|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli wyzywaliście się i tam była wzmianka o nauczycielce to lipka.
Jeśli nic nie było o żadnych nauczycielach np. Ten od matmy to taki Skur***yn lub podobnych to raczej nic wam nie powinna zrobić. Zawsze wiedziałem ,że nasza-klasa.p śmierdzi i nie mam tam konta ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() najfajniejsze ejst to jak ludzie mowa ze to słuszna kara. A gówno prawda rozprawka w zyciu wam sie do niczego nie przyda, jak na maturze lub w szkole sredniej napiszesz rozprawke to ciebie wysmieja.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na tescie gimnazjalnym jest rozprawka, nie zawsze, ale sie zdarza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() i co z tego ? w szkole sredniej nie znajdziesz rozprawki! na maturach etc tez nie ! a zrob mi prace magisterską na podstawie rozprawki to ciebie tylko wysmieją. To jest nieprzydatne gówno!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Swoją drogą, u mnie była trochę podobna sytuacja. Kumpel założył temat 'Seks, alkohol, dziwki i narkotyki czyli co z półmetkiem', nauczyciel go upomniał, że trochę nie wypada (ale obyło się bez kar, z tego co wiem).
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Widziałem podobną sytuację. Obyło się wtedy bez kar, ale uczniowie potem nie mieli zbyt przyjemnie nawet z samym dyrektorem...
Wniosek: Po co takie coś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Wywalić ją z Forum proste ( :
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiem też Twojej frustracji o byle gówno, i tego "wyśmiewania", rofl. Cytuj:
@down Możliwe. Albo wręcz przeciwnie - szkolny przywilej każe, gdy w poleceniu proszą o napisanie rozprawki, jebnąć wielkie 'CHWDP' i pasujący obrazek, więc jak ktoś napisze rozprawkę, to zostaje wyśmiany. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 19-02-2009 o 12:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() moze to jakas elitarna szkola i tam gdy dostaniesz 4, a nie 5, to przez 2 tygodnie wszyscy sie z ciebie smieja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu się zgodzę, osoba która wymyśliła gimnazjum ma u mnie reported, bo kiedyś było lepiej, a teraz gimnazjum to młodociani przestępcy i "tyrane" normalne dzieciaki.
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() #Granteon
Moja mama i tak wie że klnę. #Juzefek No cóż kazała nam napisać to co mówi i tyle :/ I powiedziała(nauczycielka) cytuje: "Za karę napiszecie rozprawkę na temat..." Nikt tam nie wyzywał żadnego nauczyciela, forum już zostało zablokowane tzn. prywatne ;]
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesteście szczeniaki, zachowaliście się po szczeniacku i tak zostaliście ukarani. W 1 gimnazjum nie macie żadnych szans. Liceum, ot inna sprawa. Tu się traktuje ludzi jak dorosłych (bo z reguły tacy już są). Skoro klniesz to Twoja sprawa. Ale też byłem świadkiem czepiania się nauczyciela, że koleżanka w drodze do szkoły paliła fajke. Niepojęte to dla mnei jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem, jak u was, ale u mnie było w regulaminie napisane, że trzeba dbać o kulturę słownictwa w szkole i poza nią.
Rozprawka to wcale nie jest kara; jak byłam w III gimnazjum, rozprawki mieliśmy zadawane co najmniej raz na miesiąc (przed egzaminem - raz na tydzień).
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja mam gorzej- już od października co tydzień (czasami po półtora- zależy ile ma sprawdzianów klasówek itp do sprawdzenia ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 19-02-2009 o 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Niech nauczyciele zdejmą klapki z oczu i zrozumieją, że 90% uczniów ma ich w dupie, rzuca na nich kurwami i ich nie lubi.
Czy oni naprawdę sądzą, że są fajni, że ich lubią itp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |