|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() 146 accounts have been deleted today for mass login with illegal software. Play fairly and follow the Tibia rules!
hahaha będzie porządek z botami ![]() Lista aktualnie zbanowanych http://erig.net/xphist-country.php?cctld=BOT (dziwne, tylko 1394 osoby) |
![]() |
|
![]() |
#762 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Forgotten Ones
Świat: Pythera\Aldora
|
![]() Cytuj:
10:38 GM Iscen on Pythera [2]: what was your motivation to become a tutor? 10:38 Ravix Tyred [70]: My eng ssux http://www.flogao.com/zygabudu |
|
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() I tylko tyle poniewaz nie ma tam osob ktore maja ukryte chary
![]() A z tymi dzisiejszymi kasacjami to dziwnie jakos, wszystkie 150 osob mialo wczesniej bana ze polecial delete? ^.-
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Szukam:P
|
![]() Widziałem tutaj dyskusję dotyczącą tego po ilu banach jest delete. A moglibyście mi powiedzieć (szukałem na t.com ale coś nie mogłem znaleźć) czy ban 30 dni naprawdę ulega wykasowaniu po 6 miesiącach (tzn. po pół roku od bana, nawet takiego poważnego mam czyste konto?)
Pozdrawiam
#765 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() Cytuj:
Tak, criminal rekord znika ci po 6 miesiącach i masz czyste konto.
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. |
|
![]() |
![]() |
#766 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Oświęcim
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Henry Cortez
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 62
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#767 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Na forum.tibia.com jest propozycja, żeby wszystkim boterom, sharerom itp. od razu kasować konta, bez ostrzeżenia. Cipsoft tę propozycję odrzucił, ale jeden z jego przedstawicieli stwierdził, że będą bardziej indywidualnie traktować każdy przypadek i za wyjątkowe przewinienia mogą faktycznie od razu usuwać konto. W tym przypadku może nie tyle chodziło o to, ale że było to za "mass login with illegal software", czyli, jeśli dobrze rozumiem, po prostu mage bomb, to konta użyte w tym celu były i tak pewnie przeznaczone tylko i wyłącznie do tego, a na dodatek i wybotowane od początku do końca, więc Cipsoft uznał, że nie ma co się z nimi cackać i najlepiej je po prostu podeletować.
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 28-02-2009 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#768 |
Guest
|
![]() Żal mi tych osób na tym forum z takimi tekstami jak "dobrze że dostałeś bana, dobrze Cie tak!! " "ale botowałeś i już i dostałeś bana" typowa wiocha
dzieci neo.. a niech se banuja ile wlezie w niedługim czasie będą same nooby plax free itens biegac po mapce i sie cieszyć ze zlocili z cyklopa halberde. a osób z PACC coraz mniej ![]() pewnie większa połowa nie ma pojęcia ile osób ma konto PACC z i botuje. pozdro |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() idiotyzm ... jak można botować to takie żenujące, daje głowe, że wiekszość boterów to polacy, bo tylko temu narodowi chce się mieć coś za nic ... precz z botami, predzej czy później będziecie marginesem...
niech żyją nolify !
#770 |
Guest
|
![]() Dokładnie precz z botami >.<
|
![]() |
#771 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Lokacja: Rudnik nad Sanem
Imię: Podu Cedria
Profesja: Knight
Gildia: Heroes
Świat: Nova
Poziom: 36
Skille: 66/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja osobiście cieszę się ,że ci którzy botowali mają bana
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Nareszcie zaczeli robić to, co powinni zrobić 3 lata temu.
|
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() No To Spoko Tylko Ze Ja Mam W Dupie Tibie Gram Tylko Dla Tego Ze Kuple GrajĄ (jest To Jedyny Srodek Komunikacji) A Szkoda Czasu Na Stanie W Dp To Boota Wale
|
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moze nie wiecie... Wczoraj wpadl GM na guardii(czytaj botuardi) wyslalem 3 repororty na boty... I co odpisal? Ze botterzy dostana kare "soon", zapytalem go co jezeli botterzy zlamia ten ich system... To powiedzial ze sie wtedy beda martwic..
Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() To chyba logiczne, ze nie chcialo mu sie ruszyc dupy skoro niby maja superelo system... zapowiadalo sie dobrze, ale ostatnio sie osmieszyli z tymi 100 kontami, bo szkoda im tracic klientow.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
#779 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2009
|
![]() No wracamy do botowania.
|
![]() |
![]() |
#780 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Stan: Niegrający
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
A tak btw. to ten ich skypt jest dziwny, bo sprawdzają kolesia kilka dni i dopiero wtedy banują... @up nie radzę, mój kumpel dostał bana na 30dni, kilka dni po znowu botował i dostał deleta po 4 dniach ![]() |
|
![]() |