|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Nokiasymbian, człowieku, czy ty na prawdę myślałeś, że 28ms może iść na infernalisty dla zysku? Albo bez utamy? To już by trzeba być całkowicie nienormalnym. Ludzie myślcie, czasem to mnie aż porażają te wasze wypowiedzi...
![]() |
#22 |
Frequenter
|
![]() Czy wy nie rozumiecie, że ktoś może pójść na coś w Tibii DLA ZABAWY!!!
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Profesja: Sorcerer
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() @UP
to do mnie ? ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2x @up.
Też popieram, ja sam ledwo go bije a ci wyskakują z tekstem że da rade na 28 lvlu, a koleś który zrobił temat do tego mówi że wali z icicle po 100, dsy będą go bić po 150, GÓWNO PRAWDA, on max bije z icicle po 60, DS'y może będą hitać go po 70 a Infernalist ma 3450 HP i się leczy po 400-600, nawet jak go będą ds'y bloczyć to jak infer przywoła FE który nieźle bije z łapy, może wybić dsy, a zanim ziomek zdąży zejść schodami już dostanie duże combo i to że ma 900hp z utamą nic mu nie da, przy combie fire wave + GFB + fire bomb + fire ball + fire explo wezmą z 2000 hp jak się nie mylę, ziomek się nawet obejrzeć nie zdąży |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() omg... zal dupe sciska jak sie na to patrzy co piszecie
koles pytal o taktyke bicia itp. a tu kazdy rowno mu jedzie ze na 28 nic nie zdziala. Pisal przeciez ze chce zabic dla zabawy ,sprobowac moze jego postac, jego waste. @topic ja ci nie pomoge bo nie duzo o tych mobach wiem xd ale mam nadzieje ze znajdzie sie ktos na poziomie i napisze konkretnego posta
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobra kurde jak masz forse na takie wasty to sobie idź, ale się nie rozczaruj że liczyłeś na coś dobrego a loot to 50gp i jakieś śmieci które się po depo walają |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Patrz na poprzedni post użytkownika piternet w tym temacie. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arathorn
Jednak potwierdza się teza, że średnia wieku tego forum nie przekracza 12-13 lat, przecież te dzieci nawet nie potrafią czytać, napisałeś, że byłeś, zabiłbyś ( wiem, że da radę, tylko najgorzej tego ds'a postawić, bo hit od infernalista w utamo, i nei masz many na to ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2009
|
![]() Dobra może i dasz go zabic takim sposobem no ale takim tokiem myślenia to ty będziesz miał waste 200k na godzine... a exp z tym że musisz go podzielic na dsy + musisz czekac na respa + bijesz go pewnie pare minutek wychodzi taki lipny jak na tobie na którym mógłbyś spokojnie expic...
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy ja gdzieś napisałem że to dobry sposób na exp czy loot? Po prostu chciałem sobie jednego zabić DLA ZABAWY - bo temu gra ma służyć, a nie biciu jak najwyższego levela czy jak największej ilości kasy. A exp to praktycznie na pewno gorszy niż na tombie bo myślę że max 20-25k/h bym wyciągnął gdzie na tombie wychodzi z reguły 25-30.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Co się produkujesz Arathorn (chyba wróciłeś na forum po dość długiej nieobecności nie ?) jak i tak im do rozsądku nie przemówisz. Teraz nie ma już w tibii takich pojęć jak bicie dla zabawy, czy nie patrzenie na waste ... ;/ Więc pewnie niewielu Cię tu zrozumie, jak można sobie dla zabawy 28 sorcem bić infernalisty, a nie rooty na darashii bo się bardziej opłaca i szybciej level idzie.
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() daj sobie spokój z nimi i z tym tematem;d ten nokiasymbian tak temat ogarnia jak pierwszy lepszy noob z carlin, kropik to samo
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Nie wiem co powiedzieć ;<
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Wawa
Świat: obsidia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Przeraża mnie myśl, że w Tibii coraz mniej ludzi gra dla zabawy. Coraz więcej osób patrzy na tą GRĘ (gra - forma ZABAWY) jak na pełnoetatową pracę...
@Arathorn Gz pomysłu i powodzenia przy biciu następnych infernalistów ![]() ![]() @Nokiasymbian Reported Temat do zamknięcia. Odpowiedź padła w 40 różnych wersjach (od udanej próby, w co jestem skłonny uwierzyć, po combo 2000+ xD). @down Chyba nie przeczytałeś wszystkich postów... Ostatnio edytowany przez Gustek - 20-02-2009 o 09:25. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki.
Imię: Quarden
Świat: Calmera.
Poziom: 188
|
![]() Byłem tam 90+ ms, zeby sprawdzic jak padna dsy szybko.
Na*******ał je po 100+/- , wiec nie oplaca sie stawiac dsów do blocku. Ja to bilem z frigo i taka sama zmuła jak na wrl z morta. Sd tez ładnie wchodzi. Porownywalne hity jak do wrl. Nie wybieraj sie tam ![]() waste i b. łatwo pasc ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy ty jakis durny jestes? DS'y mają go blokować a jak dsy będą przy tobie to jak infernalist walnie to z gfb albo z innej "obszarówki" to ziomek oberwie a jak dsy będą blokowały to infernalist będzie się skupiał na atakowaniu dsa a ziomek nie oberwie z gfb ani z fire wave bo go nie dosięgnie, oraz jest 0% szans na przerzucenie się bo będzie zblokowany. A tak wogóle zanim ziomek go z icicle trafi bez zaznaczenia go żeby hotkeyem zrypać to on sobie uleczy to co mu walniesz a to DS odwala 99% roboty w walce bo rani mocno i bloczy -.- Czy ty infernalista kiedyś widziałeś czy po prostu na OTS'ie grasz gdzie SD jest nieskończoność a na start masz demon seta, 100cc i wszystkie runy? Weź wyjdź -.- |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() |
![]() |