![]() |
#14041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2008
Imię: Herager
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() szafa widac jakim niedojebem jestes jak jedziesz na starych ;d WYJDZ I ZAMKNIJ DRZWI XD
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szafinio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
|
![]() 0 szacunku dla tego psa i jego niedojebanej rodziny zresztą dla ciebie też obie kurwy tak samo zjebane idź deletnij jeszcze parę kont pipko ;]
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water |
![]() |
![]() |
![]() |
#14043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2008
Imię: Herager
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() ^ pogadaj sobie kazdy wie jak jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14044 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mowilem nie bede znizal sie do twojego poziomu i nie bede jebal ci rodzicow bo jak pisalem pewnie ich nie masz ... tak tak dzwonilismy do ciebie a ty takim glosem jakbys mial 100kg w gaciam uahsuahsauahsuha jeszcze nie slyszalem nikogo kto by byl tak obsrany jak ty nawet nie wiedziales co odpowiedziec hahahaha poprostu jestes zalosny ... w zoo to cie dokarmiaja juz ci mowilem skoro jestes taka cipka i w zoo mozna mnei ogladac to zapraszam do Tarnowa i powiedz mi to prosto w oczy sry twoj wzrok byl by na butach taki jestes frajer ze tylko bierzesz gadki z neta i jazdunia a ja ci pieknie mowie i daje dowody jaka ty cipka jestes uhasuhau ale mam z ciebie przychlascie polew ja pierdole nie wiem skad cie wypuscili widze ze ty jakis nie wyrzyty seksualnie jestes auhsuha idz sobie lepiej konia zwal zebys to sobie odreagowal bo ci jajeczka pekna z przepelnienia ups sry ty ich niestety nie masz ...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14045 |
Użytkownik Forum
|
![]() "gupi", "chociarz" no nice co next post to się coraz bardziej ośmieszasz
![]() ![]()
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water Ostatnio edytowany przez Kain90 - 01-03-2009 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14046 |
Użytkownik Forum
|
![]() uahsuahusa nic nie mowiles smieszna jestes ... lyso ci teraz bo srales w majty ze pewnie sobie tam musiales pozniej zmienic
![]() ![]() ![]() ![]() cmoknij sie w zadka brudasie |
![]() |
![]() |
![]() |
#14047 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nooo kurwa tak się bałem, że jak dzwoniliście to już kurwa nie mogłem wyrobić!!!!! weś ty się pierdolnij w ten swój kask (bo bani chyba nie masz) z takim ścierwem jak ty rly hard się porozumieć jak nie masz co mejkać na chacie to nie wiem poćwicz pisownie czy zadzwoń do staśka i potem się razem pośmiejcie "hehehe nie odpowiedziałeś mi bałeś się ha!" "ha nooo bałem się ciebie koksie w chuj" "ehehehe"
23:23 Quenative [78]: hello i'm small african boy 23:23 Quenative [78]: meat please 23:23 Pox Paladinen [145]: haha 23:23 Quenative [78]: or water |
![]() |
![]() |
![]() |
#14048 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra szanowany psie swiata przestepczego uahhauah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2009
Gildia: Gears Of WaR
Poziom: 154
|
![]() eno tide widze pro ogar 40 ed z icicli na dragach IHEWihew xD
na frost z utamo i full atack xD OWNZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS dam ci rade expij na full defie pozdro dla was |
![]() |
![]() |
![]() |
#14051 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaa guber to foto co na nk mam zapewne widziałeś... wrzuciłem, aby było jest z przed 2 years specjalnie for ju mejkne new ;d
kozacze bo mogę myślisz, że z taka lamą jak ty bym nie poszedł na solo ??? lajtowo tym bardziej, że wyglądasz z tym stachem jak dwa pedałki, ciecie zajebane to zero rispektu wjebane byście mieli, ale co ja kurwa mogę jak mieszkacie w chuj daleko i się napinają za monitora, że jebane koksy taaa yhym chuja chciało by się
![]() |
![]() |
![]() |
#14052 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Stan: Na Emeryturze
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
znasz jego rodzine zeby o niej mowic "niedojebana" z tego co ty piszesz moge wnioskowac ze masz patologie na chacie bo zaden pozadny czlowiek nie jedzie na rodzine mowisz o kasowaniu kont dla hera to jest wyjebane bo ma w dupie ta gre alu mowisz ze chara niemam zapytaj kriszaka mam wiecej charow na danera niz ty w zyciu widzailes i niemowie tu o noobach 30lv+ ofc
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14053 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty kozak 375 hp i bez bys poszedl o.o? wtedy brat z icicli bil spokojnie
![]() Ja gram nie ty pozdro ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() no gz tide
teraz masz chara zeby isc troche powalczyc ocb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14056 |
Użytkownik Forum
|
![]() Walcze tidkiem only ;*
Edeka wbije more i tez bedzie rdy , takze nie podniecaj sie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
Lokacja: Szczytno
Imię: Cieply Jankes
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 35+
![]() |
![]() Jagaoo7@
Zal ci dupsko ściska, bo tobie nie pykło z ms`em? Ojj |
![]() |
![]() |
![]() |
#14058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Gildia: Prison Break
Poziom: 70+
|
![]() ku**a ludzie w gre sie gra po to zeby miec fun..z tego co wiem tibia to gra ...jesli ktos ma fun expiac 24 h na dobe ...jesli ktos ma fun dajac pasy br ....jesli ktos ma fun jebiac jakiegos leszcza dla jaj bez powodu ........jesli ktos ma fun joinac wara po jego wygraniu ....TO HUJ WAS TO OBCHODZI ??!! tak samo jesli ma fun napinajac sie na forum tibii majac 18 lat
![]() ale widzac co wy tu dajecie to wiecej tu nie zajrze ....xD taki zal mnie ogarnal ze normalnie nie wiem co pisac xDxDxD bo to zła kobieta byla <lool> tyle w temacie 3manko |
![]() |
![]() |
![]() |
#14059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Konin
Imię: Hasuminu
Profesja: Sorcerer
Poziom: 49
Poziom mag.: 48
|
![]() wizo skad tu ci sie nagle wzial ms jagiego :O ?
![]() |
#14060 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2009
Gildia: Gears Of WaR
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
OGARNIJ ZYCIE ![]() 100ms wjebalem na luzie ![]() ![]() ale w sumie duzo ludzi wiedzialo miedzy innymi 6 membersow INSO SPJOAPOJDOPJAD fifi :**** smoqu :*** tide :*** aluzux : *** ;p rdy enjoy Jaga :@ |
|
![]() |
![]() |