|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#27741 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cebool of pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 178
Poziom mag.: 24
|
ee tam tibia auto jest spoczko
a na tibie nie wydaje zł co za tym samym idą jakieś boty... ss z botkiem wystawiłem bo i tak wszyscy wiedzą ze botuje wiec co mi tam @vice125 z hiroósa się smieje bo mam na niego foch ;/ wiec......![]() Ostatnio edytowany przez Cebool - 22-02-2009 o 21:59. |
|
|
|
|
|
|
|
#27742 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: ZG
Imię: Eternal Knight Marco
Profesja: Elite Knight
Poziom: 333
Skille: 106/103
Poziom mag.: 10
|
Nowy Addon
![]() ![]() Niusy ze swiata tipji 22:05 Shinu'man [71]: to ide sobie do szkoly slucham radia a tu mowia w dniu 22.02.2009 gracz w tibie o nicku heross z servera harmonia dostal bana na 7 dni za na*******anie bezbronnych noobow 22:06 Shinu'man [71]: cialo matki znaleziono w smietniku nieopodal jego domu 22:06 Shinu'man [71]: sasiedzi nie spodziewali sie takiego obrotu sprawy i zostali bez dachu nad glowa 22:06 Elder Druid Marco [100]: DDDD22:06 Shinu'man [71]: niestety nie udalo sie uratowac kota ktory byl na dachu splonol razem z reszta domu 22:06 Shinu'man [71]: ;d 22:13 Shinu'man [71]: albo tak komunikat z ostatniej chwili zapalony gracz w tibie 313 rp o nicku heross jest poszukiwany listem gonczym za zabicie w brutalny sposob 2 pluszowych misiow oraz 1 zabki na ulicy z wstepnych ogledzin okazalo sie ze zabka byla pod ochrona Ostatnio edytowany przez Marco Techace - 22-02-2009 o 23:43. |
|
|
|
|
|
#27743 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2008
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Master Zewcio/Sir Rebus
Profesja: Knight
Gildia: Undead Warriors
|
|
|
|
|
|
|
#27744 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
pamietasz jak z herganonem cie scigaliśmy dawałeś relogii na knighta i płakałeś na Helpie ? ale miałem ubaw mam gdzieś z tego jeszcze filmiki jak poszukam to dam heross tak samo "Huncił sobie na poi DL (około 270 lvl ) wpadły 2 nooby herganonek i achonek pohuncic sobie plague a heross przestraszony w venore juz siedział widziałem ten ból i strach w jego małych oczkach (= pozdro i goł
|
|
|
|
#27745 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#27746 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ta... xx stron temu byl ss jak probowaliscie mlody of pirat bloknac na poi ale cos wam nie wyszlo =)) (moze 60 lvl na poi nie ubic? pro_/ |
|
|
|
|
|
|
#27747 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
A co miaem robic ku..jak niestac na schodach blokac go ? |
|
|
|
|
|
#27748 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2009
Imię: MLODy of PIRAT
Profesja: Elder Druid
Gildia: NN
Poziom: 158
Skille: 26
Poziom mag.: 74
|
Cytuj:
i was pohakowali retardy czeba byc cool zeby dac sie haknac a co zrobisz 70 rp na 10 waterach i hydrze ?????????logłem bo mieliscie takie elo pro fast handy ze tak te m wale leciały jakby moja babka je żucała na lagu x/ koxy jestescie bo na was nicht nie mogł rulac bo ktos zaczoł to cry do gm ze "ruling help pk pk harmonia ajem ded " ale feru był chciałem wpasc m walowac no nieda rady wpada gm i boj o wasze słodziutkie dupki ze wielkie lejendy tipij patna i sie w rl potna ![]() i mnie deletuje bo ssiecie mu wacka irl :/ old ss kiedy miałem hunta za zayebanie boh i jakis nic sie mi nie stało :/ bo sie popisywał pro handem który miał jego bot ale reka szybsza;/ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27749 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2009
|
up
a ty lepiej sie nie odzywaj bo tylko spamujesz |
|
|
|
|
|
#27750 |
|
Guest
|
Heross to pipka jak przyjdzie co do czego? a wez kurwa stul morde plx
|
|
|
|
#27751 | |
|
Użytkownik Forum
|
sorry nie mogłem się powstrzymać
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez paffelek - 23-02-2009 o 17:03. |
|
|
|
|
|
|
#27752 |
|
Guest
|
zapraszam na behe quest servis
![]() 5 k icz plejer |
|
|
|
#27753 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
|
roo specjalnie tak pisze, bo nie chce żeby go wyśmiali za LICZNE błędy w inteligentnych (co w jego przypadku nie jest możliwe) wypowiedziach. Lepiej robić błąd za błędem i się nie narażać
Żałosne![]() |
|
|
|
|
|
#27754 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Szwecja
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
|
|
|
|
|
|
|
#27755 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
|
[dupoliz_mode]
Cytuj:
@topik, stara fota bo sie mody dopieprzają ![]() btw, hunted troche schodzi na psy. patrz nowe tematy na glownej tipja.pel Heross zbanowany, Smierc najlepszego polaka omgomgogmogmog jakby to roo pisał : / |
|
|
|
|
|
|
#27756 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Arthas Sorcererek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Reavens
Poziom: 180
Skille: Xx/Xx
Poziom mag.: 75
|
Cytuj:
LvL 92 ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27757 |
|
Guest
|
Hiroołs tlumaczy sie z wszystkiego omylnie bo nie wiadomo ktory ovner wtedy gral
((((((((((((((((((((((((((A ktory dostal bana????? Czy moze fifty fifty?? Maly dowod ze jest dwuch ovwnerow (innych nie mam ten ss na forum znalazl a dobrze wiem ze nasz hirools szauje). Przecie on jest z Wodzislawia sl. nie?? :>>>>>>> [IMG][ ![]() [/IMG]Moze ktos z Piotrkowa znajdzie sie i potwiedzi byc moze to info?? NIe dla mnie tylko dla was bo ja dobrze o tym wiemHirools spadek |
|
|
|
#27758 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2009
Imię: Ancient Oblivion
Gildia: Crystal Kingdom
Poziom: 51
|
Ostatnio edytowany przez Ancient.Oblivion - 23-02-2009 o 20:56. Powód: Bo mi sie chcialo |
|
|
|
|
|
#27759 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2008
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Vice Roye/Throianka
Profesja: Paladin
Gildia: Demonic Nightmares
|
@maaciek993
Mam ta sama Fotke DD |
|
|
|
|
|
#27760 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2009
Imię: MLODy of PIRAT
Profesja: Elder Druid
Gildia: NN
Poziom: 158
Skille: 26
Poziom mag.: 74
|
no założmy że on sharuje no i co??????
70 %/boci /sharuje ;///// ja tezzzzzzz on nie ;/////// tylko mówie ja se moge napisać hail new york i co mam 2 ovnerów jeden w nowym jorku xdddd???????? |
|
|
|