![]() |
#14021 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy pierdolniecie jestescie ;] Piszecie ze ja z alu doszedlem , a do swat ile osob doszlo xD
Co ty porki wiesz o nas , gownem to jestes ty ![]() Graj tam u siebie i nie komentuj jak ludzi nie znasz , nasza decyzja gdzie poszlismy ![]() Szafa ma szacuneczek , best ziombel to jest , odpierdolic sie od niego , moze kupil chara na 60 ale ma 210+ Ale nigdy bez boota gral , i takich jak on sie szanuje , Buziak Szafa;* A wlasnie boty wracaja ![]() Haha To all elo ,,i,, !~ Tideku~ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14022 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Początkujący
Imię: Entos Argoth
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 60
Skille: 79/59
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14023 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2009
Lokacja: Szczytno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tarkar Mura
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() Cytuj:
Jaga caly czas sie przypie.rdalasz do Tide, ja pamietam jak sie razem trzymaliscie i miales zawsze wiekszy lvl od niego, a moze do niego masz taki zal ze cie wyjebal z lvl bo nie rozumiem tego kompletnie caly czas sie przypie.radlasz. czy bales sie wlonczyc pz? moze i nie Ale to zaden szpan biegac z rs z jakims eq Moze i nic do ciebie nie mam Jaga ale wku.rwia mnie te ciagle pisanie "Jestes Zerem", " Nie masz szacunku" i tym podobne... Opanujcie sie troche ![]()
>> Szczytno Powah Team << 14:15 Wizoo Knight [76]: teraz usiadz i przemysl co powiedziales 14:16 Tarkar Mura [50]: a co ty kurwa myslisz ze ja w tibie na stojaco gram ? Ostatnio edytowany przez TarkarMura - 01-03-2009 o 12:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14024 |
Guest
|
![]() ale tu spamu ;<
zreszta jak w co drugim temacie ze "zdjeciami" ; D a szkoda bo fajne mieliscie sski z warow ; //// |
![]() |
![]() |
#14026 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Rhazi Toon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Neverlet
Świat: Balera
Poziom: 105
|
![]() Cytuj:
Mialem tego nikomu nie mowic,ale jak widze wasze posty to musze napsiac. Szafa,co ci Fifi powiedzial jak zmieniles passy od Szafinio jakis czas temu,ze jak nie dasz mu ich znow to cie zbanuje bo ma list i po banie bedziesz mial hunta od Inso i tak musiales dac passy ponownie..i tu widac ze jestes nikim tam. Alu,tak,doszedles jak juz wojny nie ma. Vox se robi masslogi dla zabawy,kazdy wie ze nigdy nie wygraja tej wojny. Jedynie Philip i Arczi cos moga zrobic w Inso...reszta moze najwyzej oddac chara. ![]() Btw..Tide,ja bym sie pilnował na twoim miejscu co mowie,bo Porki ma wiecej do powiedzenia na Danerze niz ty,on zna Lukexa dluuuuuuuuuuugi czas,a ty? Nawet nic o nim nie wiesz. ![]() Co Lukex powie to kazdy zrobi,tak wyglada Danera. Ostatnio edytowany przez Rafal13 - 01-03-2009 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto
Imię: Szafinio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insomniacs
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
|
![]() taa rafik hahaha jakoś nie ma nikt oprócz mnie passów do szafy i co mam bana?????????? żal
Podczas wara jak looslem z 5 lev wiadomo w*****ony etc. ale pogadałem później normal z fifim wyjaśnił pare rzeczy i jest sim wygraliśmy wara lev na*****łem more i teraz takie leszcze jak ty mogą chuja mejknąć. Ty mi kurwa chyba po prostu zazdrościsz pucybucie jebany, że się tak do*******asz robię to co chcę i wy*******aj ode mnie lamo jebana. Moja sprawa co mejkam ;]
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water Ostatnio edytowany przez Kain90 - 01-03-2009 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Zbanowany
Imię: Rider the knight
Gildia: Black Warrior
Poziom: 115
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Kurwa teraz sie do szczytna dojebali..
Te forum jest jak to kaczynski mowil ..Białe jest czarne, a czarne jest białe" ![]() ![]()
![]() |
#14029 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I o tym caly czas mowie
![]() potraficie tylko siebie na wzajem obrazac Gz Krawat ;]
>> Szczytno Powah Team << 14:15 Wizoo Knight [76]: teraz usiadz i przemysl co powiedziales 14:16 Tarkar Mura [50]: a co ty kurwa myslisz ze ja w tibie na stojaco gram ? Ostatnio edytowany przez TarkarMura - 01-03-2009 o 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Konin
Imię: Sapr
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Porkas
100% racji. Szafa Tez slyszalem cos o tym co rafik pierdoli, pomysl skad jak takie friendy jestescie z fifim :> ^^ Smoku last smoku Nie rozumiesz ze mamy wyjebane na ten swiat? Kto chcialby grac na swiecie w ktorym jedynym sposobem aby przezyc jest lizanie asska? :> Pomysl chlopak. Tide Ja na twoim miejscu zamknolbym pizde by przetrwac^^ Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14031 |
Użytkownik Forum
|
![]() szyna to było zupełnie inaczej.... zresztą pogadałem potem z lukexem all jest wyjaśnione, gdyby było naprawdę tak jak to opisał rafik to przecież bym nie grał roflmao. Never nikt mi nie groził huntem i wyjebaniem z inso
![]() anyway do ciebie nic nie mam, kiedyś sporo gadaliśmy now kontakt się troche urwał. Pozdro :*
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water |
![]() |
![]() |
![]() |
#14032 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Imię: Rhazi Toon
Gildia: Neverlet
Świat: Balera
Poziom: 105
|
![]() Cytuj:
![]() No na Danera nic nie moge,tak samo jak ty na Balera. ![]() Masz szacunek w Inso?Myslisz ze Lukex,Breno,Zek albo Felipe cie szanuja? Gadaja z toba tylko zeby miec chara na wara. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Prawda jest taka ze 2 lata temu najwiecej mial do powiedzenia damu, gdyby trzymal z lukexem dalej by mial ale cuz rok temu odwrociles sie przeciwko mnie, ja udowodnilem ze byles wrong i straciles swoja "wladze" jak wy to nazywacie..
A kto wie co bedzie za pare miesiecy, moze ja bede w sytuacji jagi i to on bedzie pomiatal mna nie tak jak ja teraz pomiatam wami ![]() Kazdy ma troche racji w tym co mowicie ale tak wskoczyliscie na alu ze doszedl do inso a kazdy z was jak by mial dobrego chara by chcial wejsc zeby sobie troche pozadzic. O damu nie mowie ale o jadze i c.o wy nawet wejscia na venta voxa nie macie, pewnie wiem wiecej o ich zamiarach/planach na war niz wy i wy mowicie ze alu szacunku nie ma? Przyznam ze kazdy nowy ktory wchodzi do wara 1 raz jest pionkiem, tak jak ja czy artur bylismy w esterno tak na poprzednim war byl tide szafa czy artu.. new war przyszedl daliby chary again bo juz sobie kazdy ufa, i w tym momencie pionkami ich nazywac nie mozecie bo zalozmy ze bym zabil smoqa za cos i nie mial prova zadnego to bym musial placic, za ten sam reason zabil bym aluzuxa i nikt by sie nie przejol bo nam nie pomogl wczesniej, teraz ma szanse sie pokazac w war. Invnolem alu do inso bo kumplujemy sie od dluzszego czasu jak anubisem na 20 lvl jeszcze gral, chcial isc na poprzedni war ale nie bylo potrzeby, juz bylo dawno wiadome ze dojdzie tak jak Karol (chester,hera) mowil ![]() Wiecie ze lvl to nie wszystko, ja w vuco vuco vice bylem na 88 lvlu, przy czym damu mial 170 ek i mial juz mniej do powiedzenia niz ja. Ok prawda taka ze kazdy z inso moze robic co chce (z umiarem) do czasu kiedy z br trzyma dobrze. pzdro 4 all ![]() btw damu, ja zadnych listow nie robie wiesz ze walcze z bopem na xxxx servach jak bym chcial to bym mogl miec listow odgroma i posprzedawac je za xxxxxxxxxxxx kkkkk tak jak ty sam chciales kupowac, ja z 1 teamem siedze nie tak jak polowa z was tutaj zmieniacie strony jak skarpetki ![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 01-03-2009 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14034 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty kurwa pasztecie z wiejskiej polki jestes taki zalosny ze jak widze twoje posty to mi sie nie dobrze robi ze znowu cos nabazgroliles na tej jebanej komodorze ... taka jest prawda ze lizales mu dupsko jak byl w swatach jak go prosiles i blagales jak jebany smiec zeby cie wspucil na expa itp itd tego nie pamienatsz frajerze juz ?? jak go nie znas zjaki jest to zatkaj pizde frajerze bo pomaga ziomkom i zawsze mozna na niego liczyc a nie takim pionkom jak ty zawsze byles pionkiem i zawsze bedziesz (teraz inso) poza tym nie mow hop poki nie przeskoczysz .... Nie znasz - nie pierdol ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14035 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurwa ty masz coś nie tak w tej obsranej głowie???? kumplowałem się z mistikiem wtedy jak joinałem swata i mówił, że mam zebrać paru ppls do joiniecia na swata to asknąłem stacha i jage czy nie chcą dołączyć i poszli ze mną. btw nigdy się nie proszę o exp place po prostu się wbijam jak expią tacy jak staśko ;> pionasem w tym momencie to ty jesteś bo qrwa nic nie możesz mejknąc oprócz srania na forum, nawet 1% nie możesz tego co ja now na danera oczywiście kosztowało mnie to pare dedów w warsie, ale jak na tym wyszedłem??? jestem szanowany w inso lev odrobiony i wjebane w chuj more, gdzie qrwa nie przejde ludzie srają pod siebie żebym jebać nie zaczął AIJSIAJSIAJSIAJS to jest pionek??? moge all kurwa ty przy mnie jesteś jebanym cieciem, który jak grał czekał na swoją kolej aż padnie i się doczekał
![]() pozdro bambusie pamiętaj na danerce pionasem to pozostaniesz jedynie ty bo co może taki pedałek huncony jak ty zrobić??? do czasu aż się kumplowałeś z arturem miałeś troche loozu, ale co się potem stało ojej?? Gardze takimi ścierwami jak ty ,i,
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water Ostatnio edytowany przez Kain90 - 01-03-2009 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14036 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie prosisz sie o exp place ? haha co ty nie powiesz uhasuh tak samo nie prosiles mnie czy mozesz wbic jak pozniej wpadles po mnie i placiles mi za uhy uAHUAHSUAHS opanuj sie cycku ... oderwales sie ledwo od butelki i pierdzisz pod nosem cos ... i huj ze mam hunta ale nie jestes cipka i na pewno nie bede placil wiec morda w kubel bo przynajmniej nie balem sie powiedziec ze jak bedzie war to dojde przeciw inso bo robia p.a wiec kto tutaj jest pionasem haha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14037 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha no na bank ci płaciłem qrwa jak nie masz co pisać to byś bynajmniej prawdę mówił..no powiedziałeś swoje zdanie jak wszyscy, którzy padli od inso i zaczeli szczekać jak hunta wyłapali bo gdyby wcześniej powiedzieli pewny hunt i srake miałeś o loosniecie chara czego się doczekałeś i tak ASHAUSHAUHS.
Nie ogarze i ty chcesz mnie uczyć poprawnej pisowni pisząc "czas pokarze" ?? pokaże się pisze dziecinko widzę, że tego jeszcze nie miałeś w podstawówce?? a cipką to kurwa jesteś taką, że jeszcze większej never nie było bijesz qrwa na banie all ludzi tym co prezentujesz albo starasz się pokazać, przypudruj nosa i do taty na banana słonko :* jak byś miał zamiar leavnąc pz kiedyś msgnij mi ok? thx xDD idźcie się odprężyć ze staśkiem to co tam lubicie na tej prerii podłubać w nosie czy nawzajem rodzyny z dupy powygryzać. xDD
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water |
![]() |
![]() |
![]() |
#14038 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Philip
Nie kazdy w inso sie do tego umiaru stosuje... Tak jak Artur jakis czas temu ubil mnie za nic... Tak na prawde ubil mnie za to ze wbil sie na mojego respa ![]() Exipilem Dragi na poh wbiegl tylko i spytal sie czy jest Demodras i polecial respa mi wybijac.. Prawda jest taka ze kto here na poh tego Demodras... i za to mnie Arturek mnie ubil ![]() Dla mnie to bylo zalosne ![]() A malo tego mial mi jeszcze za tego deda nieslusznego dac pall armor , lecz do teraz nie widze arma ;] pzr~
>> Szczytno Powah Team << 14:15 Wizoo Knight [76]: teraz usiadz i przemysl co powiedziales 14:16 Tarkar Mura [50]: a co ty kurwa myslisz ze ja w tibie na stojaco gram ? Ostatnio edytowany przez TarkarMura - 01-03-2009 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14039 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze pierw powiedzialem swoje zdanie a pozniej chycilem hunta przez to ze powiedzialem swoje zdanie a nie na odwrot kretynie ... po drogie tak bylo jak z of-a mnie pusciles a pozniej jak bylem w dp ab to sie pytales ile uhow stracilem i mi odeslales uhy taka prawda pizdo i teraz widac jakim jestes bucem bo wstyd ci sie do tego przyznac hauhsauh ty mas ztak popierdolone pod kopulal ze ja pierdole zwracanie uwagi a nauka to sa 2 rozne pojecia idioto pierodlony i ty piszesz mi dziecinko jak nie masz wiecej lat ode mnie wiec stul morde frajerze bo nie wiem kogo tutaj udajesz ... jak bys nie wiedzial rodziny sie nie obraza ale ty pochodzisz z dzungli wiec nie bede ci jebal rodzinki bo nie wiem czy ja masz i czy ja bedziesz mial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14040 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dzwoniłeś i co posłuchałem co macie do powiedzenia, zbeczałem i tyle
![]() dziecinko mówię, bo tak piszesz jakby byś niedorobiony przez tych swoich murzynów i prezentujesz poziom godny dzieciaka nie różnisz się niczym od dzieci z piaskownicy. Możesz mi naskoczyć pało, plebsie jebany biedaku, taka atrakcja jak ty w zoo by była zajebista xDDD lepiej byś starej w robocie pomógł i obciągnął parę czarnych UAHSIUAHSUIAHSAUS Leżeć pizdo ;]
![]() |
![]() |