kyra, razem ze mną, najlepiej pacc i magowie. chodzi mi o to, iż kyra stała się strasznym światem, i chciałem ją naprawić, ale do tego potrzebuję zebrać bardzo dużą ekipę z dobrym pvp Boty i PG mile widziane Innymi slowy mam zamiar zwalczac PA i random pk |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2009
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Roger
Profesja: Knight
Świat: Astera
|
![]() Odezwał się 8lvl który padł ;D
Może ja cie zabiłem noobkiem na Amazon Camp ? Magic Deni. Myślisz że do moich kolegów którzy mają tam 70 , 80 ,100lvl przemówi banda noobów ? Widzę to tak: *******[85]: Widzę że noob PK Team może jak ich zabije to coś spadnie ;D zrobię reloga. *******[65]: Exevo Gran Mas Frigo , Exori Frigo ,Exori Frigo. *******[65]: Jaki żal.... Tylko p sety spadły ;d @Down Nie będę gadał z gościem który tworzy 3 konta na forum by wszyscy ludzie wiedzieli że dostał Hacka. Żal.pl Ostatnio edytowany przez -Gregory- - 19-02-2009 o 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2009
|
![]() UP do czego zmierzasz, chcesz się pochwalić że masz znajomych ze średnimi lvl ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Prędzej Ciebie zwalczą niż ty ich. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznij od isle of destiny, mam tam knighta, wygoń mnie, wprowadź ład i porządek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() Troche łagodniej...Chłopak chce dobrze tyle, że troche to niemożliwe...Grałem na kyrze bardzo dawno temu. Zaczełem kiedy server odrazu powstał i gdy tylko zrobiłem większy lvl zaczeły się wojny, które trwaja do dziś dlatego zrokowałem postać i przeniosłem się na inny server...
Taka krótka historia co sie dzieje na kyrze xd. Nie oplaca sie tam grać dopoki nie zrobia porzadku ze wszystkimi xd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up:
Nie trochę tylko całkowicie. |
![]() |
![]() |