![]() |
#7221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() SK to jedyne anime/op. które w Pol. wersji mi sie bardzo podobało i nie miałem "omfg O_0 wtf?! ".... a polska piosenka była super >D
![]() |
|
![]() |
#7222 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Manga jest lepsza o wiele od anime, ma tylko jeden poważny defekt, nigdy nie została ukończona i nie będzie skończona :/ przeczytałem wszystkie dostępne chaptery + notka autora co do zakończenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No niestety musze ci przyznać rację. Pozatym że zmieniono kilka imion, kilka scen wycięto, a kilko ocenzurowano, całkiem nieźle im to wyszło. Nawet dubbing fajnie zrobili.
Ale japońska wersja to jednak inna klasa... Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7224 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7225 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=d4VbQ80v3Is
<3 boski song mimo ze polski~~ a tu macie all wersje XD http://www.youtube.com/profile?user=oforn&view=videos
![]() |
![]() |
#7226 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7227 |
Użytkownik Forum
|
![]() to i ja wiem : p mi chodziło o fonetyke w języku w polskim (i znaczenie i tonacja)
![]() |
![]() |
#7228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Stan: Niegrający
Imię: Versa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() Spam, a polecanie czegoś to raczej różnica, jeśli jesteś w stanie zauważyć.
Nie wiem, czy wiesz, ale przeglądają to forum również ludzie, którzy poszukają czegoś wartego uwagi. Obecnie nie. To, co naprawdę lubię pobieram przez torrent. Dałam linka do strony, ponieważ jak już wcześniej wspomniałam, post był skierowany do ludzi, którzy wcześniej nie mieli styczności z tym anime, a wątpię, czy komukolwiek by się chciało pobierać coś "w ciemno".
![]() |
#7229 |
Użytkownik Forum
|
![]() niby tak ale w obecnym stanie postowania takie ogłoszenie przeżyje parę minut a o DN sporo sie mówi etc. wiec nie trudno nie słyszeć o tym a i tak duzo ludzi ściąga torrentami
![]() |
![]() |
#7232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Imię: Versa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Nie oceniaj ludzi pochopnie.
![]() |
![]() |
#7233 |
Użytkownik Forum
|
![]() i nie oceniam ale jestem tu juz trochę w temacie i wiem jak wygląda sytuacja bardzo rzadko ktoś nowy sie pyta o jakieś anime/mange
ale racja też stoi po twojej stronie bo chciałeś pomóc : p czytałeś To love-ru?
![]() |
![]() |
#7234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Po drugie: w tempie pisania postów w tym temacie zaprawdę istnieje niskie prawdopodobieństwo, że ktoś szukający dobrego anime, lub też zastanawiający się nad DN przeczyta Twój post (choć obrazek zwraca uwagę, nie powiem : P). A jeśli lubisz zabawy z wyraźnie niskim prawdopodobieństwem to zapraszam do studia Lotto, może zafundujesz nam wyjazd do Japonii ;-).
![]() |
![]() |
#7237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oni sobie tak żartują tylko, jak pobędziesz w tym temacie, to zobaczysz jeszcze gorsze rzeczy. Można się zdemoralizować : )
![]() |
![]() |
#7239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @sam:
Zniesmaczyć / przyzwyczaić OK! Ale zdemoralizować ? ![]()
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |