|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() MOWIMY O TIBI A NIE O REAL LIFE WIEC TAK TRZEBA MOWIC O LUDZIACH ZNACZACYCH W TIBI A NIE W REAL LIFE.
Znaczący – osoba, która w procesie socjalizacji odgrywa istotną rolę przy kształtowaniu się osobowości jednostki społecznej i wpływa na jej zachowania. HAAHHAHA ZIOM ALE MI CIE ZAL NAPISALEM POSTA A TY MINUTE POZNIEJ ODPOWIADASZ, SIEDZIEC NON STOP NA STRONIE I ODSWIEZAC LICZAC NA NOWE POSTY HAHAHAHAHAHA.
|
![]() |
#13682 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
tak dokladnie tak odswiezam co w tym takiego typie get life |
|
![]() |
![]() |
#13683 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2009
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lucia Seno
Profesja: Knight
Świat: Furora
|
![]() Stracił no i ma pecha mi to wisi...
btw Feb 24 2009, 13:29:53 CET Killed at Level 29 by Kara Typh and by Alma Drax wpadli po mnie jak skilowalem gnoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13684 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
![]() Moze i wydziera morde ale są efekty i to sie chyba dla wszystkich liczy. Jak by darł ryja i gówno robil to raczej nie zagrzał by tu miejsca.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Hytry ile razy pz wbiles?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13687 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2009
|
![]() Cytuj:
Ja jestem Marcin milo mi. A ty kim jestes hahaha nikim dawales postac szwedom i myslisz ze jestes pro elo elo ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13688 |
Użytkownik Forum
|
![]() @do jakiegos tam pana up
Jesli mowisz ze zlodzieje zostaja usunienci to kurwa look na to ze ja nikomu nic nie zajebalem i nie mialem do tego checi wiec kurwa wypraszam sobie do huja. co do thorii to juz pewnie tam zostana z dempahem. ja nie zamierzam juz nikomu pomagac i niegram na thorii tylko na innym serwie gdzie ja tylko sam gram i nikt ze "złodzieji". bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#13689 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak Thaerus dawal chara swojego szwedom to ty masz murzynska pyte
![]() |
#13690 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Cytuj:
Ty zoodix ale ty masz zdaje się deleta... wiec nie grasz już na furorze. Proszę abyś przestał się wypowiadać w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia.
![]() |
![]() |
#13691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13692 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @swiety Ta, myszy mu kabel od neostrady wpierniczyły
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 24-02-2009 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2009
Lokacja: Poland
Świat: World of Tibia
|
![]() Powiem tyle na cholera komu te wojenki a nie lepiej jest pokazać siłę na potworkach ? Może się niepotrzebnie wtrącam bo w sumie to nie moja sprawa kto kogo i za co ale mam nadzieje że w końcu dojdziecie do porozumienia i zaczniecie myśleć o innych a co ważniejsze wykonacie akcje razem typu questy lub addony.
Mam nadzieje że będzie coś jeszcze z tej furory ![]() Pozdrawiam wszystkie walczące gildie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13694 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Word. ![]() ![]() ![]() ![]() Edit1: Wielkie wydarzenie w świecie Furory, Youen aka parufczak w końcu osiągnął 200 lvl ! Link do tematu: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2508452 Edit2: Wielkie wydarzenie w świecie piłki nożnej! Liga mistrzów powraca! Komu kibicujecie? Kto dziś wygra? Glory Glory Man U _/
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 24-02-2009 o 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13695 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps: Ekwador dał bym ci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13696 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli szukasz kultury to zle trafiles ;d Wiele osób nie wie co to kultura osobista, najlepiej olac takie osoby ;d
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#13697 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13698 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps: Panowie pewnie domu przy rodzince tez używacie brzydkich słówek ? Dobra rada chcesz być na poziomie to pokaż ten poziom a nie pokazuj jaki z ciebie kozak ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13699 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() Cytuj:
Nie to ze go bronie ale polowa plebostwa, nawet te pierdolone youeny i andrzeje go nawet nie slyszaly wiec japa, i ma chlopak ogarniecie jakiego tylko pozazdroscic. elo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13700 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra pewnie juz niekotrych denerwuje ze tak czesto sie wypowiadam ale jak sie czyta takie rzeczy to az sie przykro robi. Niejaki "marcin bez swojej postaci" w dupie byl chu** widzial ale oczywiscie wszytsko i o wszystkich wie. Nigdy nikt z zalozycieli DR ani tym bardziej zaden szwed nie mial wjazdu na thaerusa ani na postac ktora walcze. Ale z drugiej storny nie widze nic zlego w daniu komus do walki chara na ktorego nie moze logowac z roznych przyczyn przynajmniej traktuje ta gre normalnie nie tak jak niektorzy ze gdyby ktos im zjechal chociaz 1 lvl to by samobojstwo popelnili.
|
![]() |
![]() |