![]() |
#7621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Miałem oglądać Barce z Lyonem, dla mnie cholerne ciekawe spotkanie się szykowało, ale jednak padło na Inter i Manu. Cholera, stęskniłem się za Mou.
I Mou jest widoczny ![]() Świetny mecz, narazie bez goli, jestem za Interem. PS. Czyta ktoś choćby w przerwie relacje live na Zczuba.pl ? ;> Śmiechowo jest^^.
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 24-02-2009 o 22:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7622 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#7625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() no i remis... sądzę, że wynik jak najbardziej zasłużony dla obu drużyn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7626 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Arsenal-Roma 1:0 a powinno byc przynajmniej 3:0 skutecznosc fatalna a Eduardo z Adebayorem nadal kontuzjowani :/
![]() |
![]() |
![]() |
#7627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() no to wydaje mi sie, ze Barca i ManU awansuja, choć oczywiscie nigdy nic nie wiadomo. Co do meczu Inter - ManU. Gospodarze powinni dziekowac Julio Cesarowi, on im wybronil wynik, szczegolnie w pierwszej polowie. I ta połowa zdecydowanie dla gości, w drugiej Manchester nieco siadł, ale Inter tego nie wykorzystal, dalej ta sama słaba gra.
Wenger narzeka, że na Emirates przyjezdzaja zespoly, które na sile grają defensywnie. Zuplenie jakbym slyszal Smude, mam nadzieje, ze Tarasiewicz nie wzoru sie za bardzo Francuzie...
http://www.youtube.com/watch?v=OCfxAqCt4og Ostatnio edytowany przez Articuno - 24-02-2009 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7628 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() God damn it. Fajny mecz ten Inter-ManU, ale cholera dziwi, ze Ferguson olał troche zmiany, kiedy ManU sobie nie radziło, czyli 90% 2 połowy. Mou reagował, było widac, konsekwentnie, tu brawa.
Ogólnie mecz jak mówie fajny, ale brakowało jednego, szczególnie w 2 połowie... strzałów ![]()
![]() |
#7629 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Ogólnie wcześniej Rooney powinien wejść. Żal niewykorzystanych sytuacji Giggsa.
Bramka Juninho. Rozpływam się. Valdes jak zwykle pewna interwencja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7630 |
Użytkownik Forum
|
![]() Guardiola skomentował ten wolny miej więcej tak, że nawet 7 bramkarzami nie obronili by wolnego Juninho
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Valdes to jednak jest pocieszny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7632 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=-L8jMGwAYRY Oczywiście Rugby uważam za debilny sport, ale symulantów w piłce nożnej uważam (lekko mówiąc) za zbyteczny dodatek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7633 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Krucjata zakończona kompromisowo, ale i tak zmiażdżymy wrogie wojska, gdy te najądą na nasz Manchester!
Inter był wręcz bezbronny. Frustracja Zannetiego - haha ![]() Wolny Juninho - majstersztyk, z jakiego kąta : o @Down Ciężko przystawić bramkarza do napastnika : / Do tego, Zlatan jest ogólnie najlepszym piłkarzem Interu, a Cesar tylko tego meczu. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 25-02-2009 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7635 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A dziś mamy kolejne widowiska. Ehh Juve CFc...
![]() |
![]() |
#7636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() A mi sie mimo wszystko podobala gra Davide Santon'a. Mlodziak ma naprawde zadatki na najlepszego lewego obronce, miejscami skutecznie powstrzymywal Cristiano z czego sie bardzo cieszylem ;]
i ofkors Julio Cesar \m/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() No ja licze ze Juve dzisiaj sie dobrze zaprezentuje ;p chodzi o dobro Calcio. Z wystepu Interu jestem mhmm ani nie zadowolony ani nie rozczarowany,troche zbyt bojazliwie zagrali na poczatku.
Co do Santona to ma od kogo sie uczyc fachu, podpatrujac ich na treningu i przykladajac sie tak jak dotychczas chlopak wiele osiagnie,szkoda ze Balotelli nie chce brac z takich zawodnikow przykladu.
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 25-02-2009 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7639 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() wtf, ditto ?
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 25-02-2009 o 18:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Starcie gigantów...
FIGHT! @Edit Czekam, aż Straznik_Monopolowego i Haszel (pewnie ma inny nick, ale każdy wie o kogo chodzi) wbiją się w wir walki... ![]() Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 25-02-2009 o 18:06. |
![]() |
![]() |