![]() |
#14281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
Stan: Niegrający
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 244
Skille: 100/97
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
jak na razie to ty jestes niepoinformowany i oznajmiam ci ze zawsze bronilismy swego ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ejdz-h - 25-02-2009 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14282 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2008
Lokacja: Łuków
Imię: Bokon Odel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dementhess
Poziom: 208
Poziom mag.: 81
|
![]() proponował bym skończyć tematy typu pvp bo kto z Dark Imperium zna bsp/dempaha/nicklasa i innych szwedzich liderów z którymi wygrali chłopcy z Candii. A powiem wam krótko czy oby wasz wielki kolega z Furory nie stoi teraz w "pz"? bez napin panowie bo temat światy pvp jest raczej po naszej stronie.
wielkie gratulacje że sendi/ri'goku/darkseph/jaca poszli ownować Saphire bo tam chociaż nie ma takiego gówna jak tutaj które powoduje jak zawsze jedna gildia ![]() Ostatnio edytowany przez BokonOdel - 25-02-2009 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14283 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() hahaha i kto to mówi ten który się głupio pytał kto to jest Dempah pfff botuj dalej dzieciaczku to dostaniesz bana i się skończy dziecinada a Ty Ago morda bo Ci tu niejako pozwolili grać. Żałosne to wszystko[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2009
Lokacja: Pokój?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leon Skurkins
Gildia: Unique Fighters
Poziom: 124
Skille: 87/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ![]() Neło <3
![]() |
#14286 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14288 |
Zbanowany
|
![]() podpowiem Tobie że dempah nie tylko na jednym serverze lideruje... i jest to koleś który nie musi z każdym wygrywać
![]() póki co to nie oni uciekli z pvp na non-pvp... tylko na odwrót ![]() Chcesz wymieniać się na różne sytuacje typu... Dempah grał charem o nicku "Avorian" i zrobili massloga było fajnie bo to było na kyrze pobiegli na statek bili się, też było fajnie... Była openka wygrali też było fajnie... To jest na porządku dziennym na światach pvp gdzie są wieczne wojny. Ostatnio edytowany przez BokonOdel - 26-02-2009 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14289 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() edit. Cytuj:
Podpowiem ci, ze nic ciekawego nie pokazal. Juz lepsze taktyki ma zyrafa (zmasslogowac sie na 170 ek, uciec w strone statku trapujac sie w ten sposob i opierdolic). Btw. zauwazcie, ze nie cisne Sendiemu i reszcie, poniewaz sam sie przenioslem na inny server, takze pvp. Bardzo sie ciesze z tego powodu, ze Sendi zmienil wreszcie swoje nastawienie i zrozumial jakim bledem z jego strony bylo sprzedanie chara 'Sendrius'. Ostatnio edytowany przez Agroky - 26-02-2009 o 00:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14290 |
Zbanowany
|
![]() odpowiedz mi teraz ilu z was przeszło z Danubi na Candie i już tam nie wróciło... a teraz lece spać bo jeszcze trochę się edukuje
![]() Nie każdy musi grać na pvp... bo niektórzy widzą większy sens w biciu bossów niż pizganie się przez 90% czasu trwania wara na pustyni Ankrahmun. I taka rada by żyło się lepiej.Napinki o to kto poszedł i gdzie były niepotrzebne... Lepiej skopać tyłek pajacom niż czepiać się swoich. Bo mimo wszystko my dalej uważamy że Team Beka jest bliska Dementhess i na odwrót chyba że się myle |
![]() |
![]() |
![]() |
#14291 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2009
Gildia: Pompa Girls
Świat: na 100%
Skille: Nooby
|
![]() Panowie, zaraz tutaj Pompa wparuje pociśnie swoimi Tekstami i będzie koniec.. <lol2>
PzDr _/Pompa Girls_/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14292 |
Użytkownik forum
|
![]() A czy ja sie napinam? Poprostu rozsmieszylo mnie, ze jakis pajac uwaza tempaka za boga, a masterplan za jedna z najlepszych ekip pvp. Co do Danubii, w sumie nigdy nie przestalem tam grac, zawsze w mniejszym lub wiekszym stopniu bralem udzial w jej zyciu. Mam tu na mysli sytuacje od blokowania accountow przeciwnika, az do wybierania sie na jakies akcje. Jedyne czego nie zaluje, to to, ze na Candii zarobilem na tyle duzo, ze jestem ustawiony na Titani na dluzsza chwile.
Poraz setny daje ten ss ;P ![]() Ostatnio edytowany przez Agroky - 26-02-2009 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14293 |
Zbanowany
|
![]() więc proste... Ty uważasz że straciłeś czas grając tutaj zaś inni że go zajebiście spędzili... To już są szersze upodobania ludzi których ja i Ty swoim gadaniem nie zmienimy. A że niektórzy są dwulicowi to mi przykro..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2009
Lokacja: Wroclaw.
Imię: Lex Dev
Gildia: Silent Force
Skille: 83/81
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: PL?
Imię: Waleczny Damrokyy
Gildia: Neomycinum
Poziom: 280
Skille: 106/97
|
![]() Cya forum.tibia.pl. Dość czytania idiotyzmów.
Zastanówcie sie nad tym co robicie i co dałoby sie osiagnąć poprzez współdziałanie, albo chociaż nie wchodzenie sobie w drogę. Tymczasem..
![]() |
![]() |
![]() |
#14296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Darexin
Gildia: duzo ich było
Poziom: 426
Skille: -/31
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Cóż Sendi zrozumiał że sprzedanie postaci na furorze ponad 2 lata temu było błędem, chodź Furora wtedy sie rozwijała dopiero. Dempah, co do Dempaha - upierdolić, i zwiewać na campa, dać loga. To co pokazał na Furorze było śmieszne - to ma być battle commander? pff
Co do ekipy Dementhess - szanuję tam prawie wszystkich(no może pare osób XD) , szczególnie Cayana którego znam od 1 lvla, chodź przebywanie w obecnośći Darksepha zryło im mózgi co bardzo wiele osób przyznało nawet z tej ekipy. Sam Bokon Odel kupił odemnie pacca jak byłem w Bombie - w ten sam dzień pokazała sie ekipa Mana Zagond itd jak hunciliśmy Hellgoraka i wymyślił sobie swoją niby wojne - mógłbym być 600k na +, ale nie rób drugiemu co Tobie nie miłe, i szanuje osoby poważne ![]() Team Beka jako jedyna gildia z której troszeczkę znałem Skunzga, reszty nie kojarze - nie oceniam proste. Agostino i jego ekipa, starzy znajomi, którzy po tym jak pokazałem się w Bomba Boys zrobili ze mnie złodzieja... Tak bywa z ludźmi, chodź jeden z ownerów Saintdora? jeśli dobrze kojarze wciąż pozostaje fair. ~Archimondrius aka stary owner Veetra;c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
The bible of millennium, Eklezjastyk. Ostatnio edytowany przez Eklezjastyk - 26-02-2009 o 01:49. Powód: zdjęcia władować nie mogę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14298 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
Stan: Niegrający
Imię: Agostino
Gildia: Dark Imperium
Poziom: 244
Skille: 100/97
|
![]() Cytuj:
kto mi pozwolil grac? XDDDDDDDDDDD takie teksty to do swoich kolegów a nie do mnie smieciu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14299 |
Guest
|
![]() [quote=Kfjat;2477954]"prO polisz.
najz żócanie emŁali ." 23:58 Diegoholikus [157]: WYJEBANE 23:58 Diegoholikus [157]: MAM 23:58 Diegoholikus [157]: NA SZKOLE 23:58 Diegoholikus [157]: XD 23:58 Diegoholikus [157]: EXURA "" 23:58 Diegoholikus [157]: CZEBA GRAC W TIBIE xD diego Diego gogo tibia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14300 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ci po prostu spokój i mogłeś sobie grać. A co do Dempaha to obejrzycie sobie więcej nż jeden film z jego grą i niekoniecznie wtedy kiedy przegrał bo nei każdy wygrywa cały czas. Dla tych, którzy myślą że widzą a nie wiedzą że pvp to nie tylko umiejętność wymyślenia taktyki a samo on nie gra tylko na Furorze. Ostatnio edytowany przez Vafanculo - 26-02-2009 o 09:47. |
|
![]() |
![]() |