![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Wciskanie sd to przeciętny poziom? To gratuluje.
Przeciętny to jest Be ast... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry, ale pvp w tibi polega od jakiegoś czasu na wciskaniu hota z sd tylko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2009
|
![]() to pokaż mi/powiedz mi jaki jest wysoki poziom , bo chyba nie będziesz sdków walił używając ,,use with'' i najeżdżając na przeciwnika... Ty oczywiście exure to zawsze odpoczątku piszesz zamiast wcisnąc hotkeya ta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() masterzy pvp pochwalcie sie swoimi filmami a nie tylko pierdo licie. pewnie wiekszosc z was nawet nie nagrała by filmu na tym poziomie. Nie najlepsze to jego pvp ale bez bota, jak ten be ast. mi się podobało i myślę że dobrze mu poszło.
Ostatnio edytowany przez ZeUs PiEkArZyK - 23-02-2009 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Tak dobrze mu poszło, że 20 minut później char skończył na rooku xD
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Bla, bla? Jak ja nie trawię tego tekstu. "zrób sam i pogadamy". Gówno, nie argument. Takie 'zaczepki' do niczego nie prowadzą i jakby mają na celu ograniczenie krytyki, więc przystopuj : ]. Oglądałeś Rocky III? Uważasz, że złe? Zrup sam lebsze!!1!!. Coś w tym rodzaju.
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hacked plix ? : [ Więc nie czepiajcie się prawdziwego ownera, bo h4x0r sam napisał na początku filmiku "By Akila". ;] @edit Co nie zmienia faktu, że Polaczkek. ; o
Ostatnio edytowany przez qq2 - 23-02-2009 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie coś :
![]() Wbija w ziemie COOKOLWIEK I KOGOKOLWIEK na pvp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jakie masz argumenty? O! Nie masz żadnych? Próbujesz być fajny. O! Nie wyszło Ci. O! próbujesz mi dojechać? O! Gówno mnie to obchodzi.
Oprócz wciskania sd na chama można też używać summonów, m walli. Kondzioo Wiesz, że ja Ci nic nie muszę udowadniać? Sram na to co o mnie myślisz ty i inni idioci, którzy potrafią powiedzieć "Żal mi cię" jedynie nawet nie mając żadnych argumentów. Idę się pouczyć od tego pro playera jak zabijać 60lvl 30 bo to strasznie trudne :< @up Na non-pvp łatwiej kogoś ubić, bo gra tam 70% idiotów tibijskich xd Wiem to z doświadczenia. Ale frag ładny ;d
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku." Ostatnio edytowany przez caveki - 23-02-2009 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Caveki, chyba gramy w inne gry, moze ty grasz z samymi Wizavami, Arachami i innymi na serwerze, wtedy moze Be Ast jest przecietny.
Cytuj:
Cytuj:
Z tego co ty piszesz to wnioskuje, ze z duzym prawdopodobienstwem bys tego 38 msa w ogole nie zabil. Zabil kogo mial zabic. To, ze botowali - tacy akurat sie trafili. Nie zabil ich widowiskowo ani bezblednie, po prostu zwyczajnie. Przecietnie.
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() KURWA śmiech! Po co miał stawiać fe? Po to by kurwa zdjąć tego msa właśnie w 20secund a m walle by zblokować exit i tunel ptasi móżdżku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Brak
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
dlatego chcialbym zobaczyc Twoj film. I nie tylko po to zebys mi udowodnil ze jestes kozakiem.. bo jezeli naprawde nim jestes to chcialbym obejrzec sobie jakis fajny film z pvp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() wezcie se takiego 60eda i nagrajcie swoj filmik xd
ale no paralizowac 38msa to mistrzostwo xd ale be ast bez bota by podobnie ogarnial xd Ostatnio edytowany przez AdiZgOlekk - 24-02-2009 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|