![]() |
#5021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() No to niech odchodza myslisz ze mi zalezy?
![]() p.s a przy*******am sie do tych co zawsze musieli sie odzywac na akcjach (czyli ty faza i palacz) edit: I prawda jest taka ze prawie kazda wasza akcja beze mnie lub Hola konczyla sie failem.I wiem ze ty uwazasz sie za mega super pro goscia,wiec moze zrob swoja gildie z tymi twoimi ziomkami,tam sobie lideruj i zobaczymy czy taki cwaniak jestes. Ostatnio edytowany przez HellFrycek - 23-02-2009 o 22:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2009
Imię: Parcatras
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unique Fighters
Poziom: 165
|
![]() Tak tak kadza nasza akcja bez was to normalnie epic fail
![]() Nawet Michael ktory cie zawsze broni powie ze to nieprawda, dzisiaj to potwierdzilismy ![]() @Down Do wszystkiego? Jak ty afkowales to pilnowalem zeby cie nikt nie zabil, a za chwile mnie wyzywasz bo sie spytalem czemu mw nie rzuciles. Po prostu wystarczylo odpowiedziec, ale nie ty musisz powyzywac wszystkich wkolo ![]() Tak samo divine dzisiaj tez kicknales :> Bo napisal twoj stary ![]() ![]() A najbardziej mnie rozwalila twoja odpowiedz "Jakim prawem tak do mnie mowisz" czy cos takiego. Czlowieku za kogo ty sie uwazasz? Jak dla mnie jestes zwyklym egoista, ktorego nikt nie obchodzi a swoje niepowodzenia zwala na all wokolo ![]() Ostatnio edytowany przez Tiganna - 23-02-2009 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Użytkownik Forum
|
![]() Michael mnie nie broni tylko wyraza swoje zdanie,co ty sobie myslisz ze wszyscy beda za toba?Jesli ktos jest dla mnie w porzadku to ja dla niego tez,ty zawsze sie musiales wpierdolic do wszystkiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja tam uważam, że nie mamy dobrego lidera ktokolwiek nim jest, ale to jest tylko moje zdanie.
A co do otsa takiej jak icechaw to raczej cięzko się na nim czegokolwiek nauczyc ;d. Ale też ludzie słabo ogarniają ;s
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 24-02-2009 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5025 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale wiesz dla mnie gildia to jak rodzina - kazdy sobie pomaga.
A nasz lider pomaga komu? Jeszcze takiego fenomenu nie widzialem. Oprocz wyzywania i pokazywania ze on jest naszym mistrzem to nic innnego nie potrafi - no moze jeszcze na battle potrafi ladowac w swoich tylko dlatego ze ktos mu napisal cos co mu sie nie spodobalo ![]() @A propo akcji bez was Składamy praktycznie kazdego bez wyzywania od idiotow, zerowcow itd itp - prawie nikt od nas nie pada bo sie wspieramy a ty masz wyjebane na to ze kogos bija bo przeciez to ty jestes najwazniejszy i jak ty tak powiesz to nawet ginac mamy ![]() Ostatnio edytowany przez Tiganna - 24-02-2009 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5026 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nawet gdyby all byli z Silvery to i tak ciężko, bo przez 2-3 lata znajomości każdy grał indywidualnie i się kłócił ;d.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 24-02-2009 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5027 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jupi odbanowali konto
![]() Ale rozumiem jak ktos ma pz czy sie bije, ale nasz frycek mowi wprost ze ma wyjebane albo mu sie nie chce - wiec dziekuje za taka pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5028 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Popatrz na siebie bo sam swiety nie jestes i tak samo wyzywasz,i juz powiedzialem jezeli ci sie nie podoba to wy*******aj,idz sobie zrob swoja gildie.A co do tego ze nic nie potrafie,to zapewniam cie ze duzo wiecej potrafie od ciebie ![]() Cytuj:
edit: Pamietaj ze to ja zalozylem ta gildie i kazdy mial wybor,ja nikomu nie kazalem dolaczac,a jesli jest tak zle jak ty sobie to mowisz to czemu jeszcze ludzie siedza w tej gildi?Ty poprostu wyolbrzymiasz to wszystko bo sie wzajemnie nie lubimy,ja mam swoje zdanie ty swoje.Ja wiem ze moje zachowanie czasem zostawia do zyczenia ale to ty tylko sie przy*******asz do tego(+palacz,faza),nikt inny. Ostatnio edytowany przez HellFrycek - 24-02-2009 o 15:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5029 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() I jak myslisz ze tylko my sie dopie*** w 5 to sie bardzo mylisz ![]() Myslalem ze mozna to sobie wyjasnic jak dorosli ale widze, ze mam doczynienia z dzieciakem wiec nie mamy o czym rozmawiac ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5030 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest roznica miedzy war frag,a random pk ale no tak zapomnialem na non-pvp tego sie nie nauczysz.
No i co ze nie widziales zebym komus pomogl?Tobie napewno bym nie pomogl.Myslisz ze ludzie tylko mnie obgaduja,ale ja bym ci radzil popatrzec na siebie,bo o tobie tez ludzie mowia.I nie wyjezdzaj mi teraz z tekstem ze nie mam co napisac to pisze ze o ciebie tez obgaduja,tylko poprostu tak jest. A co do rozmawiania z dziecmi to ty wlasnie sprawiasz takie wrazenie jak na vt probujesz byc mega super smieszny i pierdolisz z faza albo palaczem jakies farmazony. edit:A i jeszcze apropo traktowania jak smieci,to nikogo z SILVERY oprocz ciebie ofc tak nie traktuje,a inni ludzie co dolaczyli do guild,to mam na nich grubo wyjebane i tak 3/4 z nich to nie ja invitowalem. Ostatnio edytowany przez HellFrycek - 24-02-2009 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5031 |
Użytkownik Forum
|
![]() A silvera to swiat non-pvp? Moze i o mnie gadaja, ale ciekawe co
![]() A ty mnie traktujesz jak smiecia? Fajnie masz ![]() Lepiej idz padnij na battle albo pospamuj ue bo to jedyne co robisz - a pozniej wyzywanie calej gildi, ludzi z silvery rowniez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5032 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom tak ja spamuje tylko ue
![]() ![]() btw i tak na marginesia,to jest moj godzinny spam ue 16:08 Using one of 81 paralyze runes... 16:52 Using one of 26 paralyze runes... I co takiego mowilem do michaela?"Kurwa co ty robisz?" albo cos w tym stylu?Zreszta moja sprawa co robie i czy wyzywam czy nie.Jak tobie albo komukolwiek innemu to nie pasuje,to nie wchodz na vt i po sprawie Ostatnio edytowany przez HellFrycek - 24-02-2009 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5033 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
a ty odrazu z pyskiem i z tekstami "no zabij no zabij" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5034 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo spamujesz sana jak mamy 1 typa w trapie bez sensu to powiedzialem zebys nie spamowal. Dzisiaj to samo bylo - 1 typ w trapie a 2 od nas padlo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5036 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jak dalej nie rozumiesz o co mi chodzilo to.... End |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5037 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy tu "otsujecie", a ja powoli doganiam co niektórych hah
![]() Destro, od dziś ty więcej bocisz xDD ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 24-02-2009 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Gyyyzyyyy
xD xD xD /\ za krótki post był -_-
![]() |