|  | #6901 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   | w 2 stopniowej klasyfikacji.... 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 22-02-2009 o 16:58. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #6903 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | powiedział hentai 5 poziomu..... 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. | 
|  |   | 
|  | #6904 | 
| Użytkownik Forum | Pytanie za 6 punktów: Czy wkurza was ta reklama ''włatców muh'' na dole? O ile macie. 
				__________________ Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz. Chętnie pomogę : ) Amor patriae nostra lex! Miłość ojczyzny naszym prawem!  | 
|  |   | 
|  | #6905 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. | 
|  |   | 
|  | #6907 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 10 2008 Lokacja: Będzin Wiek: 34 Posty: 688 Stan: Na Emeryturze   | Nie chciałbym ci psuć humorku i wybijać cię z transu swojej własnej wszechmocy, ale ta wypowiedź pochodzi sprzed czasu w którym ogłosiłeś się "panem". Cytuj: 
  . @Rayza Zrobiłeś wtedy screena o_0 
				__________________   Ostatnio edytowany przez Otakuma - 22-02-2009 o 18:28. | |
|  |   | 
|  | #6908 | 
| Użytkownik Forum | Dobra, co mam robić? 
				__________________ Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz. Chętnie pomogę : ) Amor patriae nostra lex! Miłość ojczyzny naszym prawem!  | 
|  |   | 
|  | #6909 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 10 2008 Lokacja: Będzin Wiek: 34 Posty: 688 Stan: Na Emeryturze   | @Sam Hmmm, na początek możesz się zająć Narim  
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #6910 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 11 2004 Lokacja: Uć Wiek: 33 Posty: 2,319 Stan: Na Emeryturze   | ef - a tale of memories (bo chyba o tym mowa?) jest w czolowce dramatow, ktore widzialem. Nie wiem kto ci naopowiadal takich bzdur. | 
|  |   | 
|  | #6911 | 
| Użytkownik Forum | Ale co mam mu zrobić? =] 
|  |   | 
|  | #6912 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | @sam zgadnij :3 każdy sie tu poświecił żeby stać sie kimś.... 
|  |   | 
|  | #6913 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 10 2008 Lokacja: Będzin Wiek: 34 Posty: 688 Stan: Na Emeryturze   | ;> możesz z robić z nim co chcesz, daje ci wolną rękę. Wynikiem twoich działań ma być pokazanie [panu] Nariemu, kto tu jest koniem a kto królem. Właśnie! Ja Otakuma mianuje cię Samie na głównego nadzorcę mojego haremu. 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #6914 | ||
| CS Tibia.pl Team | Cytuj: 
 A to jest dopiero kloc (oczywiście IMHO). Więc... Nigdy nic nie wiadomo ;P Wsio zależy od gustów. 
				__________________ Cytuj: 
 eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. | ||
|  |   | 
|  | #6915 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 @Otakuma Dzięki, czuję się zaszczycony i już zabieram się do roboty. 
				__________________ Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz. Chętnie pomogę : ) Amor patriae nostra lex! Miłość ojczyzny naszym prawem!  | |
|  |   | 
|  | #6916 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 11 2008 Lokacja: Hinamiwarszawa Wiek: 34 Posty: 149 Stan: Niegrający Imię: Sonozaki Mion Gildia: The Three Families Poziom: 135   | shuffle memories to druga seria shuffle : D a od efa sie odpierwiastkowac prosze : D | 
|  |   | 
|  | #6917 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
  Ale ja mówię o Shuffle! Memories, nie o efie ... @up jak hostowałem tego super obrazka na imageshacku to cie tu nie było  Ostatnio edytowany przez Sasse - 22-02-2009 o 18:54. | |
|  |   | 
|  | #6918 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 11 2004 Lokacja: Uć Wiek: 33 Posty: 2,319 Stan: Na Emeryturze   | @eerion Tia, ZnT jest klocem, chociaz z pierwsza seria mam zwiazane calkiem mile wspomnienia (jedno z pierwszych ecchi, ktore widzialem). Kolejne serie tylko pograzaly ZnT. Natomiast pierwszy ef... Ogladalem go juz dosc dawno, widzialem przez ten czas mase innych dramatow i ef jest dalej w mojej czolowce. Wszystko jest kwestia gustow - oczywiscie, ale nie zapominajmy, ze w anime jest tak duza rozbieznosc gatunkowa, ze jedyna obiektywna ocena moze miec miejsce tylko w zakresie podobnego gatunku. A jak ktos danego gatunku nie lubi to nie jest w stanie obiektywnie ocenic danej serii ; ) @up Okej ; ) Ostatnio edytowany przez Grocix - 22-02-2009 o 18:58. | 
|  |   | 
|  | #6920 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | 
|  |   |