![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ostatnio trochę bawię sie w producenta (czyt. Fruity Loop ;d) xD. Ocenicie mój pierwzszy Skit ?
http://www.wrzuta.pl/audio/y7qjStYMl8/pierwszy_skit
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Up
Brzmi psychodelicznie ![]()
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzisiaj 'Stworzyłem' coś jeszcze ;p. Troche mniej psychodeliczne, o wiele bardziej luźne ;d. A tak wogle to sie jeszcze was spytać chciałem czy ktoś oprócz mnie widział trackliste O.C.B
![]() http://xantro.wrzuta.pl/audio/lkpDFNDWuc/funky_skit
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
![]() |
![]() http://www.wrzuta.pl/audio/bIFWx8JhKH/miskes_-_szczecin
jakaś chociaż minimalna poprawa? ; ]] he poki co wiecej nie nagrywam ^^
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() IMHO źle robisz że nie nagrywasz. Głos masz dobry, flow zaczyna się w twoim przypadku dopiero kształtować a już i tak jak na amatorke gnieciesz. Trochę ciężko rozróżnić które fragmenty są dla ciebie ważne, które chcesz zaakcentować, no ale jak dla mnie i tak nieźle.
@Edit: Najgorsze jest to że momentami bit jest głośniejszy od ciebie. Albo wycisz bit albo podgłośń wokal.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 23-02-2009 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() http://www.hip-hop.pl/ustawki/album_...?id=1194521281
Co powiecie na to? Nagrywała grupa z mojego miasta, ich wiek to wtedy 16 czy 17 lat. BTW: Ja sam ćwiczę rapowanie jak jestem w domu, ale wątpię żebym kiedykolwiek wrzucił na neta swój kawałem (chyba że zrobię naprawdę widoczne postępy, ale wątpię bym miał talent).
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? Ostatnio edytowany przez Dragonit - 27-02-2009 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
![]() |
![]() Cytuj:
korzystając z okazji, kolejna porażka ![]() http://www.wrzuta.pl/audio/pLfxuaUTh...rendy_-_frajer Z kumplem, bo chciał żebym z nim coś nagrał ;]
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Maggic - Z życiem!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Ktos mi powie jak tam nowa plyta OSTRego, bo na RSie mam errory?
Edit: Ok, przesluchalem 4 kawalki, calkiem spoko. :# Lepsze imo od 'Ja tu tylko sprzatam'.
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 28-02-2009 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Liczyłem na coś lepszego ale i tak dobry materiał.
Ostatnio edytowany przez -Thug- - 16-10-2009 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() @UP
Mamy dopiero marzec... (no prawie. Za dwie godziny.)
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() Ty sie Koszyk znasz d;
Dla niektorych OSTR to juz wyrobiona marka i z gory wiedza ze material ich nie zawiedzie. Jak ktos oczekuje ostrego caly rok to nawet jak dostanie to samo tylko ze na innych bitach to mu sie bedzie podobalo. Tak samo teraz bedzie nowy HG, ja prawde mowiac czekalem na ich plytke. Moze niektorzy uwazaja ze to plytki zespol ale mi sie podobaja, pozatym dostali jakas tam nagorde za plytke Klucz wiec nie moglo to byc bezsensowne gadanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No na pewno lepsza od "Ja tu tylko sprzątam". W ogóle, zaryzykowałbym stwierdzenie że to najlepsza płytka OSTRa. Chociaż i tu jest kilka słabszych kawałków. O dziwo, z featuringów najmniej oprócz Kochana podobał mi sie Evidence. A wszyscy się nim tak jarali ;d.
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() Płytka Ostrego na pewno lepsza od Ja tu sprzątam ale chyba Hollyłódź mnie zajarało bardziej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mnie chyba jednak bardziej O.C.B
![]() "Ten świat byłby dziwny, gdyby nie było rapu" @down: Na featuringach OSTR jest najlepszy, przynajmniej dla mnie. A OCB jest odmienne, przynajmniej dla mnie.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 01-03-2009 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam czekam aż ostry wyda coś kompletnie odmiennego. W takich całkiem innych klimatach tak bitowych jak i słownych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
|
![]() Wrzućcie coś bez przeklinania(podobno to nie hip-hop ale...). Chce se posłuchać w czasie grania.