![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Blessy... ![]() ![]() Potem odrobiony lvl ![]() ![]() ![]() Dawać Więcej SSÓW!!!!!!!! I KOMENTARZE PROSZE ![]() ~Ice @edit: Cytuj:
2bp gmp 15% ![]() Ostatnio edytowany przez IceniX - 24-02-2009 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ca'bool
Profesja: Elite Knight
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 100
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]()
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Axiver
Poziom: 15
![]() |
![]() Wiadomość GUILD : Underground FightersIceinz jako leader gildi w najbliższych dniach zrobi reset. Czyli tłumacze o co chodzi . Polegać to będzie na usunięciu wszystkich użytkowników i ponownego przyjęcia w celu tzw. PORZĄDKU Przepraszamy zza utrudnienia. Wasz Vice-Leader Axiver Cześc 2 postu Jeszcze tego nie dyskutowałem z Ickiem ale poruszony został temat. " Dodanie Rangi " Polega na wprowadzeniu rangi np : Karany Lepsze jest to niż wywalenie z guild. Obraza członka gildi i zmienia się mu range Ale teraz do was pytanie jaka ranga podaję tu propozycję 1. Blazen of the Underground Fighters. 2. Karany of the Underground Fighters. 3. Punished of the Underground Fighters. ( Punished ang. karany ) @ Możecie też wstawiać swoje propozycje ![]() Ale w załacznikach CODE @EDIT Może jednak lepiej wywalać to jest kara poważna bo " gildia trzyma się razem " - Taserek
www.gameland.fora.pl Wszystko o grach. ___________________________________ " Nie opierd.alaj się w depo " Ostatnio edytowany przez Kamixx2009 - 25-02-2009 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Wrocław
Imię: Taser Knajt
Profesja: Knight
Gildia: Almighty
Poziom: 92
Skille: 81/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Nie wiesz dla nie ten pomysł z rangą jest głupi. Skoro jesteśmy gildia to chyba stanowimy jakaś wspólną cześć w świecie Tibi. Skoro ktoś wyzywa kogoś z gildi to nie jest on zbyt poważny bo po to są gildie żeby trzymać sie razem wspierać się na wzajem a nie obrażać się na wzajem. Myśle ze taki gracz który wyzywa osoby z gildi powinien opuścić gildie. Ale to jest tylko moja myśl i dla mnie to głupota. Pozdrawiam. Proszę o komentarze ![]()
![]() |
#586 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Axiver Spokojnie! Nie agresywnie xD
Wywaliłem dużą część osób,bo -nie grały -nigdy nie były na gc -obrażały innych -maja złą reputacje na serwie (lol kto się nie domyśli to noob ![]() -olewaja gildie -inny powód... Jesli zobacze ze ktos pasuje do wymagań up to leci xD @Axiver: pasujesz na lidera xD,.... Ale Ci go NIE DAM Blahahahah ![]() Cytuj:
![]() Cya ![]() @edit: Cytuj:
![]() Jako ranga karany: Axiver of the Underground Fighters ![]() ![]() ![]() No dobra marny joke ;s ;d Ostatnio edytowany przez IceniX - 25-02-2009 o 17:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem nowy tutaj 1 ss z statami itd. Jak zmienie kompa dam więcej xD.
![]() Nie wiem czy pójdzie ![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 25-02-2009 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: Ciechanów!
Stan: Niegrający
|
![]() Axiver - ee nie lubie Cie, nie znam i nie lubie
nie wytrzymalem i musialem to napisac |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Tez Cie dzieciaku nie lubie ![]() ![]()
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Wrocław
Imię: Taser Knajt
Profesja: Knight
Gildia: Almighty
Poziom: 92
Skille: 81/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @2up
Ulżyło Ci? Jak tak to proszę Cię opuść to forum ![]() ![]()
Szczerze? "Krytycy z internetu śmieszą mnie aż do łez" ![]() Ostatnio edytowany przez Taserek - 25-02-2009 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Abix Inat
Profesja: Paladin
|
![]() @Taserek
Jaki kozak Taser ;* ale i tak cie lubię ;D @Reszta Gz all i DAWAĆ WIĘCEJ a i jeszcze jedno do chu*ja pana odpier*dolcie się od Axivera coś wam zrobił? Dam ci rade człowieku patrz na siebie nie na innych ; p a tera pozdro ! ![]()
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Czy on się go czepia? Napisał, że nie lubi to nie lubi. Proste, co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Ca'bool
Gildia: Underground Fighters
Poziom: 100
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Aloha Metoos
![]() Wreszcie zagościłeś w naszych "skromnych" progach xD Ile to my sie znamy? ;q 1,5 roku? moze wiecej ;] I to tylko z tibi ![]() No witaj ;p
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Abix Inat
Profesja: Paladin
|
![]() @Kup.Se.Musk
Czytanie ze zrozumieniem ! Czy ja napisałem do pana, który nie lubi Axivera ? Ja napisałem ogólnie. ; >
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: Ciechanów!
Stan: Niegrający
|
![]() jak mozesz mnie nazywac dzieckiem ? chyba ze to znaczy cos innego niz osoba majaca x<Y lat
Taserek: siedzac na tym forum od 4 lat rzadko zdarza mi sie cos napisac, a jezeli juz to robie to uwierz mi ze wiem co robie i nachodzi mnie taka masowka "a noz kurwa musze sie wyzalic bo jestem pierdolonym hejterem". nienawidze gdy ktos ma takie podejscie do tibii jak Kamixx2009, zaczynam dostrzegac w nim same wady: * dziecinny nick * dziecinne staranie sie o zagospodarowanie swojego tylka * dziecinna uprzejmosc * dziecinne wpychanie sie do kazdego mozliwego tematu (przynajmniej przez chwile byl okres gdzie w trzech roznych tematach mozna bylo znalezc to samo zdjecie * dziecinne riposty - tfu... jezeli tak to mozna nazwac * spam emotow * spam tagow * spam teczowych kolorow * nie podoba mi sie jego avatar * nie podoba mi sie jego nick w tibii * nie podoba mi sie to, gdzie stawia przecinki * nie podoba mi sie jego ranga w gildii * nie podoba mi sie to co mi na to odpowie |
![]() |
![]() |