![]() |
#7281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Kuma
W jakosci DVD i na Grado brzmi oblednie, na youtubie (nie wspominajac o twoim sprzecie) nie slychac polowy smaczkow, ktore IMO wynosza ten op na szczyty ; ) Hmm, chyba zrobie sobie powtorke z calego Higurashi ;> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Gro....
Może... przekonam się w wakacje jak to brzmi na lepszym sprzecie. Narazie wg mnie ten op jest przecietny. Wreszcie zmieniłeś ten ochydny avek xD Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7283 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7284 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corgar
Especially for ya ;* W wakacje przyjedziesz do mnie, a ja bede miec juz DACa, takze uslyszysz ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() gdy uslyszalem magiczne slowa Higurashi no Naku Koro ni Rei to od razu dech zaparl sie wpiersiach..... Wiec skad macie ja tez chce mamo ja chce higu~...
Dajcie linkasq albo samfynk plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
Czy brzydka dziewczyna wyświetlana na super nowoczesnym-fullhd telewizorze będzie ładniejsza niż na normalnym? @Corgar Właśnie. Jeśli, jeśli to dobre słowo xP.
![]() |
![]() |
#7288 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @milano
Narazie sam RAWik, z mininovej ; ) @Kuma Chcesz pogadac o postrzeganiu dzwieku i roznicy w sprzecie odsluchowym to zapraszam albo na GG albo do odpowiedniego tematu na tym forum. Poza tym... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Grocix - 03-03-2009 o 18:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7289 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma
Uwierz jest różnica miedzy słuchawkami za +-100zł (czyli takie jak my mamy) A sprzętem jaki posiada grocix. Cytuj:
Nipah~! Corgar Frizz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7290 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corgar
Bez przesady, nie mam nawet namiastki high-endu ; P Ale prawda, roznica jest. No ale dobra, koniec o muzyce, jakby co to GG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7291 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Grocix
Nie chcę i nigdy nie miałem takiego zamiaru/ochoty na to. Jestem natomiast pewien, że taki geniusz jak ty ma najlepsze możliwe postrzeganie dźwięku na świecie. Wiedza na temat jakim sprzętem dysponuje, nie jest ci do niczego potrzebna. Ale jestem zszokowany tym, że wielki Grocix-sama wysuwa wnioski bez rozeznania w sytuacji.
![]() |
#7292 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Bijcie sie! Dac wam noze?
![]()
![]() |
#7293 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma
Ja akurat wyciągłem identyczne wnioski jak Gro. Wiem jakie są możliwości low-endu na którym siedzimy, a co potrafi mid-end. Naprawdę różnica jest kolosalna. @Gro No może trochę przesadziłem ;p Czyta kto Bukoman? Dość ciekawa manga o dwóch nastolatkach którzy chcą zostać mangakami. Narazie tylko 12 chapów przeczytałem, ale podoba mi się. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 03-03-2009 o 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7294 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma
To po co jednak wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojecia i nie masz ochoty rozmawiac? Co do mnie, ja mowie otwarcie - nigdy nie mialem chociazby namiastki high-endowego sprzetu. Sluchu tez nie mam wybitnego. Moj zestaw natomiast pozwala bez problemu wylapac roznice w jakosci pliku, sprzetu czy chociazby masteringu plyty. Tyle ode mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7295 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma, Gro
Dobra koniec tego, bo zaczyna się robić niemiło. Chcecie flejma? Prosze bardzo. Ale o anime. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7296 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pff.. o anime, to nudno, bo większość, to nie oglądałem, no chyba, że o SD to sam się z miłą chęcią dołączę =]
![]() |
![]() |
#7297 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sam
Aaa... SD SSIEEEEEEEE xDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7298 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Corgar Fragment o "brzydkiej dziewczynie" był porównaniem do brzydkiej piosenki. Jeśli piosenka mi sie nie podoba, to niezależnie od sprzętu nie będzie mi sie podobać, nawet jeśli wyłapie "smaczki". To tak jakbyś oglądał 2x SD tylko, że w lepszej grafice i na lepszym sprzęcie. Spodobało by ci się za drugim razem? Nie sądzę... Tak jak powiedzieliście to już koniec : P Ależ chętnie. Czemuż nie? xP
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 03-03-2009 o 19:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7299 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja doszedłem do wniosku, że nie ma czegoś takiego, jak ZŁE/GŁUPIE anime, gdyż to tylko kwestia gustu. Tak samo nie lubisz czekolady, a ktoś inny lubi =]
![]() |
![]() |
#7300 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma
Pff, było nie odpisywać ; ) Poza tym ja napisałem, że to właśnie te smaczki według mnie robią ten opening ładnym, bez nich jest przeciętny. Przykład z TV nie ma tu żadnego zastosowania, czemu? Domyśl się. @Sam Anime MOŻE być obiektywnie słabe, bo mowa oczywiście o obiektywnym ocenianiu. Może być albo skiepszczona kreska i oprawa dźwiękowa, albo tak jak w wypadku SD budowa postaci, które zachowują się strasznie schematycznie, wręcz mechanicznie. |
![]() |
![]() |