|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#903 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Minni> do nomad caves mogą się dostać tylko ci z PACC. Idziesz pustynią od strona ankrahmun cały czas na północ a gdy już dotrzesz idz trochę na wschód w stronę brzegu, aż zobaczysz schody skierowane na północ. Wchodzisz po nich. Na szczeline kładziesz scimitar (tak to się poprawnie piszę-nie wierzysz to jesteś n00b), a dwie kratki w prawo lejesz wodę. Wchodzisz w przejście, które Ci się pojawi i włazisz w teleport.
LibellAstus> przeczytaj Goroma Quest na "www.wiki.hunted.pl". Poniżej sposobu na przejście bariery, są sposoby na dotarcie na inne wyspy. ale pamiętaj! Na nich są nie tylko Gs-y! wawrzyniak13> Edron, Malada*, Talahu**, Dzielnica Alchemiczna Yalaharu. *-Jedna z wysp archipelagu Forbidden Islands (Zakazanych Wysp). Można tu spotkać wszystkie rodzaje Quar Scoutów **-Znana również pod nazwą Hydra Island czyli po prostu wyspa hydr. Nazwa ta pochodzi od hydr które ją zamieszkują w liczbie około 25 i często występują grupami. Zaletą jest mailbox. Niektóre teksty sa skopiowane z www.wiki.hunted.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Nie wiem czy to pytanie tu pasuje, ale odpowiedniejszego tematu chyba nie ma ...
Jak się dostać do tej wieży na południe od Dwarf Bridge? O ile pamiętam kiedyś dało się tam wejść bez przeszkód, ale teraz wejście jest zablokowane. EDIT: Już wiem, post można skasować.
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? Ostatnio edytowany przez Dragonit - 27-01-2009 o 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Guest
|
![]() Gdzie znajde elder beholder? Czy sa na packa???
Prosze o dokladna droge ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2009
Lokacja: Thais
Imię: Heantos
Gildia: Będe szukał
Świat: Honera
Poziom: 19
Poziom mag.: 14
|
![]() Ja chcem wiedzieć gdzie wystepują te stworki
![]() ![]() W OKOLICACH THAIS OK |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W okolicach thais nie występują. Dwarfy: http://tibia.pl/earth.php?x=32535&y=31913&z=0&q=215.74 (Także w kopalniach na obrazku) Co do Thiefów to nie pamiętam BlackSmith: Hellgate, na wszystkich poziomach (UWAGA: Czasem są w dużych ilościach)
ej mi tez ;< Ostatnio edytowany przez kropik - 28-02-2009 o 15:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2009
Lokacja: Thais
Imię: Heantos
Gildia: Będe szukał
Świat: Honera
Poziom: 19
Poziom mag.: 14
|
![]() ale jak sie tam dostac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Lokacja: Łosice
Imię: Mateyowski
Świat: Refugia
|
![]() Wychodzisz z Thais północną bramą. Potem kierujesz się w stronę Thais Bridge i przechodzisz przez niego. Potem do Dwarven Bridge i z Dwarven Bridge do góry. Jak dojdziesz do końca przejścia skręć w lewo i idź wzdłuż skalnych ścian. Napotkasz po drodze dwie kopalnie. Niżej znajdują się jeszcze cztery.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Guest
|
![]() poda mi ktos linka z mapa respa??
|
![]() |
![]() |
#911 |
Guest
|
![]() Gdzie znajdę dragon lordy ? czy ktos pokaze mi dokładną droge ze screenami był bym wdzięczny.
|
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2009
|
![]() mógłby ktoś pokazać mapke z zaznaczonymi dragami w yalahar?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Tu masz największe i najważniejsze respy dragonów i drogi do nich. Zarówna dla facc jak i pacc.
http://tibia.org.pl/static/out/artyk..._Dragonow.html
![]() |
![]() |
#914 |
Guest
|
![]() może to nie ten temat ale nie mogłem znaleść innego, wszedłem do fibula treasure ( bramka 50 lvl) I teraz nie moge z tąd wyjść bo nie znam wyjścia niżej zamieszczam screena czy ktoś mi pomoże jeśli możecie piszcie na GG:
2598363 Z góry dzięki i pozdrawiam http://img9.imageshack.us/img9/7425/beztytuuanp.png |
![]() |
![]() |
#915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2009
|
![]() Potrzebuje jakiegoś ciekawego miejsca do skillowania knightem gdzieś w okolicach Thais (oprócz Ancient Temple i Fibuli), najlepiej rotworny albo mino... Sam szukalem ale niczego ciekawego nie znalazlem... Liczę na waszą pomoc :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Użytkownik Forum
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Na south od Thais, Whiteflower Temple (tam gdzie kupujesz blessa). Oboka sa beary do skillowania, a jeszcze nizej kilka mino. Raczej malo kto tam chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Venominus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Endless Nightmare
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() Gdzie są dragi w yalahar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Użytkownik Forum
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2009
|
![]() poniewaz czeka mnie skillowanie na pallku napisalem dokladny poradnik o miejscach wystepowania potwora (najlepsze taktyki na jakim lvl mozna na nie isc itp ) poswiecilem na niego sporo czasu (wlasne doswiadczenie +tibia wiki i tibia.pl)link do poradnika : http://www.***********.com/494307469.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2008
Lokacja: Z kupczy, tam gdzie się krowy... xD
Imię: Thor Erigose
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 60
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Gdzie znajdę ice witche na Yalahar?