![]() |
#6701 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Bardziej do final fantasy ...
|
![]() |
#6702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co jest w tych bajkach, ze dorosli faceci je nalogowo ogladaja??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6703 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Recenzje na Tanuki sa jakie sa, wedlug mnie nie moga stanowic najmniejszego punktu odniesienia.
Cytuj:
Swoja droga, jak ktos chce podyskutowac o anime i Japonii szerzej pojetej to moge polecic forum: http://www.yorokobi.fora.pl/ Narazie dosyc kameralnie, ale przez to znacznie lepsza atmosfera niz na Tanuki. Ostatnio edytowany przez Grocix - 18-02-2009 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6704 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Najlepiej po prostu zignorować. I pominąć to, że spędzanie czasu przy jakichkolwiek grach mogłoby być w wielu przypadkach o wiele bardziej dziecinne niż oglądanie jakiś tam bajek.
![]() |
![]() |
#6706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Fairy Tail 123:
Ukryty tekst:
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6707 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nasz spam i offtop by je (no i ostatecznie ich) zmiazdzyly :<
Ostatnio edytowany przez Grocix - 18-02-2009 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @up
Taa. Nie wytrzymali by tej presji
![]() |
#6709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ja sie im nie dziwie kiedy ode spac o 22 wstaje o 7 a tutaj 3 strony postow. T mnie tez sie odechciewa.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() dajcie title jakies niezbyt dlugiego anime takie sajens sfikszyn z walkami i ogolnie nawiazaniem do milosci bo anime bez sql love to nie anime wg mnie xD
plxxx @down rayza loffciam cie arigatoooo @edit again krotkie to ma byc 100 odcinkow knothxbye czekam na inne propozycje cos fajnego nie musi byc sajen sfikszyn ale zeby love byl tylko z jakims dodatkie wielki bitwy albo samfynk Ostatnio edytowany przez milano8 - 18-02-2009 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Jedyne SF shonen jakie kojarzę to D.gray-man...
![]() |
![]() |
#6712 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @milano
Shakugan no Shana, Fate/Stay Night @Topic Sciagam wszystkie plyty majace cos wspolnego z Haruhi. Narazie dorwalem God Knows w mp3 320kbps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6713 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki...
trafilem wlasnie na kaze no stigma i zapowiada sie dosyc ciekawe poki co @edit dla tych co lubia ogladac anime online jak ja w mare niezlej jakosci zapraszam shinden-anime.info Ostatnio edytowany przez milano8 - 19-02-2009 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6714 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Kaze no Stigma przy powyzszych seriach ssie ; ) A anime online to chyba nikt tu juz nie oglada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6715 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 19-02-2009 o 01:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6717 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a ta dziewica of bittah to manga ? jak tak to odpada
ja niestety jestem jedynym chyba co anime onlinr oglada poniewaz nie chce mi sie sciagac i nie wiem skad ... zwlasza jak na rapidzie to no czens |
![]() |
![]() |
![]() |
#6718 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pff.. cofnij się na 1 stronę tematu. Ja ściągam z mininovy, albo z torrenty.org (jak nie masz tam acc, to Ci dam, tylko zagadaj na gg) : ]
![]() |
![]() |
#6719 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Cytuj:
Nipah~! Corgar Frizz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() oj dzisiaj to ja chyba zostawie sobie w spokoju szkole i bede oglądać rideback. Zajebiste jest!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |