Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-03-2009, 11:27   #14021
Casius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2009

Stan: Niegrający
Imię: Tideusz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inso~
Świat: Danera
Poziom: 185
Skille: 100
Poziom mag.: 25
Domyślny

Wy pierdolniecie jestescie ;] Piszecie ze ja z alu doszedlem , a do swat ile osob doszlo xD

Co ty porki wiesz o nas , gownem to jestes ty
Graj tam u siebie i nie komentuj jak ludzi nie znasz , nasza decyzja gdzie poszlismy i mam na takich jak wy wj ~!

Szafa ma szacuneczek , best ziombel to jest , odpierdolic sie od niego , moze kupil chara na 60 ale ma 210+ Ale nigdy bez boota gral , i takich jak on sie szanuje , Buziak Szafa;*

A wlasnie boty wracaja

Haha To all elo ,,i,, !~

Tideku~

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-03-2009, 12:02   #14022
Mapacza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Konin

Stan: Początkujący
Świat: Xerena
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
Mapacza ma numer GG 7114539
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Casius Pokaż post
Wy pierdolniecie jestescie ;] Piszecie ze ja z alu doszedlem , a do swat ile osob doszlo xD

Co ty porki wiesz o nas , gownem to jestes ty
Graj tam u siebie i nie komentuj jak ludzi nie znasz , nasza decyzja gdzie poszlismy i mam na takich jak wy wj ~!

Szafa ma szacuneczek , best ziombel to jest , odpierdolic sie od niego , moze kupil chara na 60 ale ma 210+ Ale nigdy bez boota gral , i takich jak on sie szanuje , Buziak Szafa;*

A wlasnie boty wracaja

Haha To all elo ,,i,, !~

Tideku~

jepiej sprzedaj gp i oplac sobie korki z polskeigo
Mapacza jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 12:02   #14023
TarkarMura
Użytkownik Forum

TarkarMura's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2009
Lokacja: Szczytno

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
TarkarMura ma numer GG 4406798
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jagaoo7 Pokaż post
ogarnij sie nigdy nie bedziesz mial szacunku jak ja mialem albo mam moze jeszcze;p ty jestes ZEREM= ]
chlopak przed warem kto sie sprol to spal nie bilem cie bo mi dupe lizales i byles tide ziom a on moj
never nie payne ja nie ty ;DDDDDDDDDD ciota 3ever

ja tam jestem dumny z siebie z 4 wary na danera wygralem i 1 przegralem i starczy ale zawse ja wal;czylem na charze ;Ddddddddddd a nie jak wy pizdy
i wbilem 1 fraga na war Swat Vs SIlent ;dd Elder cabal jesli sie nie myle

bałem sie pz wlaczyc?

szanuj sie dziwko
o takim eq jak ja na rs w tamtych czasach to sobie moglems pomarzyc tylko chlopak:ddd=ddd=))=dd

a no z Porkim tez mialem w huj problemy ,cos sie kluclismy o Geo;P ale widac ze chlopak umie napisac prawde nawet przeciwko swojemu teamowi i za to SZACUNEK W HUj
wierze ze moglby was ,tide smoqa aluzuza wyjebac z inso jakby tylko zechcial ale ma wyjebane w danera,;dd 3manko moze cos na pandori rozkminimy heh;p

aluxuz to jest juz nie war pamietaj,nikt nie ma szans wyrgac z inso,...
to jest fun ze sttrony vox i gow
TO NIE JETS WAR Powtarzam GOOD LUCK sorry ale to nie jest war poraz 3
;//////////// załamka
Caly czas nawijacie tylko o tym szacunku... Kazdy ma na to wyjebane naprawde Jaga jaki ty miales szacunkek a jaki ma Wizoo, nikogo to naprawde nie interesuje. A co do twojego Jaga szacunku to moze i jakis miales ale juz go nie masz...

Jaga caly czas sie przypie.rdalasz do Tide, ja pamietam jak sie razem trzymaliscie i miales zawsze wiekszy lvl od niego, a moze do niego masz taki zal ze cie wyjebal z lvl bo nie rozumiem tego kompletnie caly czas sie przypie.radlasz.

czy bales sie wlonczyc pz? moze i nie
Ale to zaden szpan biegac z rs z jakims eq

Moze i nic do ciebie nie mam Jaga ale wku.rwia mnie te ciagle pisanie "Jestes Zerem", " Nie masz szacunku" i tym podobne...

Opanujcie sie troche

14:15 Wizoo Knight [76]: teraz usiadz i przemysl co powiedziales
14:16 Tarkar Mura [50]: a co ty kurwa myslisz ze ja w tibie na stojaco gram ?

Ostatnio edytowany przez TarkarMura - 01-03-2009 o 12:05.
TarkarMura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 12:18   #14024
mam_ek_na_non_pvp
Guest

Domyślny

ale tu spamu ;<
zreszta jak w co drugim temacie ze "zdjeciami" ; D
a szkoda bo fajne mieliscie sski z warow ; ////
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 13:23   #14025
Casius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2009

Stan: Niegrający
Imię: Tideusz
Gildia: Inso~
Poziom: 185
Skille: 100
Poziom mag.: 25
Domyślny

stary 01-03-2009, 13:32   #14026
Rafal13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2008

Imię: Rhazi Toon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Neverlet
Świat: Balera
Poziom: 105
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez struspendziwiatr18 Pokaż post
jesli mowicie ze tidas i szafa to pionasy to qrwa kim wy jestescie w tym vox/gow ?:
chyba nawet pass od venta wam nie dali

aaa ofc to wy wiecie najlepiej jak jest w inso, to wy wiecie czemu alu dolaczyl (nawet nie wiecie w jakich okolicznosciach, ale dla psa nie wytlumaczysz)
Arczi....Porki tez mowi ze tidas i szafa to pionasy,a on jest w twojej gildi,wiec chyba cos tam sie zna.

Mialem tego nikomu nie mowic,ale jak widze wasze posty to musze napsiac.
Szafa,co ci Fifi powiedzial jak zmieniles passy od Szafinio jakis czas temu,ze jak nie dasz mu ich znow to cie zbanuje bo ma list i po banie bedziesz mial hunta od Inso i tak musiales dac passy ponownie..i tu widac ze jestes nikim tam.

Alu,tak,doszedles jak juz wojny nie ma. Vox se robi masslogi dla zabawy,kazdy wie ze nigdy nie wygraja tej wojny.

Jedynie Philip i Arczi cos moga zrobic w Inso...reszta moze najwyzej oddac chara.

Btw..Tide,ja bym sie pilnował na twoim miejscu co mowie,bo Porki ma wiecej do powiedzenia na Danerze niz ty,on zna Lukexa dluuuuuuuuuuugi czas,a ty? Nawet nic o nim nie wiesz.
Co Lukex powie to kazdy zrobi,tak wyglada Danera.

Ostatnio edytowany przez Rafal13 - 01-03-2009 o 13:35.
Rafal13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 13:42   #14027
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto

Imię: Szafinio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insomniacs
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
Domyślny

taa rafik hahaha jakoś nie ma nikt oprócz mnie passów do szafy i co mam bana?????????? żal
Podczas wara jak looslem z 5 lev wiadomo w*****ony etc. ale pogadałem później normal z fifim wyjaśnił pare rzeczy i jest sim wygraliśmy wara lev na*****łem more i teraz takie leszcze jak ty mogą chuja mejknąć. Ty mi kurwa chyba po prostu zazdrościsz pucybucie jebany, że się tak do*******asz robię to co chcę i wy*******aj ode mnie lamo jebana. Moja sprawa co mejkam ;]
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy
23:23 Quenative [78]: meat please
23:23 Pox Paladinen [145]: haha
23:23 Quenative [78]: or water

Ostatnio edytowany przez Kain90 - 01-03-2009 o 16:50.
Kain90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 13:54   #14028
CesarzRoxy
Użytkownik Forum

CesarzRoxy's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2008

Stan: Zbanowany
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
CesarzRoxy ma numer GG 5812671
Domyślny

Kurwa teraz sie do szczytna dojebali..
Te forum jest jak to kaczynski mowil ..Białe jest czarne, a czarne jest białe"

Owijasz węża wokół patyka i zastanawiasz się, czemu nie pluje trucizną.
CesarzRoxy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 13:55   #14029
TarkarMura
Użytkownik Forum

TarkarMura's Avatar

Domyślny

I o tym caly czas mowie

potraficie tylko siebie na wzajem obrazac

Gz Krawat ;]

Ostatnio edytowany przez TarkarMura - 01-03-2009 o 13:57.
stary 01-03-2009, 14:08   #14030
Pdf
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Konin

Imię: Sapr
Domyślny

Porkas
100% racji.

Szafa
Tez slyszalem cos o tym co rafik pierdoli, pomysl skad jak takie friendy jestescie z fifim :> ^^

Smoku last smoku
Nie rozumiesz ze mamy wyjebane na ten swiat? Kto chcialby grac na swiecie w ktorym jedynym sposobem aby przezyc jest lizanie asska? :> Pomysl chlopak.

Tide
Ja na twoim miejscu zamknolbym pizde by przetrwac^^

Szyna~
If u are interesed just pm me.
I dont have my pricelist yet, so u can offer me.
Pdf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 14:17   #14031
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Domyślny

szyna to było zupełnie inaczej.... zresztą pogadałem potem z lukexem all jest wyjaśnione, gdyby było naprawdę tak jak to opisał rafik to przecież bym nie grał roflmao. Never nikt mi nie groził huntem i wyjebaniem z inso powiem więcej w gildi mam szacunek i to for me się bardziej liczy niż jakieś frędzle z forum czyt.(guber,rafik)

anyway do ciebie nic nie mam, kiedyś sporo gadaliśmy now kontakt się troche urwał. Pozdro :*
stary 01-03-2009, 14:52   #14032
Rafal13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2008

Imię: Rhazi Toon
Gildia: Neverlet
Świat: Balera
Poziom: 105
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kain90 Pokaż post
taa rafik hahaha jakoś nie ma nikt oprócz mnie passów do szafy i co mam bana?????????? żal
Podczas wara jak looslem z 5 lev wiadomo w*****ony etc. ale pogadałem później normal z fifim wyjaśnił pare rzeczy i jest sim wygraliśmy wara lev na*****łem more i teraz takie leszcze jak ty mogą chuja mejknąć. Ty mi kurwa chyba po prostu zazdrościsz pucybucie jebany, że się tak do*******asz robię to co chcę i wy*******aj o de mnie lamo jebana. Moja sprawa co mejkam ;]
To czemu sie tak denerwujesz jak o tym powiedzialem?
No na Danera nic nie moge,tak samo jak ty na Balera.
Masz szacunek w Inso?Myslisz ze Lukex,Breno,Zek albo Felipe cie szanuja?
Gadaja z toba tylko zeby miec chara na wara.
Rafal13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 15:15   #14033
Phil128
Użytkownik Forum

Phil128's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
Domyślny

Prawda jest taka ze 2 lata temu najwiecej mial do powiedzenia damu, gdyby trzymal z lukexem dalej by mial ale cuz rok temu odwrociles sie przeciwko mnie, ja udowodnilem ze byles wrong i straciles swoja "wladze" jak wy to nazywacie..

A kto wie co bedzie za pare miesiecy, moze ja bede w sytuacji jagi i to on bedzie pomiatal mna nie tak jak ja teraz pomiatam wami

Kazdy ma troche racji w tym co mowicie ale tak wskoczyliscie na alu ze doszedl do inso a kazdy z was jak by mial dobrego chara by chcial wejsc zeby sobie troche pozadzic.

O damu nie mowie ale o jadze i c.o wy nawet wejscia na venta voxa nie macie, pewnie wiem wiecej o ich zamiarach/planach na war niz wy i wy mowicie ze alu szacunku nie ma?

Przyznam ze kazdy nowy ktory wchodzi do wara 1 raz jest pionkiem, tak jak ja czy artur bylismy w esterno tak na poprzednim war byl tide szafa czy artu..
new war przyszedl daliby chary again bo juz sobie kazdy ufa, i w tym momencie pionkami ich nazywac nie mozecie bo zalozmy ze bym zabil smoqa za cos i nie mial prova zadnego to bym musial placic, za ten sam reason zabil bym aluzuxa i nikt by sie nie przejol bo nam nie pomogl wczesniej, teraz ma szanse sie pokazac w war.

Invnolem alu do inso bo kumplujemy sie od dluzszego czasu jak anubisem na 20 lvl jeszcze gral, chcial isc na poprzedni war ale nie bylo potrzeby, juz bylo dawno wiadome ze dojdzie tak jak Karol (chester,hera) mowil

Wiecie ze lvl to nie wszystko, ja w vuco vuco vice bylem na 88 lvlu, przy czym damu mial 170 ek i mial juz mniej do powiedzenia niz ja.

Ok prawda taka ze kazdy z inso moze robic co chce (z umiarem) do czasu kiedy z br trzyma dobrze.

pzdro 4 all

btw damu, ja zadnych listow nie robie wiesz ze walcze z bopem na xxxx servach jak bym chcial to bym mogl miec listow odgroma i posprzedawac je za xxxxxxxxxxxx kkkkk tak jak ty sam chciales kupowac, ja z 1 teamem siedze nie tak jak polowa z was tutaj zmieniacie strony jak skarpetki

http://www.flogao.com.br/druidphilip

Ostatnio edytowany przez Phil128 - 01-03-2009 o 15:17.
Phil128 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 15:31   #14034
Guber07
Użytkownik Forum

Guber07's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2007

Imię: Guber
Poziom: 120
Domyślny

Ty kurwa pasztecie z wiejskiej polki jestes taki zalosny ze jak widze twoje posty to mi sie nie dobrze robi ze znowu cos nabazgroliles na tej jebanej komodorze ... taka jest prawda ze lizales mu dupsko jak byl w swatach jak go prosiles i blagales jak jebany smiec zeby cie wspucil na expa itp itd tego nie pamienatsz frajerze juz ?? jak go nie znas zjaki jest to zatkaj pizde frajerze bo pomaga ziomkom i zawsze mozna na niego liczyc a nie takim pionkom jak ty zawsze byles pionkiem i zawsze bedziesz (teraz inso) poza tym nie mow hop poki nie przeskoczysz .... Nie znasz - nie pierdol ... auhsuahushauhsa tez wole miec szacunek u brudasow br-ow ktorym sie lize rowa niz u polakow hahahaha ty naprawde masz najebane pok kopula od tej Tibii ... elo pozdrow kotka xD
Guber07 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2009, 15:50   #14035
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Domyślny

kurwa ty masz coś nie tak w tej obsranej głowie???? kumplowałem się z mistikiem wtedy jak joinałem swata i mówił, że mam zebrać paru ppls do joiniecia na swata to asknąłem stacha i jage czy nie chcą dołączyć i poszli ze mną. btw nigdy się nie proszę o exp place po prostu się wbijam jak expią tacy jak staśko ;> pionasem w tym momencie to ty jesteś bo qrwa nic nie możesz mejknąc oprócz srania na forum, nawet 1% nie możesz tego co ja now na danera oczywiście kosztowało mnie to pare dedów w warsie, ale jak na tym wyszedłem??? jestem szanowany w inso lev odrobiony i wjebane w chuj more, gdzie qrwa nie przejde ludzie srają pod siebie żebym jebać nie zaczął AIJSIAJSIAJSIAJS to jest pionek??? moge all kurwa ty przy mnie jesteś jebanym cieciem, który jak grał czekał na swoją kolej aż padnie i się doczekał

pozdro bambusie pamiętaj na danerce pionasem to pozostaniesz jedynie ty bo co może taki pedałek huncony jak ty zrobić??? do czasu aż się kumplowałeś z arturem miałeś troche loozu, ale co się potem stało ojej??
Gardze takimi ścierwami jak ty ,i,

Ostatnio edytowany przez Kain90 - 01-03-2009 o 15:52.
stary 01-03-2009, 16:25   #14036
Guber07
Użytkownik Forum

Guber07's Avatar

Domyślny

Nie prosisz sie o exp place ? haha co ty nie powiesz uhasuh tak samo nie prosiles mnie czy mozesz wbic jak pozniej wpadles po mnie i placiles mi za uhy uAHUAHSUAHS opanuj sie cycku ... oderwales sie ledwo od butelki i pierdzisz pod nosem cos ... i huj ze mam hunta ale nie jestes cipka i na pewno nie bede placil wiec morda w kubel bo przynajmniej nie balem sie powiedziec ze jak bedzie war to dojde przeciw inso bo robia p.a wiec kto tutaj jest pionasem haha staraj hahah jak ja ciebei widzialem to fun mialem ze biega taki wsiok jeszcze na danerce co sie stalo ? powiedzialem swoje zdanie bo nie bede takim pionkeim jak ty ktory lize dupsko i jest posluszny jak pies ... co moge ? czas pokarze co bedzie wiec morda w bude i Ty klapsie mowisz ze ja nie umiem pisac popatrz na siebie "o de mnie" uahsua tak dla twojej swiadomosci pisze sie "ode mnie" alocha
stary 01-03-2009, 16:49   #14037
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Domyślny

hahaha no na bank ci płaciłem qrwa jak nie masz co pisać to byś bynajmniej prawdę mówił..no powiedziałeś swoje zdanie jak wszyscy, którzy padli od inso i zaczeli szczekać jak hunta wyłapali bo gdyby wcześniej powiedzieli pewny hunt i srake miałeś o loosniecie chara czego się doczekałeś i tak ASHAUSHAUHS.
Nie ogarze i ty chcesz mnie uczyć poprawnej pisowni pisząc "czas pokarze" ??
pokaże się pisze dziecinko widzę, że tego jeszcze nie miałeś w podstawówce??
a cipką to kurwa jesteś taką, że jeszcze większej never nie było bijesz qrwa na banie all ludzi tym co prezentujesz albo starasz się pokazać, przypudruj nosa i do taty na banana słonko :*

jak byś miał zamiar leavnąc pz kiedyś msgnij mi ok? thx xDD
idźcie się odprężyć ze staśkiem to co tam lubicie na tej prerii podłubać w nosie czy nawzajem rodzyny z dupy powygryzać.
xDD
stary 01-03-2009, 17:15   #14038
TarkarMura
Użytkownik Forum

TarkarMura's Avatar

Domyślny

@Philip

Nie kazdy w inso sie do tego umiaru stosuje...

Tak jak Artur jakis czas temu ubil mnie za nic...
Tak na prawde ubil mnie za to ze wbil sie na mojego respa
Exipilem Dragi na poh wbiegl tylko i spytal sie czy jest Demodras i polecial respa mi wybijac.. Prawda jest taka ze kto here na poh tego Demodras...

i za to mnie Arturek mnie ubil

Dla mnie to bylo zalosne

A malo tego mial mi jeszcze za tego deda nieslusznego dac pall armor , lecz do teraz nie widze arma ;]

pzr~

Ostatnio edytowany przez TarkarMura - 01-03-2009 o 17:17.
stary 01-03-2009, 17:16   #14039
Guber07
Użytkownik Forum

Guber07's Avatar

Problem

Po pierwsze pierw powiedzialem swoje zdanie a pozniej chycilem hunta przez to ze powiedzialem swoje zdanie a nie na odwrot kretynie ... po drogie tak bylo jak z of-a mnie pusciles a pozniej jak bylem w dp ab to sie pytales ile uhow stracilem i mi odeslales uhy taka prawda pizdo i teraz widac jakim jestes bucem bo wstyd ci sie do tego przyznac hauhsauh ty mas ztak popierdolone pod kopulal ze ja pierdole zwracanie uwagi a nauka to sa 2 rozne pojecia idioto pierodlony i ty piszesz mi dziecinko jak nie masz wiecej lat ode mnie wiec stul morde frajerze bo nie wiem kogo tutaj udajesz ... jak bys nie wiedzial rodziny sie nie obraza ale ty pochodzisz z dzungli wiec nie bede ci jebal rodzinki bo nie wiem czy ja masz i czy ja bedziesz mial mocny w gepie leszcz w rl i to mnie najbardziej smieszy ze zgrywasz takiego pro a jestes jebanym typkiem ktorego taki br z inso moze w dupsko wydymac ... jak pisalem nie jestes my na "ty" albo czytac nie umiesz ale tak juz pisalem nie dojebali cie skoro uwazam ze to jakas "prerria" to zapraszam do nas pizdeczko z miasta gdzie sie chodzi w gumiakach hahaha a tak pozatym nie wiem czy jest to nagrane bo bym ci linka wyslal zebys pozniej nie zaprzeczal jak do ciebie dzwonilismy i jak srales w majtki bo nie wiedziales co powiedziec hahahaha i kto tu kurwa jest dzieckiem przyczlapie ? .... cmok a jak mowisz o Stachu to zawsze moge z nim isc na bro cos przyjarac a ty ? poplywac w kanalach ze swoimi cyber ziomami alocha ten char ktorym grales na poczatku orzech ... to dobry nick sobie dales bo wlasnie takie orzeszki to ja sobie moge zjesc na sniadanie a pozniej je w kibelku elegancko z kulturka wysrac
stary 01-03-2009, 17:26   #14040
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Domyślny

no dzwoniłeś i co posłuchałem co macie do powiedzenia, zbeczałem i tyle
dziecinko mówię, bo tak piszesz jakby byś niedorobiony przez tych swoich murzynów i prezentujesz poziom godny dzieciaka nie różnisz się niczym od dzieci z piaskownicy. Możesz mi naskoczyć pało, plebsie jebany biedaku, taka atrakcja jak ty w zoo by była zajebista xDDD lepiej byś starej w robocie pomógł i obciągnął parę czarnych UAHSIUAHSUIAHSAUS

Leżeć pizdo ;]
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 0, gości: 10)

Zasady postowania